Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Pijnstillers VS Wiet

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Pijnstillers VS Wiet

  Korting op 420shop
  Pijn stiller wat doen die voor mij?
  Als ik deze zware pijnstillers neem dan word als ware mijn pijn verdooft
  de pijn is er wel maar door het pilleke voel ik het tijdelijk niet.
  Ik krijg ook antidepressiva voor de pijn. De bijwerking van deze medicijnen zijn vaak niet om over te lachen en ik slik maar en neem maar.
  Mijn maag is al over gevoelig geworden en god weet wat ik nog meer kapot aan het maken ben en ik voel het niet door al deze medicijnen

  Mijn lichaam heeft pijn
  ... Dus mijn lichaam verteld me door middel van pijn prikkels dat er iets niet goed is in mijn lichaam.
  Waarschijnlijk geeft mijn lichaam daar ook door aan van stop met wat je bezig bent want ik geef aan door pijnprikkels dat er iets niet goed zit.

  Mijn dokter zegt dus neem die pillen en probeer de dag bij dag te nemen

  Ik vind dit eigenlijk niet kloppen ik denk er namelijk anders over.
  Als je lichaam pijnheeft is er iets mis in je lichaam
  Als je lichaam pijn heeft dan spannen alle spieren zich om de pijn plek zover mogelijk te beschermen de spanning van de spieren die dat continu doen om dat de pijn er wel is maar door de pijnstillers ik niet voel
  dus het probleem word eigenlijk niet op gelost maar uit gesteld.

  Als ik een jointje rook
  Dan ontspannen mijn spieren Das 1
  Door dat ik stoned ben kan ik beter de pijn accepteren en hendelen
  Als mijn spieren ontspannen geef ik ze natuurlijk ook tijd om te genezen
  Als ik pijn kan accepteren dan ben ik al half weg naar geluk volgens mij.
  Oke er zijn ook nadelen het stoned zijn is niet altijd leuke en fijn
  Ik moet het zelf betalen of kweken.
  Soms willen mensen niet met me omgaan en kunne het niet accepteren dat ik in hun ogen drugs gebruik en kweek , zal je zeggen dat zijn geen goede vrienden maar ik snap ze soms wel. Tot nu toe noemen veel mensen het drugs

  Maar ik vraag me af waarom word er zo veel onderzoek gedaan naar Medicatie tegen pijn terwijl het zo dicht bij kan liggen.
  God was never on your side..

  #2
  Re: Pijnstillers VS Wiet

  ik heb ook dat probleem aan de hand dat je vrienden niet meer met je willen omgaan omdat je gebruikt .. dat snap ik nog wel maar als je echt problemen hebt ( ziekte) en dan gebruikt vind ik dat jouw vrienden niet besef hebben .. wat ik hiermee bedoel is drugs is ook morfine pijnstillers etc. dus dat is ook een reden om niet met je om te gaan... dat kan tog niet .als je je er van beter voelt dan gewoone pijnstillers zouden je vrienden dat tog ergens kunnen begrijpen sorry dat ik mss dat wat hard zeg maar zo denk ik erover
  Grtz Green

  Comment


   #3
   Re: Pijnstillers VS Wiet

   Ik heb hetzelfde probleem Sandra, ik heb een tijd aan de tramadol gezeten, maar dit was enkel een verdoving voor de pijn en geen oplossing... ik kon, ondanks het afwezig zijn van de pijn, niet veel meer met de pijnstillers dan zonder. De anti-depressiva die voorgeschreven worden voor pijn, werken normaliter zeer goed voor zenuw-pijnen en zenuwprikkels (meest voorkomende is Amytriptyline) alleen het probleem met chronische pijn is dat dit zelden een echte zenuw-pijn is.

   Sinds de handicap geconstateerd is heb ik een scala van pillen gekregen daar zeg je nog u tegen, ik slik nu nog enkel maagtabletten tegen maagzuur en heb mn jointjes om alle pillen te vervangen.... mensen snappen dit niet, totdat je ze simpelweg een aantal pillen laat zien die je vervangt (in mijn geval 3x 6 pillen p/d) ik heb dankzij mn gebruik een zeer beperkte sociale kring, maar wel een sterke ik zie het meer als een zegen dan een probleem, gelijk van alle bloedzuigers en profiteurs af
   sigpic
   Kruimel um, draai um, steek um op en paas um door.

   Comment


    #4
    Re: Pijnstillers VS Wiet

    Hoi
    Ik denk er zelfde over maar ja ik kan andere mensen hun gedachte niet wissen en voor hun blijven Morfine medicijnen en wiet drugs en dat is fout.
    het is nu eenmaal zo dat mijn man makkelijk een biertje in de middag bij vrienden kan drinken en als ik en jointje op steek ben ik het assootje.
    Ik probeer er mijn eigen niet aan te storen maar leuk is anders.
    God was never on your side..

    Comment


     #5
     Re: Pijnstillers VS Wiet

     Dat is ook een feit... je kan nooit met een jointje lopen zonder scheve ogen te krijgen, terwijl je rustig zat met een krat bier op de schouder kan rondlopen....

     Ik rook eigenlijk alleen thuis of in de auto (ja mag niet...lb) bij anderen of buiten doe ik zelden om juist die reden...
     sigpic
     Kruimel um, draai um, steek um op en paas um door.

     Comment


      #6
      Re: Pijnstillers VS Wiet

      Sandra als ik jou was gewoon schijt hebben en roken dat spul.
      hoe sneller het geacepteerd gaat worden door jou omgeving.
      laat je niet beinvloeden door je omgeving doe gewoon wat jezelf prettig vindt.
      dat is het belangrijkste want we hebben het wel over je gezondheid en dat is niet niks !

      Comment


       #7
       Re: Pijnstillers VS Wiet

       Ik slik per dag 4 keer Tramadol en 3 Cyambalta antidepressivum voor de pijn(Cyambalta kan ik nog maar 1 keer verhogen) en daarnaast blow ik elke avond 2 jointjes
       Maar leg het maar aan andere uit had zojuist een discussie met mijn man over het blowen hij rookt zelf niet en 1 keer blow ge probeert gelijk groen en ziek.
       Mijn man komt uit een boere dorpje waar blowen drugs is.
       ik leg het hem uit wat wiet voor me doe en wat de medicijnen voor me doen maar in zijn ogen blijft blowen Drugs en de medicijnen daar is hij het ook niet mee eens maar om dat de huisards het voor schrijf zal het wel goed zijn.
       Mijn angst dat ik weer morfine ga krijgen snapt hij wel en dat ik dat voor wil blijven.
       Maar in zijn ogen blijft het drugs en dat is slecht en verslavend.
       Ergens snap ik hem wel hij heeft nooit anders geleerd .
       Maar voro mij blijft het moeilijk ik blijf blowen om dat het mij helpt maar anderen accepteren het niet en dat doe soms heel veel pijn.

       Josa ik weet wat je bedoel en snap je maar schijt aan andere hebben betekend ook eenzaamheid en daar helpt zelfs een joint niet tegen.
       groetjes
       God was never on your side..

       Comment


        #8
        Re: Pijnstillers VS Wiet

        Sandra, Ik heb sinds 1991 last van ME-CVS later heb ik daar ook fibromyalgie bijgekregen.

        Heb inmiddels de halve apotheek voorgeschreven gehad. Medicijnen voor slaapproblemen en pijn. Antidepresivia, omdat dat zou helpen bij de vermoeidheid. Volgens de reumatoloog helpen pijnstillers maar ten dele bij chronische pijn en moet je veel nemen om een hoge spiegel op te bouwen. En daar krijg ik dan weer last van mijn maag van, dus weer een pilletje erbij.

        Ik ben al die zooi zo zat dat ik met wiet ben begonnen, en dat lost een hoop op. Ben nu pracktisch vrij van pijnstillers. Ik slaap weer redelijk dus voel me ook beter. Mij huisarts vind het prima dat ik het met wiet oplost en heeft zelfs een brief geschreven voor de zorgverzekeraar, maar deze komen niet over de brug, dus moet ik het zelf gaan kweken. Mijn vrouw heeft wel haar bedenkingen, over verslaafd worden enzo. Maar ben ik al niet verslaafd aan de pijnstillers, zonder deze pillen functioneer ik ook niet.

        Ik ben wel open in mijn omgeving over dat ik wiet gebruik, en eigenlijk heb ik van niemand negatieve reacties gehad, ze begrijpen het eigenlijk wel. Al die chemische rotzooi sloopt je ook op den duur. Last van je maag en darmen.

        Ik hoop dat de visie over wiet nog eens veranderd en tot die tijd moeten we roeien met de riemen die we hebben.

        Greeds Chris
        "Medicinaal kweker en gebruiker"

        Comment


         #9
         Re: Pijnstillers VS Wiet

         Hoi
         Ik heb dus ook fybromialgie en vind het super dat je dit schrijf ik voel me er nu minder alleen in staan.
         En het laat zien dat ik toch deels gelijk heb niet allen ik hbe er baat nij jij hebt zelfde als ik jij hebt er ook baat bij
         Dankje dat je dit neer zet
         God was never on your side..

         Comment


          #10
          Re: Pijnstillers VS Wiet

          laat je niet kisten Sandra. Het is pure onwetendheid van je omgeving. Als ze je liever opzij zetten dan dat ze zich er een keer goed in verdiepen zijn ze het vast niet waard. Jammer dat ook je man moeite heeft om het te begrijpen. Als je een goede huisarts hebt kun je hem misschien vragen om een keer met je man te praten. Het mag toch niet zo zijn dat jij jezelf kapot moet maken met al die chemische rotzooi om een vriendenkring te kunnen behouden.
          Ik zou je graag nog een flink hart onder de riem steken zoals ze dat zeggen. Ik hoop in elk geval dat mensen je leren te accepteren met alles wat er bij hoort. Daar heb je recht op. Sterkte!
          "Een dwaas die weet dat hij een dwaas is, is al wijzer dan een dwaas die denkt dat hij wijs is." .

          Medigebruiker

          Comment


           #11
           Re: Pijnstillers VS Wiet

           Hoi
           Wat lief dankje wel hoor , Ik moet binnen kort weer naar de huisarts en laat hem dan ook een briefje schrijven voor mijn man dat blowen niet slecht voor me is.
           En anders moet hij zelf er maar eens heen gaan
           Maar aan de andere kant snap ik hem ook wel en hij belemmert me er niet in hij accepteert wel dat ik rook alleen hij is bang dat ik verslaaft raak ik ben tenslotte wel zijn vrouwtje en hij wil me beschermen.
           Lief van jullie berichtjes
           God was never on your side..

           Comment


            #12
            Re: Pijnstillers VS Wiet

            Ik heb zelf wel gekozen voor een verdamper. Ik ben geen roker en zo heb ik geen last van rook en teer. Tevens is het effectiever als roken, je gebruikt veel minder. Als je inhaleert voel je eigenlijk niets, je proeft het alleen. Op deze manier verminder ik de hoeveelheid schadelijke stoffen.

            Chris
            "Medicinaal kweker en gebruiker"

            Comment


             #13
             Re: Pijnstillers VS Wiet

             Oorspronkelijk geplaatst door sandra View Post
             Maar aan de andere kant snap ik hem ook wel en hij belemmert me er niet in hij accepteert wel dat ik rook alleen hij is bang dat ik verslaaft raak ik ben tenslotte wel zijn vrouwtje en hij wil me beschermen.
             Goeie kerel die man van jou, hij accepteert je en laat je in je waarde maar toch houd hij een oogje in het zeil

             Sterkte en blijf jezelf
             Veel gestelde vragen over het forum

             JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
             420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

             Comment


              #14
              Re: Pijnstillers VS Wiet

              Inderdaad JD Hij accepteert het maar blijft in de gaten houden dat het niet fout gaat
              super man heb ik .
              God was never on your side..

              Comment


               #15
               Re: Pijnstillers VS Wiet

               Hallo
               Natuurlijk twijfel ik en ben ik bang dat ik
               verslaaft raak zowel aan medicatie als aan
               wiet nu heb ik een mail gestuurd aan
               www.cannabisondercontrole.nl

               Online hulp bij stoppen met blowen

               Wil je stoppen met blowen
               of je gebruik van wiet, hasj of cannabis minderen?
               Twijfels over je cannabisgebruik?

               Deze site helpt je verder.
               Je kunt zelf een cannabistest doen over de risico's van je gebruik.
               Of je direct aanmelden voor online hulp.
               Met dit internetprogramma leer je vaardigheden om je cannabisgebruik onder controle te krijgen en te houden.
               Online hulp wanneer het jou uitkomt.
               Je krijgt hulp van een persoonlijk begeleider en toegang tot het Cannabis Forum.


               Ik dacht ik mail hun mijn verhaal en zal is kijken wat hun me aanraden
               en deze brief steek ik in mn zak
               en als iemand ooit wat tegen me zegt
               schuif ik ze dit onder hun neus.
               En was natuurlijk ook nieuwsgierig naar wat hun me aan raden
               Deze brief kreeg ik terug.


               Beste Sandra,

               Natuurlijk is helemaal niet blowen het beste.
               Maar er zijn meer mensen die blowen
               omdat ze er minder pijn door hebben.

               Het is dus een afweging die je zelf moet maken:
               als het jou veel oplevert, en als je daardoor niet heel zware medicatie hoeft te nemen,

               dan is het gewoon een idee het maar te accepteren.
               Wellicht lukt het je je gebruik terug te brengen naar een shag met wiet?

               Want dan is het allemaal nog te overzien en zul je ook beduidend minder klachten krijgen als mindere concentratie en een beter geheugen.

               Wat je ook kunt doen, is even overleggen met je arts.
               Laat je voorleggen wat eventuele medicatie voor je kan doen en wat dan de nadelen daarvan zijn.

               Dan pas kun je een goed overwogen besluit nemen.

               Maar eerlijk: als jij beduidend minder pijn hebt en terug kunt naar een blowtje per dag, dan zou ik daar zelf, denk ik, voor kiezen.
               Medische cannabis is er niet voor niks en veel mensen hebben er baat bij.

               Ik wens je succes..

               Met vriendelijke groet,


               Tis wel duidelijk nu voor me, medische wiet is eigen kweek voor mij, beter dan de shit van de apotheek
               Dus ik blijf lekker roken en maak me niet druk meer althans dat probeer ik

               groetjes


               God was never on your side..

               Comment

               Bezig...
               X