Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

  Korting op 420shop
  Hier is de link:

  www.breakthematrix.com/Alternatives/Top-10-Cannabis-Studies-the-Government-Wished-it-Had-Never-Funded

  Hopelijk kies ik het juiste subforum. Het handelt over veel medische kwesties, dus... Ik dacht, laat ik het hier maar plaatsen.
  sigpic

  #2
  Re: Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

  Ehm de link werkt niet
  God was never on your side..

  Comment


   #3
   Re: Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

   de link achter de link klopt niet
   http://www.breakthematrix.com/Altern...d-Never-Funded

   Comment


    #4
    Re: Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

    10) MARIJUANA gebruikt, heeft geen effect op de mortaliteit:
    Een massale studie van CaliforniŽ HMO leden gefinancierd door het National Institute on Drug Abuse (NIDA) gevonden marihuana veroorzaakt geen significante toename in sterfte.
    Gebruik van tabak werd geassocieerd met een verhoogd risico van overlijden.
    Sidney, S et al.. Marihuana Gebruik en sterfte.
    American Journal of Public Health. Vol. 87 nr. 4, april 1997. blz. 585-590. September 2002.

    9) HEAVY marihuana als jongvolwassene ZAL NIET RUIN YOUR LIFE:
    Veterans Affairs wetenschappers onderzocht of zwaar marihuana te gebruiken als een jonge volwassene veroorzaakt langdurige problemen later, studeren identieke tweelingen waarbij een tweeling was een zware marihuana gebruiker voor een jaar of langer, maar was gestopt met ten minste een maand vůůr de studie, terwijl tweede tweeling marihuana had gebruikt niet meer dan vijf keer ooit.
    Marihuana gebruik had geen significante invloed op de lichamelijke of geestelijke gezondheidszorg gebruik, gezondheid-gerelateerde kwaliteit van leven, of de huidige sociaal-demografische kenmerken.
    Eisen SE et al.. Is Marijuana Gebruik Ben Residuele negatieve effecten op zelfgerapporteerde gezondheid maatregelen, sociaal-geschat op of Quality of Life?
    Een Eeneiige Co-Twin Control studie bij mannen. Addiction. Vol. 97 nr. 9. p.1083-1086. September
    1997

    8) "Gateway EFFECT" KAN WORDEN een fata morgana:

    Marihuana is een zogenaamde gateway drug "door de supporters van het verbod, die wijzen op statistische" verenigingen "waaruit blijkt dat personen die gebruik maken van marihuana hebben meer kans om uiteindelijk harddrugs dan degenen die nooit gebruik van marihuana - hetgeen betekent dat gebruik van marihuana of andere manier veroorzaakt harddrug te proberen gebruiken.
    Maar een model dat werd ontwikkeld door RAND Corp onderzoeker Andrew Morral aantoont dat deze verenigingen kan worden verklaard "zonder dat een gateway effect."
    Meer waarschijnlijk is dit de federale overheid gefinancierde studie suggereert, sommige mensen hebben gewoon een onderliggende neiging om drugs te proberen, en beginnen met wat het meest gemakkelijk beschikbaar.
    Morral AR, McCaffrey D en Paddock S. de herbeoordeling van het Marihuana Gateway Effect. Addiction. December 2002. blz. 1493-1504.

    7) VERBOD WERKT NIET (DEEL I):
    Het Witte Huis had de National Research Council onderzoekt de gegevens die worden verzameld over drugsgebruik en de gevolgen van de Amerikaanse drugsbeleid. NRC gesloten, "de natie bezit weinig informatie over de effectiviteit van het huidige drugsbeleid, met name de handhaving van de drugswetgeving."
    En wat gegevens bestaan show "weinig duidelijke relatie tussen de ernst van sancties voorgeschreven voor drugsgebruik en de prevalentie of de frequentie van gebruik."
    Met andere woorden, er is geen bewijs dat verbod - de hoeksteen van het Amerikaanse drugsbeleid voor een eeuw - vermindert drugsgebruik.
    National Research Council.
    Voorlichting Amerika's beleid inzake illegale drugs: What We Don't Know Hurting Keeps Us. National Academy Press, 2001. blz. 193.

    6) VERBOD WERKT NIET (DEEL II):

    GEEN VERBOD CAUSE DE "GATEWAY EFFECT"?): Amerikaanse en Nederlandse onderzoekers, deels gesteund door NIDA, vergeleken marihuana gebruikers in San Francisco, waar niet-medisch gebruik blijft illegaal, naar Amsterdam, waar volwassenen kunnen bezitten en de aankoop van kleine hoeveelheden marihuana van gereguleerde bedrijven.
    Kijkend naar parameters zoals de frequentie en hoeveelheid van gebruik en de leeftijd bij aanvang van het gebruik, vonden ze geen verschillen behalve een: Levenslange gebruik van harddrugs was significant lager in Amsterdam, met zijn "tolerante" marihuana beleid.
    Bijvoorbeeld, levensduur crack-cocaÔne was 4,5 keer hoger in San Francisco dan Amsterdam. Reinarman, C, Cohen, PDA, en Kaal, HL.
    De beperkte Relevantie van het drugsbeleid: Cannabis in Amsterdam en San Francisco. American Journal of Public Health. Vol. 94, nr. 5. Mei 2004. blz. 836-842.

    5) OOPS, MARIJUANA MAY kanker te voorkomen (DEEL I):

    Federale onderzoekers geÔmplanteerd verschillende soorten kanker, waaronder leukemie en longkanker bij muizen, ze vervolgens behandeld met cannabinoÔden (unieke, actieve componenten in marihuana).
    THC en andere cannabinoÔden kromp tumoren en verhoogde levensduur van de muizen.
    Munson, AE et al.. Antineoplastische Activiteit van cannabinoÔden.
    Publicatieblad van de National Cancer Institute. September 1975. blz. 597-602.


    4) OOPS, MARIJUANA MAY kanker te voorkomen, (DEEL II):
    In een onderzoek uit 1994 probeerde de regering te onderdrukken, federale onderzoekers gaven muizen en ratten massale doses THC, op zoek naar kanker of andere tekenen van toxiciteit.
    De knaagdieren gegeven THC leefden langer en had minder kanker, "in een dosis-afhankelijke wijze" (dwz de meer THC ze kregen, hoe minder tumoren).
    NTP technisch verslag over de Toxicology and Carcinogenesis Studies van 1-Trans-Delta-9-tetrahydrocannabinol, CAS-nr 1972-08-3, In F344 / N Ratten En B6C3F Muizen, Gavage Studies. Zie ook, "Medical Marijuana: Unpublished Federale studie vond THC-behandelde ratten langer leefden, hadden minder kanker," AIDS Treatment News nee. 263, 17 januari 1997.

    3) OOPS, MARIJUANA MAY kanker te voorkomen (deel III):
    Onderzoekers van de Kaiser-Permanente HMO, gefinancierd door NIDA, gevolgd 65.000 patiŽnten voor bijna een decennium, het vergelijken van prijzen kanker bij niet-rokers, tabak rokers, en marihuana rokers.
    Tabak rokers hadden massaal hogere longkanker en andere vormen van kanker.
    Marihuana rokers die niet ook gebruik maken van tabak had geen toename van het risico van tabak-gerelateerde kanker of van het risico op kanker in het algemeen.
    In feite hun tarieven van de longen en de meeste andere kankers waren iets lager dan niet-rokers, hoewel het verschil niet statistisch significant.
    Sidney, S. et al.. Marihuana Gebruik en Cancer Incidence (CaliforniŽ, Verenigde Staten). Cancer Causes and Control. Vol. 8. September 1997, blz. 722-728.

    2) OOPS, MARIJUANA MAY kanker te voorkomen (deel IV):

    Donald Tashkin, een UCLA onderzoeker wiens werk wordt gefinancierd door NIDA, deed een case-control studie waarbij 1.200 patiŽnten met long-, hoofd-halskanker met een vergelijkbare groep zonder kanker.
    Zelfs de zwaarste rokers van marihuana hadden geen verhoogd risico op kanker, en had iets lager risico op kanker dan niet-rokers (tabak rokers had een 20-voudig verhoogd risico op longkanker).
    Marihuana Tashkin D. Gebruik en Lung Cancer: Resultaten van een case-control studie.
    American Thoracic Society International Conference. 23 mei 2006.

    1) MARIJUANA hoeft medische waarde:
    In antwoord op de passage van medische marihuana CaliforniŽ recht, het Witte Huis had het Institute of Medicine (IOM) herziening van de gegevens over de medische voordelen marihuana en de risico's.
    De IOM gesloten, "Misselijkheid, verlies van eetlust, pijn en angst zijn alle aandoeningen van verspilling, en al kunnen worden verholpen door marihuana."
    Hij neemt nota van potentiŽle risico's van roken, het rapport toegevoegd, "we erkennen dat er geen duidelijk alternatief voor mensen die lijden aan chronische aandoeningen die kunnen worden afgelost door het roken van marihuana, zoals pijn of aids wasting."
    De weigering van de regering om deze bevinding erkennen veroorzaakt co-auteur John A. Benson aan de New York Times te vertellen dat de overheid "houdt van ons verslag ... zouden ze het nooit eerder gebeurd negeren." Joy, JE, Watson, SJ, en Benson,
    JA. Marihuana en geneeskunde: Evaluatie van de wetenschappelijke basis.
    National Academy Press. 1999. blz. 159. Zie ook, Harris, G. FDA Wijst Medische Profiteer van marihuana. New York Times. April


    Beetje Engels en Nl door elkaar maar wel lees baar
    Last edited by belladonna; 15 January 2010, 10:30.
    God was never on your side..

    Comment


     #5
     Re: Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

     Als ik het goed begrijp vermindert de kans op kankers als je cannabis gebruikt?!
     mooi mooi, dan zijn we goed bezig he
     waarschijnlijk geld dit wel enkel als je je joints puur rolt, of als je cakes of theetjes maakt... maar toch.
     ben er verwonderd van

     Comment


      #6
      Re: Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

      Zelfs de zwaarste rokers van marihuana hadden geen verhoogd risico op kanker, en had iets lager risico op kanker dan niet-rokers (tabak rokers had een 20-voudig verhoogd risico op longkanker).
      God was never on your side..

      Comment


       #7
       Re: Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

       sry voor de broken link en bedankt bella x

       en ja idd zuivere marie verlaagt de kans op kankers leuk hť, nu kan iedereen zeggen van: "ik gebruik voor medische redenen" hahaha
       sigpic

       Comment


        #8
        Re: Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

        ghehehe bella haar nederlands gemixt met engels funny

        Comment


         #9
         Re: Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

         Stoer he Izzz maar die vertaling komt van Meneer Googel
         God was never on your side..

         Comment


          #10
          Re: Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

          let wel, het verschil was niet statistisch significant (normaal ongeveer(!) minder dan 3% verschil als ik mij da goed herinner), maar het is er wel
          sigpic

          Comment


           #11
           Re: Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

           roken voor gezond te blijven.

           Maar hoe betrouwbaar is deze informatie?

           gtzz

           Comment


            #12
            Re: Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

            tjah dit kan iedere gek toch op internet zetten??? en roken tegen kanker geloof er geen barst van. dat het kanker remt is inmiddels wel zo en bewezen. maar het vermindert echt niet net zoals ze zijden fruit wat blijft fabeltje

            Comment


             #13
             Re: Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

             ahum ahum

             wie gelooft er echt dat cannabis roken kanker voorkomt????
             dit zijn leugens en halve waarheden in een review gegoten, iets waar ik als 'wetenschapster' niet tegenkan.
             Verder is er wel een duidelijke trend te zien in cannabisgerelateerde onderzoeken door 'serieuze' amerikaanse universiteiten.
             Enerzijds allerlei repressieve onderzoeken zoals zelfs dna onderzoeken om wiet te kunnen traceren naar herkomst.(voor DEA)
             Anderzijds onderzoeken waarin men de nadelen van cannabis wil aantonen. In die onderzoeken zijn ze inderdaad al aantal keer met verstomming geslagen door onverwachte positieve resultaten (die dan beetje verzwegen worden). Hierbij moet men altijd in rekening houden dat dit meestal populatie studies zijn waarin men bv gedurende een periode de medische toestand volgen van personen die cannabis gebruiken en vergelijken met een groep die geen cannabis gebruiken. Verschillen tussen de twee onderzoeksgroepen kunnen door 1001 andere dingen uitgelokt worden.
             In dit soort onderzoeken kan je altijd tegenstrijdige resultaten krijgen. Zoals dr HOUSE zegt; patienten liegen altijd!

             De algemene consensus onder gematigde wetenschappers is dat het veel minder slecht is als sommigen zouden willen, dat er verschillende medische mogelijkheden zijn maar dat er nog altijd een negatief effect is op de algemene gezondheid al dan niet gedeeltelijk door het gebruik van tabak bij roken van wiet.

             xxx lien

             Comment


              #14
              Re: Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

              Robster, kanker remmen? Dat weet ik nog zo niet. Kan je daar een vertrouwelijke bron van opnoemen?
              Dat je van roken de kans op het krijgen van kanker verhoogt is nu wel algemeen aanvaard hoop ik, maar dat het dan op het moment dat je kanker hebt heel de boel gaat remmen... Dat is me 1 straat te ver

              Comment


               #15
               Re: Top 10 Cannabis Studies the U.S. Government Wished it Had Never Funded

               Ik denk eerder dat weed wordt toegepast bij kankerpatienten om het hongergevoel te stimuleren, slapeloosheid te vermijden, pijnstillend en rustgevend effect...

               Maar niet dat het echt helpt als een bestrijdingsmiddel of geneesmiddel tegen kanker..

               Greetz,
               SF
               Q. If there are two potheads in the back of a car, then who is driving?

               A. The cop!

               Comment

               Footer Left Ad

               Collapse
               Bezig...
               X