Mededeling

Collapse
No announcement yet.

prijs lotto #7 - mooi spul (review)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  prijs lotto #7 - mooi spul (review)

  Korting op 420shop
  Dus totaal onverwacht heb ik een prijs gewonnen hier:
  Lotto 7

  @Cammadorgrows vroeg om de ervaring van de hasj pers, dus ik doe het maar van alles. Laat ik als eerste zeggen, dat ik het echt leuk vind een prijs gewonnen te hebben, ik win echt nooit wat. Dus top!

  De grinder met pollenzeef
  Het is wel een klein ding, bestaande 4 delen. De bouwkwaliteit (aluminium) is solide. Je kan het zowel handmatig wassen, maar ook in de afwasser gooien. Geen krasje nu, na ik denk toch iets van 2 maanden gebruikl? Het gaat denk ik met dit ding voornamelijk om de pollenzeef? Zelf vind ik het grote voordeel dat ik dus al 2 maanden niet met mijn vingers wiet pluk. Dat komt de properheid van mijn handen echt wel ten goede. Dus in Corona tijd zeg ik, gebruik gewoon een grinder. En dan is dit ding, ondanks enigzins klein, een echt leuke gadget. Krijgt van mij een toffe wiet award!

  IMG20200923162126.jpg


  Pollenzeef in box
  Hier was ik wat sceptisch over. Het is een doos, bestaande uit drie onderdelen, die aan elkaar zitten door magneten. Ik ken mezelf. Ik was echt bang daar wiet in te stoppen en dat vervolgens met een onnodige, weinig gracieuze zwaai mijn woonkamer in te pleuren, terwijl ik ook mijn bier mors. Ik zie het nog steeds voor me, als ik eerlijk ben. Maar! Omdat ik het weet en me het iedere keer bewust herinner, gooi ik de wiet nog steeds niet weg. En ik heb het echt dronken geprobeerd! Wat een leuk apparaat! De wiet wordt iets droger dan in mijn wekpotten en er kan redelijk makkelijk een gram of 10 in. Je ruikt echt helemaal niks buiten de box. Dit ding verdient, de die moet ik hebben wiet award.

  IMG20200923161622.jpg IMG20200923161827.jpg

  Hash pers
  Een leuk hebbedingetje leek me. Maar ik vind het maar lastig. Niet dat ik denk dat het apparaat niet goed is, of dat het gebruik niet werkt. Maar als eerst duurt het met de beide andere apparaten erg lang voordat ik echt wat pollen heb. Ik heb eerst na een week met echt weinig geprobeerd dat in het apparaat te gooien en heen en weer te bewegen in de hoop dat ik iets van een plak hash over zou houden. Dit werd niets. Het apparaat is niet bedoeld om heen en weer te bewegen met iets ertussen. Dat had ik ook al in de handleiding gelezen. Het idee is dat je tussen de twee aluminium cilinders de draaiknop aan de onder- of bovenkant aandraait en dan geperste hash overhoudt.

  De tweede keer heb ik lang gewacht tot ik iets van pollen overhad, waar ik in ieder geval van dacht dat het de moeite waard was. Ik heb dus iets van 0,2 - 0,3 gram proberen te persen, maar dat was nog niet genoeg voor de ruimte die het ding biedt. Ik denk dat ik echt maanden moet sparen voordat ik genoeg basismateriaal heb. Ik ga het nog wel eens proberen, maar tot nu gewoon niet gelukt. Wel een netjes hebbeding. Als je wiet hebt die heel droog is en veel pollen loslaat, dan werkt het misschien beter?

  Nb de 0,2 - 0,3 gram pollen heb ik wel in een joint gestopt. 1tje. Dat was ook niet een bijster goed plan om een uur of 7 's-avonds. Om 8 uur lag ik te pitten en werd ergens midden in de nacht wakker. Sterk spul, ....

  IMG20200923161939.jpg IMG20201013174950.jpg
  IMG20201013175447 (1).jpg

  Al met al, helemaal geweldig om iets gewonnen te hebben. Dat ik een speelgoedje niet begrijp, gebeurt me vaker

  #2
  Effe wat gegrinde wiet in de zeef, in de diepvries leggen, de kristallen komen dan goed los, direct uit de diepvries gaan zeven.

  Comment


   #3
   Als je dat hasj-pers-ding goed warm maakt perst het ook een stuk beter
   Howto: meerdere foto's uploaden en tussen je bericht plaatsen

   ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~BuitenQweeksels ~

   Comment


    #4
    Ik heb dat pers-ding ook. Werkt naar behoren met voldoende pollen. Ik leg wel langs beide zijden een mini stukje bakpapier. Zo kleeft het hasjblokje niet vast aan de pers en het bakpapier kan je nadien simpel afpellen.

    Comment

    Footer Left Ad

    Collapse
    Bezig...
    X