Mededeling

Collapse

Maak een Coffeeshop Verslag

Vertel anderen over jou ervaring met coffeeshops, kies de juiste provincie in het board Coffeeshop of uit de lijst onderaan de pagina.

Je report moet bestaan uit:
Naam coffeeshop - Plaats van de coffeeshop (vermeld in de titel en in je bericht)

Verder kan je de volgende onderwerpen beschrijven!

- Adres / openingstijden
- Faciliteiten (denk aan pooltafel etc..)
- Verschillende soorten wiet hasj beschrijven.
- De indruk van de coffeeshop
- Eventueel foto's
- eventueel een cijfer

Wees creatief en objectief

Coffeeshop Amsterdam
Coffeeshops Noord-Brabant
Coffeeshops Zuid-Holland
Coffeeshops Noord-Holland
Coffeeshops Zeeland
Coffeeshops Limburg
Coffeeshops Utrecht
Coffeeshops Gelderland
Coffeeshops Overijssel
Coffeeshops Drenthe
Coffeeshops Flevoland
Coffeeshops Friesland
Coffeeshops Groningen
Coffeeshops Buitenland
Bekijk meer
Bekijk minder

Coffeshops in Hoorn NH

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Coffeshops in Hoorn NH

  Korting op 420shop
  2 Coffeeshops hebben we in Hoorn ('t Keteltje & De Boot) in bijde ben ik meerdere malen geweest(ook al was ik geen 18:$) en hebben dezelfde eigenaar en het zelfde menu.
  de voorgedraaide:
  maroc(hasj) 2,80
  Thai (troep, niet kopen)2,80
  skunk 3,80 (word je goed stoned van)
  polm 4,00 (word hier altijd HIGH HIGH van)
  dutchie(PUUR) 6,50 ( hier word je met ze 6 knijter stoned van)

  voor de rest verkopen ze:
  zoldertrots
  super shiva
  vanilla queen
  hawaiin haze
  - en nog wat meer maar dat weet ik nu zo even niet en de prijzen weet ik ook niet uit me hoofd
  ,maar je kan wiet halen voor welke prijs je wilt.
  al kom je met 2,75 krijg je voor 2,75 wiet/hasj
  al kom je met 8,35 krijg je voor 8,35 wiet/hasj

  Ik ben dus meerde malen in bijde coffeeshops geweest terwijl ik geen 18 was en ik had vrienden van 15 die ook gwn binnen kwamen,
  de ketel is de afhaal shop zeer klein (volgens mij kleiner als mijn slaapkamer) naar mijn mening een lekker wijf dat er werkt

  De boot is de coffeeshop met de rookruimte, hier kanje rustig een joint roken en een spelletje spele

  ik kwam alleen niet meer binne nadat de bewaker er achter kwam dat ik geen 18 was

  [T'keteltje]


  HOORN - Tijdens een gecombineerde controle van de politie en de gemeente werd dinsdagmiddag geconstateerd dat in een coffeeshop aan het Kerkplein in Hoorn een handelsvoorraad softdrugs aanwezig was van ruim een kilo. De politie maakt proces-verbaal op tegen de 52-jarige eigenaar en een 27-jarige medewerker van de zaak. De gemeente overweegt bestuurlijke maatregelen.

  Een coffeeshop mag echter maar 500 gram op voorraad hebben. Verder bleek in de zaak een klant aanwezig te zijn die zich niet kon legitimeren. Deze klant had volgens de politie zonder zich te legitimeren drugs gekocht en deze doorgegeven aan een minderjarige vriend.  na dit ongeval in de coffeeshop kom ik ook daar niet meer binne en geen 1 van mijn daarvoor veelmalig bezoekende minderjarige vrienden.


  .......

  Ben je wel eens in Hoorn geweest (In de Ketel of in De Boot) laat dan even je mening achter  _______
  Peach
  Last edited by miljow; 25th August 2011, 01:27.

  #2
  Re: Coffeshops in Hoorn NH

  Hier kocht ik een tijdje mn wiet (De Boot), maar ik kom er niet meer en ben dat ook niet van plan. De 2 shops worden inderdaad gerund door dezelfde eigenaar en schijnt sterke banden te hebben met de lokale onderwereld. Hele hoge balie, blijft allemaal geheimzinnig, verkopend personeel regelmatig stoned achter de balie, matige kwaliteit standaard-wiet (supershiva)....

  Nee dank u.

  Comment


   #3
   Re: Coffeshops in Hoorn NH

   Klopt ik heb regelmatig de medewerkers tijdens de rustige uren zelf een jointje zien roken.

   grtz
   Last edited by miljow; 4th September 2011, 22:38.

   Comment


    #4
    Re: Coffeshops in Hoorn NH

    Is wel een erg mooi systeem vind ik. Ongeacht het bedrag, gewoon op gewicht geven
    Dat zie je tegenwoordig in niet veel shops meer dat je wiet kan krijgen voor net wat je in je portomonee hebt zitten.

    Comment


     #5
     Re: Coffeshops in Hoorn NH

     Het is niet altijd even veel, en ze wegen het niet af ze gooien gewoon wat in een zakje en denken ja das ongeveer een 5ie en als je het personeel een beetje kent krijg je wel meer. de kwaliteit van de wiet is matig, ik zou vanille queen aanraden!


     grtz

     Comment


      #6
      Re: Coffeshops in Hoorn NH

      ik weet niet welke van de 2 ik wel eens kom, in ieder geval die ene het dichtste bij het station. ik koop er alleen de vanilla queen. Doe is echt heel erg lekker kwa smaak en ook kwa high. heel intens lichamelijk. maar alle wietjes hebben hun eigen prijs. de vanilla queen is 10 euro voor een grammetje. de goedkoopste uit me hoofd is de bio voor 8 euro de gram. overigens heb ik ze altijd netjes zien afwegen. en als je zegt dat je geen takjes wilt letten ze daar ook redelijk op. een takje kan, maar geen halve bomen in je zakje

      Comment


       #7
       Re: Coffeshops in Hoorn NH

       Die dicht bij het station, dat is de boot!

       Comment


        #8
        Re: Coffeshops in Hoorn NH

        Ik vind het echt bullshit wat Miljow zegt. Ze wegen wel gewoon af en gooien niet een " denk ik 5e" in de weegschaal. Je krijgt gewoon netjes wat je vraagt! Weeg het thuis maar is na! Dan praat ik over de ketel. Groetjes

        Comment


         #9
         Re: Coffeshops in Hoorn NH

         [Update]

         Coffeeshop Kerkplein mogelijk half jaar dicht na overtredingen


         HOORN - De gemeente Hoorn is van plan coffeeshop ’t Keteltje aan het Kerkplein voor zes maanden te sluiten. Tijdens controles bleek volgens de gemeente dat de coffeeshop een groot aantal regels overtreedt. Coffeeshop De Boot aan de Dubbele Buurt krijgt een officiële waarschuwing.

         Normaal gezien geeft de gemeente bij een eerste overtreding een schriftelijke waarschuwing, maar bij ernstige overtredingen kan de gemeente daarvan afwijken. In het geval van ’t Keteltje is er volgens de gemeente sprake van meerdere ernstige overtredingen, waaronder het in bezit hebben van een te grote drugsvoorraad, het veroorzaken van overlast in de omgeving en het toelaten van minderjarigen. Dat is reden voor de gemeente om de waarschuwing over te slaan en de coffeeshop voor zes maanden te sluiten.

         De eigenaar van coffeeshop ’t Keteltje krijgt twee weken om een reactie te geven op het voorgenomen besluit. Daarna neemt burgemeester Van Veldhuizen een definitief besluit.

         Ook tijdens de controle bij coffeeshop De Boot constateerde de gemeente een aantal overtredingen. Deze overtredingen zijn minder ernstig en geven geen aanleiding voor directe sluiting. De eigenaar krijgt hiervoor een officiële waarschuwing.

         Comment


          #10
          Re: Coffeshops in Hoorn NH

          [Nog een Update]

          HOORN - Coffeeshop ’t Keteltje in Hoorn is voor zes maanden gesloten. Op zaterdag 22 oktober was de coffeeshop voor het laatst open. De coffeeshop is tot 23 april 2012 gesloten.

          Begin oktober maakte de gemeente Hoorn bekend de coffeeshop te willen sluiten. Tijdens een controle bleek de coffeeshop een groot aantal regels te overtreden. De exploitant van beide coffeeshops in Hoorn maakte geen bezwaar tegen dit besluit.

          Bewonersbijeenkomst
          Op maandag 24 oktober organiseerde de gemeente een bijeenkomst voor direct omwonenden van de coffeeshops bij het Kerkplein en de Dubbele Buurt. Tijdens deze bijeenkomst legde de exploitant van coffeeshop op de Dubbele Buurt uit hoe hij de mogelijke overlast door de toename in bezoekersaantallen wil beperken voor de buurt.

          Plan tegen overlast
          Onderdeel van zijn plan is dat er nu drie mensen aangesteld worden om erop toe te zien dat de buurt zo min mogelijk overlast ervaart. Een persoon controleert mensen bij de deur. Een andere persoon let voornamelijk op de parkeerplaats aan de Vale Hen en eventuele verkeersoverlast. En tot slot komt er een ‘vliegende keep’ die in een wijdere omgeving toeziet op het beperken van overlast. Ook gaat de coffeeshop nauwer samenwerken met politie en Stadstoezicht.
          Daarnaast stelt de eigenaar van de coffeeshop een telefoonnummer open waar omwonenden eventuele klachten of signalen kwijt kunnen. Dit nummer wordt via een brief aan direct omwonenden bekendgemaakt. Inwoners kunnen met vragen en signalen over overlast die met de coffeeshops te maken hebben ook terecht bij de gemeente, via emailadres coffeeshops@hoorn.nl.

          Verplaatsing coffeeshops
          Tijdens de bijeenkomst legde burgemeester Van Veldhuizen ook uit wat de stand van zaken is van het plan om de coffeeshops te sluiten en te verplaatsen naar één coffeeshop aan de rand van de stad. De oplossing voor de verplaatsing van de coffeeshops was al gevonden. Door plannen van het nieuwe Kabinet is dit plan echter onzeker geworden.

          Nieuw Kabinetsbeleid
          Het Kabinet heeft aangekondigd om juist weer terug te willen naar kleinschalige coffeeshops, in plaats van één grotere centrale coffeeshop. ‘We zullen onze plannen dus moeten bijstellen,’ legt burgemeester Van Veldhuizen uit. ‘Maar ik blijf me sterk maken voor ons plan om de coffeeshops te verplaatsen. Het Kabinet moet ons snel duidelijkheid geven, want deze zaak loopt al lang genoeg.’

          Comment


           #11
           Re: Coffeshops in Hoorn NH

           deboot.png

           & ik had hier nog een foto van coffeeshop de boot,
           (Links - in het groen/wit)

           Comment


            #12
            Re: Coffeshops in Hoorn NH

            [Alweer een update]

            HOORN - Gemeente Hoorn zit flink in de knel met de plannen voor verplaatsing van de coffeeshops naar de rand van de stad. De plannen 'verplaatsing van de coffeeshops naar één locatie aan de rand van de stad' staan op losse schroeven nu het Rijksbeleid van het kabinet verandert naar weer 'kleinschalige coffeeshops'.

            De verplaatsing van de coffeeshops vanuit binnenstadlocaties naar één plek aan de rand van de binnenstad is een raadsbrede wens in Hoorn waarbij het huidige college de aanzet zou gaan geven. ,,De oplossing voor de verplaatsing was al gevonden," zo wordt gesteld. Met een blik op voorbeelden Maastricht en Roozendaal, waar ook overlastgevende kleine shops in binnensteden werden gesloten en grotere shops met helder beleid aan de rand het alternatief voor opvang van de vraag werden, kwam ook Hoorn op centralisatie.

            Sluiting

            Temeer daar de overlast vanwege de binnenstadsshops te groot werd. Op grond daarvan is op last van de burgemeester coffeeshop 't Keteltje aan het Kerkplein voor een half jaar gesloten, tot in ieder geval 23 april 2012. De coffeeshop aan de Dubbele Buurt geeft ook overlast voor de omgeving, maar kan vooralsnog open blijven.

            In afwachting van nieuw beleid rond de shops in Hoorn zijn er door gemeente en shops-eigenaar afspraken gemaakt om overlast te beteugelen. De maatregelen zijn met omwonenden van Dubbele Buurt en Kerkplein besproken.

            Samenwerking

            De eigenaar stelt drie mensen aan die toezien op voorkomen van overlast: 1 controleur bij de deur, 1 controleur bij de parkeerplaats Vale Hen en een 'vliegende keep' voor de wijdere omgeving. Buurtbewoners kunnen bovendien de eigenaar via een speciaal telefoonnummer bereiken om klachten en signalen te melden. Er komt ook nauwere samenwerking tussen coffeeshop met politie en Stadstoezicht. Van gemeentewege is er een vraag- en signaleringadres via de mail: coffeeshops@hoorn.nl.

            Burgemeester Van Veldhuizen, verantwoordelijk voor openbare orde, hoopt dat er snel duidelijkheid komt van het Kabinet in het toekomstige coffeeshopbeleid, opdat Hoorn zich erop kan aanpassen. ,,Deze zaak loopt al lang genoeg."

            Comment


             #13
             Re: Coffeshops in Hoorn NH

             ah de coffeeshops bij mij in de buurt, jammer dat t keteltje dicht moest, zit direct naast 1 van mijn favo kroegen.
             Ze zijn behoorlijk netjes en vriendelijk bij de boot trouwens, en je krijgt ook regelmatig een beetje meer, als je gewoon een beetje vriendelijk blijft. Vervelende of onbeschofte klanten moeten ze niet hebben . De grassheaven is al jaren gesloten nooit echt naar binnen geweest. Waarschijnlijk komt er een nieuwe coffeeshop wat meer richting zwaag.

             de powerplant die ik laats gehaald was was 1 gram (ik denk dat ik 2 kreeg ) voor 9 euro, mooi wietje, weinig smaak .

             de boot is een echte aanrader ook als je met wat vrienden en spelletje wil doen, en anders ga je gewoon naar de beiaard.

             Comment


              #14
              Oorspronkelijk geplaatst door Jajah View Post
              Ik vind het echt bullshit wat Miljow zegt. Ze wegen wel gewoon af en gooien niet een " denk ik 5e" in de weegschaal. Je krijgt gewoon netjes wat je vraagt! Weeg het thuis maar is na! Dan praat ik over de ketel. Groetjes
              Ja maar hij is dan ook nog geen 18, hij kan nog niet over de balie kijken

              Muhaha

              Verstuurd van mijn GT-S5830 met Tapatalk
              Gij zult niet stelen, De overheid duld geen concurentie!!

              Comment


               #15
               Re: Coffeshops in Hoorn NH

               nooit problemen daarmee gehad, eerder dat ik wat meer had dan minder.

               Comment

               Footer Left Ad

               Collapse
               Bezig...
               X