Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Dutch Passion Seed Company (Outdoor seeds)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Dutch Passion Seed Company (Outdoor seeds)

  Korting op 420shop
  Dutch Passion Seeds

  Outdoor Seeds

  Frisian Dew ® (buiten)

  1e prijs Buiten, High Life Holland 2008
  De mooiste ‘volle grond" varieteit die we ooit ontwikkelden. Een vrouwelijke Super Skunk hebben we gekruist met een mannelijke Purple Star. Alhoewel we in de afgelopen 20 jaar veel Skunk/Purple hybriden ontwikkeld hebben, zagen we nooit zoveel potentie. Lichtpaars van kleur (50% Indica, 50% Sativa), een bijzondere opbrengst en een gunstige stam/blad verhouding zijn karakteristiek voor deze hybride. Ze is niet vatbaar voor schimmel en al met al een zeer volledig presterende ‘volle grond" varieteit. Zacht "Purple" aroma en een krachtige High. Een must voor de volle grond kweker, vooral in de noordelijker klimaten. Zeer commercieel.

  bloeitijd: 7 ą 8 weken
  oogsttijd: eerste week oktober
  opbrengst: ver bovengemiddeld


  Passion #1 ® (buiten)

  Passion #1 is een Indica variėteit die in de zeventiger jaren in Californiė ontwikkeld is en in Holland sinds 1980 gekweekt wordt. Rookt zacht met een citrusachtig aroma en heeft een goede "high". Gemakkelijk te kweken. Groeit met lange compacte toppen, die vol zitten met hars (zeer vet). Een van de beste groene "buiten" variėteiten uit onze collectie.

  THC 18.6%
  bloeitijd: 6 weken
  oogsttijd: eind Sept., eerste week Okt.


  Trance ® (buiten)

  Een verbetering van onze befaamde voormalige variėteit Skunk / Indica. Skunk variėteiten zijn moeilijk "buiten" te kweken, daarvoor bloeien ze te laat en zijn ze te gevoelig voor kou en schimmel. Daarom hebben wij Skunk gekruist met een vroege Indica. Het is een erg mooie variėteit geworden, die we sinds 1985 in onze collectie voeren. De planten bloeien veel eerder en zijn sterker dan de Skunkouders.

  THC 11.1%
  bloeitijd: 7 weken
  oogsttijd: eind Sept., tweede week Okt.


  Hollands Hope® (buiten)

  Een van de eerste Hollandse "buiten" variėteiten, gekweekt sinds 1980. Korte dichte plant met zeer goede opbrengst. Een zware Indica met een "knock out stoned". Zeer schimmelresistent. Aanbevolen.  bloeitijd: 8 weken
  oogsttijd: eind Sept., eerste week Okt.


  Purple#1 ® (buiten)

  Een sterke plant (50% Indica, 50% Sativa), gemakkelijk te kweken. Een paarse Afghaan variėteit, die sinds 1983 in Nederland gekweekt wordt en is gekruisd met een Indica en een Sativa. De planten zijn volledig aangepast aan het Nederlandse klimaat en hebben een respectabele opbrengst. Deze variėteit heeft schutbladen die paars kleuren. De verkeuring van de schutbladen begint bij de aanvang van de bloei. Tot 90% van de planten kleuren paars. Heeft een ruig, maar subtiel aroma en een zeer stevige "high".

  bloeitijd: 8 weken
  oogsttijd: 2e helft Sept., eerste week Okt.


  Shaman ® (buiten)

  Een bewezen variėteit, daterend uit de jaren 80. Shaman is een betrouwbare, robuuste en zeer krachtige F1 hybride van een mannelijke Purple # 1 van uitzonderlijke kwaliteit en vrouwelijke Skunk topper. Shaman is gekweekt voor de buitenteelt of kas en daardom bestand tegen spint, schimmels en toprot. Shaman is een opvallende, elegante plant met duidelijke Sativa kenmerken, zoals de lange internoden tussen de grote toppen.  Ongeveer de helft van de planten krijgt een mooie paarse gloed gedurende de bloei. De bloei duurt buiten tot het einde van September / begin Oktober. In een kas bloeit de plant 7 tot 8 weken.

  

Shaman heeft grote hybride kracht, een zacht/zoete smaak en een sensuele sativa 'Up high' van hoge kwaliteit.
 Shaman is de perfecte keuze voor de Buiten/Kas teler die op zoek is naar genetica van robuuste kwaliteit, die de tand des tijd heeft doorstaan en super oogsten zal leveren.  75% sativa - 25% indica
  
Hoogte 1,0 tot 1,5 meter


  THC 13.7%
  bloeitijd: 8 - 9 weken
  oogsttijd: eerste week Okt.


  Twilight ® (buiten)

  Een prachtige paarse variėteit met hoge opbrengst en een Afghaan aroma. Zware toppen en zware "high". Deze variėteit is 100% Indica.

  bloeitijd: 7 - 8 weken
  oogsttijd: eind Sept., 1e week Okt.


  Durban Poison ® (binnen, buiten)

  Geļmporteerd uit Zuid-Africa, geproduceerd en aangepast voor "buiten" kweek in Holland. Alleen teruggekruist, nooit gehybridiseerd. Durban Poison is een 100% Sativa, die groeit met zeer lange topbladeren en grote en lange bloemtoppen ("buds") met zeer veel hars. Het aroma varieert tussen een zoete drop to anijssmaak. Een "Up High", vergelijkbaar met Thai. Hoge opbrengst. Geschikt om te hybridiseren met late bloeiers om vroege bloei te produceren. Ook zeer geschikt voor "indoor". Een zeer populaire variėteit.

  THC 8.6%
  bloeitijd: 8 - 9 weken
  oogsttijd: eind Sept.  Khola ® (binnen, buiten)

  Deze hooggenoteerde variėteit is zeer consistent (planten zijn onderling zeer gelijk). Ontwikkeld uit Thaise en Braziliaanse variėteiten en daarna gekruist met een vroegbloeiende nederlandse variėteit. Oorspronkelijk ontwikkeld voor "buiten" kweek.

  THC 7.6%
  bloeitijd: 7 - 10 weken
  oogsttijd: 2e week Sept.  Voodoo ® (buiten)

  Een in 1997 uit o.a. Thaise ouders ontwikkelde groene variėteit. De Thaise ouders worden al lange tijd in Nederland gekweekt. Een zeer sterke plant met lange dikke toppen. Thai aroma met een frisse heldere geur. "Sativa High". Zeer produktief.

  THC 8.2%
  bloeitijd: 7 weken
  oogsttijd: eerste week okt.


  Sacra Frasca ® (binnen, buiten)

  “Sacra Frasca” of “Holy Joint” is een F1–hybride van Power Plant en Skunk Passion, beiden ras zuivere variėteiten. Power Plant, is een vermaarde variėteit zoals White Widow of Orange Bud, welke in bijna iedere Nederlandse coffeeshop is te vinden ...een resultaat waar we trots op zijn. Deze variėteit is alleen als gefeminiseerd beschikbaar. Voor de creatie van deze hybride gebruikten we gefeminiseerd Skunk Passion stuifmeel om een vrouwelijke Power Plant plant te bestuiven. De kenmerken van de Power Plant komen daarom in deze hybride het meest naar voren. Zeer krachtige en energieke up-high, veroorzaakt door de hybride kracht die ontstaat wanneer twee genetisch totaal verschillende sativa’s gekruist worden. Ook in een kas is de opbrengst van Sacra Frasca zeer goed. Dankzij de “open” Sativa groei struktuur is deze variėteit zeer goed bestand tegen schimmel. Goede oprbrengst. Schutbladen en zelfs grootblad dragen veel hars.

  bloeitijd: 8 weken
  oogsttijd: 2e helft tot eind Okt.  Tundra® (binnen, buiten)

  Automatische Bloei

  Tundra is een hybride van een Ruderalis/Indica (automatische bloei) met onze volle grond kampioen Passion#1. Wij hebben Passion#1 gekozen vanwege de uitstekende “volle grond” kwaliteiten: gezond (ziektebestendig), sterk, vroegbloeiend, zacht om te roken en een superieure smaak. Kruidig, limoen en grapefruit. Kleine bossige planten. Milde up-high.

  bloeitijd: 8 - 11 weken (45/50 dagen)
  oogsttijd: afhankelijk van zaaitijd
  opbrengst: 25 tot 30 gram per plant  Taiga (binnen, buiten)

  Automatische Bloei

  Taiga is een hybride van een automatisch bloeiende Ruderalis/Indica en Power Plant. Uit onze beroemde Power Plant genenpool selecteerden we een extreem vroeg bloeiende vrouwelijke Power Plant. Deze plant gebruiken we om vrouwelijk stuifmeel te produceren. Middels dit stuifmeel maken we gefeminiseerde zaden bij een geselecteerde vrouwelijke Ruderalis/Indica. Taiga groeit met dikke compacte toppen. De smaak en geur doen duidelijk aan Power Plant denken. Taiga is heeft een uitstekende oopbrengst voor zo’n kleine plant. Taiga vraagt geen speciaal voedingsschema en is daarom gemakkelijk te kweken. Potten van 1.5 tot 2.0 liter zijn groot genoeg om een goede oogst te garanderen. Voor een kwaliteitsoogst wil Taiga graag een plek in de volle zon. Taiga heeft een korte levenscyclus. Van zaad tot oogst in 8 tot 10 weken. Hoogte van de planten: 50 – 60 cm

  bloeitijd: 8 tot 10 weken
  oogsttijd: afhankelijk van zaaitijd
  opbrengst: 25 tot 30 gram per plant  Pamir Gold® (buiten)

  Hoogland varieteiten

  De oorsprong van Pamir Gold ligt in het westelijk deel van de Himalaya in Tadzjikistan. In de Zwitserse Alpen werd Pamir Gold aangepast aan het zwitserse hoogland middels diverse jaren van selectie. Deze selecties hebben we gebruikt voor de zaadproductie in Holland. Pamir Gold is een overwegende Indica (60%,40%), met een zoete aarde smaak, vergezeld van een vleugje citroen en peer. Gezonde planten worden in de volle grond 1,5 tot 1.8 meter hoog. Schimmel en meeldauw resistent. Opbrengst: bovengemiddeld. Doet het ook prima onder kunstlicht. Zeer subtile stone/high.

  bloeitijd: 7 weken
  oogsttijd: 1st week Oktober  Snow Bud® (buiten)

  Hoogland varieteiten

  SnowBud is onze tweede “Hoogland varieteit”. SnowBud is een hybride van Afghaanse en Zuid Afrikaanse genetica. Evenals bij Pamir Gold is het selectiewerk voor SnowBud in de Zwitserse alpen gedaan. SnowBud (60% Sativa en 40% Indica) heeft een kruidige (kaneel), skunky geur en smaak, rookt zeer zacht en heeft een gemiddelde ‘up high”. De hoogte van gezonde planten ligt tussen de 1.8 en 2.2 meter. Schimmel en meeldauw resistent. Opbrengst: boven gemiddeld. Doet het ook prima onder kunstlicht. De naam SnowBud verwijst naar de enorme hoeveelheid witte meeldraden in de vrouwelijke bloeiwijzen (toppen)

  bloeitijd: 7/8 weken
  oogsttijd: 1e week oktober  PolarLight® (binnen, buiten)

  Nieuw!
  Automatische bloei
  Isis is waarschijnlijk onze meest gewaardeerde "Connoisseur Quality" mostly Sativa variėteit. Isis is gedeeltelijk geselecteerd uit befaamde "Seedbank" genetica.

  We hebben Isis gehybridiseerd met een van onze snelle Ruderalisvariėteiten en zo PolarLight gecreėerd, onze derde AutoFem variėteit. PolarLight is wat ons betreft een van de beste AutoFem variėteiten op de markt.

  PolarLight kweekt gemakkelijk, heeft een zoete vruchtensmaak en een kruidig (Haze tendensen) aroma. Je kunt een heldere krachtige en langdurige high verwachten.
  Na 2,5 week vegetatieve groei gaat PolarLight automatisch over in een ongeveer 7 weken durende bloeiperiode. In deze tijd worden compacte, met kliercellen bedekte toppen gevormd. Voor degenen die van AutoFem variėteiten houden een absolute must.

  Hoogte v/d plant: 35 tot 80 cm


  bloeitijd: Levenscyclus: 65 tot 70 dagen

  oogsttijd:
  opbrengst: 25 tot 50 gr. per plant


  Colour Mix 1 (buiten)

  colour mix  Deze verpakking bevat de volgende 6 Buitenzaden:

  Frisian Dew : 2 Gefeminiseerde Zaden
  Passion #1: 2 Gefeminiseerde Zaden
  Shaman: 2 Gefeminiseerde Zaden


  Colour Mix 2 (buiten)

  colour mix

  Deze verpakking bevat de volgende 6 Buitenzaden:

  Hollands Hope: 2 Gefeminiseerde zaden
  Durban Poison: 2 Gefeminiseerde zaden
  Voodoo: 2 Gefeminiseerde Zaden  AutoBlueberry® (binnen, buiten)

  Nieuw!
  AutoBlueberry was created for different reasons. First of all to bring superior quality in the automatic feminized genepool. Blueberry itself is one of our alltime bestsellers, a Dutch Passion Classic. The special qualities of Dutch Passion's Blueberry are known worldwide. In AutoBlueberry these qualities are incorporated in the feminized and automatic form. Automatic feminized varieties have several advantages above lightcycle dependent feminized varieties:

  AutoBlueberry is ready for harvest in about ten weeks, the plants appear outdoors for only a short period. They don't grow tall and hide themselves easy for the eye of unwelcome visitors. For the same reason it is possible to harvest outdoors two or three times per season, depending on the latitude. At Northern latitudes it is a very attractive alternative for an early summer crop, while in mediterranian climates two or three harvests per season are not uncommon. In every aspect AutoBlueberry is a true cosmopolitan. Indoors this variety is an amazing alternative for growing from clones.

  As an automatic genetic source we have used Canadian Ruderalis genetics. Backcrossing till the F4 generation resulted in AutoBlueberry to become 100% automatic. The F4 autoflowered 100% , 25 days after germination of the seeds. Our AutoBlueberry seeds (F5) were produced by selfing the F4.

  The plants still carry most of the Blueberry caracteristics, so the phenotype is distinctive Blueberry. Most plants display the famous light blue/purple
  colouring, caracteristic of Blueberry. Smell and taste are sweet and fruity (blueberry). The strenght and quality of the high/stone is above moderate.

  Seed to Harvest: appoximately 10 weeks.
  Last edited by Jointjedraaien; 8 July 2011, 05:16.

  #2
  Re: Dutch Passion Seed Company (Outdoor seeds)

  Veel gekleurde buiten soortjes , daar heb ik er al genoeg van , wel lekker kwa smaak en high maar de groene/witte soorten hebben me voorkeur
  Die Tundra lijkt me een heerlijke plant net als die Pamir gold

  Ajo
  Ventje
  Living in Second live for real

  Ticket is geboekt maar ik mag niet meer vliegen

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X