Mededeling

Collapse
No announcement yet.

G13

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  G13

  Korting op 420shop
  Hier mijn ingehaalde kweekverslag met mijn G13. Overigens betwijfel ik de kruising met de hash plant en heb ik van mijn maat vernomen dat het weleens ww kan zijn.

  Ik ben begin dit jaar begonnen met het 1e zaadje G13. Daar kwam een mooie en sterke moederplant naar voren. Die heb ik 9 keer geslaagd gestekt en staan nu in week 8. De info hierover van Sensi is 60 dagen! Ik zit er nu al 2 weken overheen en ben er nog niet...

  Hieronder de info van Sensi over de magische G13. Daaronder mijn foto's (ja, ik heb eindelijk een toestel)) van mijn G13 als plant en een budshot

  MR. NICE G13 X HASH PLANT®

  Volgens wietfolklore werd het oorspronkelijke G13 stekje door een onbekende technicus gered uit een onderzoekscentrum van de overheid. Het verhaal over haar redding verspreidde zich al snel onder cannabisliefhebbers – in eerste instantie gewoon als een inspirerend verhaal. Maar toen de stek steeds meer stekjes ging produceren die ook moederplanten werden en uiteindelijk hele bloeiende oogsten opleverden, waren rokers pas in staat de wereldschokkende Indica potentie van de echte plant te testen en bereikte G13 al snel de status van levende legende.
  Het creëren van zaden die de verbazingwekkende kwaliteiten van G13 bezitten, vereiste een heel speciale stuifmeelvader, die uiteindelijk werd gevonden bij Sensi Seed’s Hash Plant kweekprogramma. Het resultaat, de G13xHP zaadsoort, werd slechts beperkt uitgebracht maar kreeg een voortreffelijke reputatie in de paar jaar die het verkrijgbaar was.
  In 1999 nam Sensi Seeds met veel trots de G13xHash Plant weer in productie onder de nieuwe naam Mr. Nice, ter ere van Howard Marks - cannabis campagnevoerder, auteur en voormalige hasj ondernemer. Indicakenners zullen dol zijn op het verrukkelijke 'dubbele Afghani' boeket van Mr. Nice - de dichte Indica trossen hebben een rijke, zoetgekruide zweem van rauwe harsklieren vermengd met een beetje donkere aarde.
  Wanneer deze kleverige klompjes worden getest, kan de smaak van brandende plantenharen sterk genoeg zijn om mensen ervan te overtuigen dat zij een mix van hasj en marihuana roken.
  G13xHash Plant is de ultieme Indica en zij is bedoeld voor rokers die ervan houden om hun grenzen te testen en voor kwekers die zich specialiseren in stevige, zware ultrakrachtige oogsten. De verpletterende 'body-rush' van Afghanica stoned is zo perfect en krachtig uitgedrukt in Mr. Nice dat zelfs Indicafanatici misschien wel hun gelijke in hem moeten erkennen!

  Bloei: 60 dagen

  Hoogte: 100-130 cm

  Opbrengst: up to 100 gr  Wat denken jullie ervan?

  Mvg Silas
  Last edited by Silas; 8 July 2010, 10:51.
  Veel gestelde vragen over het forum
  JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
  420Shop.NL
  "Wat je kunt maken, kun je ook kraken."

  #2
  Re: G13

  ziet er goed
  Schutto In tha house

  Comment


   #3
   Re: G13

   Het ziet er echt overheerlijk uit!

   Comment


    #4
    Re: G13

    die mag nog wel effe blijven staan.ziet er wel vet uit

    Comment


     #5
     Re: G13

     g13 is een topper

     Comment


      #6
      Re: G13

      Boh wat een dikke toppen, heel nice.

      Grtz

      Comment


       #7
       Re: G13

       Een heel mooi plantje met goede genetica !
       G13 en Mr Nice G13 x Hash plant zijn heel lekker, en G13 x ww zal ook wel super zijn.
       Peace & Bl°wZZze,

       Berre

       Comment

       Footer Left Ad

       Collapse
       Bezig...
       X