Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Auto BlueBerry

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Auto BlueBerry

  Korting op 420shop
  97.jpg

  Dutch Passion’s Blueberry is een van onze best verkopende variëteiten, een zeer gerespecteerde klassieke soort die in de cannabiswereld nauwelijks introductie nodig heeft. AutoBlueberry geeft een belangrijke injectie van superieure kwaliteitsgenetica aan onze AutoFem (Automatisch Bloeiende Gefeminiseerde) genenbank.

  Om AutoBlueberry te creëren gebruikten wij Canadese Ruderalis genetica en hebben deze teruggekruist met vier generaties Blueberry totdat 100% van de nakomelingen automatisch ging bloeien op dag 25 na ontkieming. Vervolgens is deze vierde generatie bestuift met ”vrouwelijk stuifmeel”. AutoBlueberry is het resultaat, een F5 hybride, typisch Blueberry fenotype met veel van de uitgesproken Blueberry karakteristieken. De meeste AutoBlueberry planten vertonen de fameuze lichtblauwe/paarse kleurtonen evenals de heerlijke zoete en fruitige Blueberry smaak.

  De ‘high’ is van zeer respectabele kwaliteit en sterkte. Het kweken van AutoBlueberry is een goed alternatief voor het kweken met klonen aangezien de groeicyclus slechts 10 weken bedraagt van zaad tot oogst. AutoBlueberry groeit niet hoog waardoor deze makkelijk te verbergen is voor het oog van onwelkome gasten. In Mediterrane klimaten zijn twee tot drie oogsten per jaar mogelijk en op meer Noordelijke breedtegraden is AutoBlueberry een betrouwbaar en aantrekkelijk alternatief voor een vroege zomeroogst.

  #2
  Re: Auto BlueBerry

  Klinkt goed en leuke foto!

  Zijn die van jou?

  In NL/BE zijn ook wel 2 oogstjes te realiseren btw met autoflowers.

  Grtz
  Buizerd

  Comment


   #3
   Re: Auto BlueBerry

   [QUOTE=Buizerd;177135]Klinkt goed en leuke foto!

   Zijn die van jou?

   Nee van een Tjechiese kweker, foto komt rechtstreeks van dutch passion zelf af.
   vind dit beter zodat mensen wat zien,en een ideetje hebben wat het plantje word uitendelijk, en niet slechts een klein fototje van een blad en topje


   staff

   Comment


    #4
    Re: Auto BlueBerry

    Nja lijkt me een leuk soortje om te hebben!
    Waar kan je ze kopen?

    Grtz
    B.

    Comment


     #5
     Re: Auto BlueBerry

     Ik had ze gezien op Happydude.nl
     wil ze deze zomer uit proberen ^^

     Comment

     Footer Left Ad

     Collapse
     Bezig...
     X