Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Mothers Finest

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Mothers Finest

  Korting op 420shop
  Alle info over dit soortje is welkom sinds ik deze binnekort in zaadvorm krijg .

  Info:
  Nog een ongelofelijke kruising die haar wortels in de Jack Herer kweekprogramma heeft, is deze volgende generatie Sativa, een van Sensi's recentere creaties. Mother's Finest was direct na uitkomst een onmiddellijke hit en won enkele maanden later al de eerst plaats voor een Sativa bij de Cannabis Cup 2002.
  Mother's Finest is meer een Haze-achtige spruit van de Herer lijn dan een rechtstreeks Jack afstammeling. Maar net zoals Jack Flash, kan Mother's Finest het best beschreven worden als het doelbewust afstemmen van de vele facetten van de Jack Herer genenpoel.
  Jack Herer zit precies op het Sativa-Indica verdeelpunt, Jack Flash is een zware Skunk variŽteit en onze prachtige Mother's Finest - met haar zoetzure smaak rush en verrukkelijke cerebrale high - vertegenwoordigt de dominante Haze-zijde van de familie.
  Natuurlijk hebben de meeste tegen Sativa aanleunende exemplaren van Mother's Finest de volledige bloeitijd nodig, die nog steeds een aanzienlijk kortere periode is dan vergelijkbare Haze kruisingen. Minder frequente fenotypen met een sterkere Indica invloed kunnen binnen acht weken volgroeid zijn.
  Mother's Finest wint snel aan hoogte tijdens de bloei, zelfs in haar meer Indica vorm, zodat kwekers met beperkte hoogte haar vroeg tot bloei zouden moeten brengen. Net als andere, vooral Sativa, kruisingen, kan deze soort het hele jaar door gestekt worden als gewortelde stekjes of kleine zaailingen.
  Het goddelijke aanzien en de geur van Mother's Finest in volledige bloei zal iedere liefhebber van cannabis doen verrukken, zelfs de meest toegewijde Sativa aanbidder. Haar kegelvormige topformatie krijgt al vroeg tijdens het bloeien vorm wanneer overvloedige takken van langharige kelken langs de stam en takken sprinten om bij de trossen aan elk stengellid te komen. Later breiden de speervormige cola's zich uit om indrukwekkende limoengroene stalactieten met kristal overdekte toppen te vormen.
  Als haar stamper donker wordt, zwellen en verharden de kelken van Mother's Finest zich en maximaliseren ze de oppervlakte die beschikbaar is voor de harsklieren om zich te vermenigvuldigen. Sommige fenotypen laten een extra krachtige productie zien en duwen de kelken in de vorm van miniatuurspitsen aan de top en zijkanten van de grote toppen, en geven zo de hoofdcola's een kwaadaardige hoornachtige aanblik.
  Muskusachtige, fruitige skunk en aardse Afghanica elementen zijn duidelijk waarneembaar naast het scherpe dennen Haze aroma van Mother's Finest's toppen.








  Heb je dit soortje al eens gekweekt en wil je je fotos, mening of mss zelfs een rookverslag erover kwijt? voel je dan vrij om het hier bij te posten.

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X