Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Orange Bud Dutch Passion

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Orange Bud Dutch Passion

  Korting op 420shop
  Misschien vlug effe melden dat ik niet tevreden was over mijn net afgelopen rond met Orange Bud Dutch Passion Fem.

  Waarom?:
  - Tamelijk snel genetische freakyness (ongelijke vertakkingen alom, bladmutaties, weirde topvertakkingen, weirde zijtoppen, grappige bud op fanblad, ...)
  - Veel verschil in phenotypes. Uitzicht, geur en smaak van plant to plant enorm verschillend

  En dan mijn grootste frustratie....
  - Zeer erge herma-neiging! Het grootste probleem hiermee was dat de mannelijke bloemen pas laat verschenen, toen er al aardige toppen stonden. Het was dus moeilijk te ontdekken, vermits de mannelijke bloemen zich netjes verstopten onder de vrouwelijke bloemen... Ik ben zo een derde à de helft verloren aan enorm-veel-zaad-weed, ondanks veel tijd steken in het zoeken naar mannelijke bloemen (die tot het eind spontaan ontstonden).

  Ah, en neen, buiten misschien heel af toe eens een beetje te warm staan (in de warmste dagen wel eens 30 graden, misschien ook wel eens effe 31 of 32 geweest) zijn ze niet mishandeld geweest.

  Dit gezegd zijnde, het is niet het eerste slechte verhaal dat ik hoor over Dutch Passion... Iemand anders die ervaring ook?

  Ik ben daarentegen tevreden over 'Female Seeds'. Lijken me véééél stabieler zaden te leveren dan Dutch Passion. Iemand ervaringen met Female Seeds en kan me een soortje aanraden voor mijn volgende ronde?

  Thanks!

  Rbt

  #2
  Re: Orange Bud Dutch Passion

  Die verschillen per plant is normaal met zaden want je moet rekening houden met pheno verschillen (de een lijkt meer op papa, en de ander meer op mama, enz enz)
  Dat de ballen er later in zijn gekomen zijn is waarschijnlijk je eigen fout geweest, want planten die herma worden zijn vaak gestrest en ander zijn het al herma's vanaf het begin. En die paar keer warm te hebben gestaan dat kan je verwaarlozen om dat de schuld van je herma's te geven....

  Succes met je volgende run!!!

  Comment


   #3
   Re: Orange Bud Dutch Passion

   Ik heb met powerplant fem van dutch passion ook problemen gehad met mannetje,
   wil je de powerplant van dutch passion pak dan regulier zaad!
   Met fem soorten Mazar, frisian dew en skunk#11 geen probleem gehad

   Comment


    #4
    Re: Orange Bud Dutch Passion

    Femaleseeds.nl kan ik iedereen aanraden,je ziet al van ver,het dat het stabiele genen zijn
    orange bud is one of me alltime favos,afgaande op verschillende warnings,ga ik de reguliere orange bud kopen,voor de rest nog geen enkele (kweek)ervaring met dutch passion,maar ze geven het wel netjes aan op hun homepage ivm hermas

    Comment

    Footer Left Ad

    Collapse
    Bezig...
    X