Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Ierdbei

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Ierdbei

    Korting op 420shop

    BasicSeeds Ierdbei is de Friesche versie van het wel bekende Zwitserse ras ‘Erdbeer’ (aardbei). De fundering van deze lijn is opgetrokken uit een selectie goede en soms vette vaderlijnen (kruisingen uit Jack Herer, Citral, Black Domina, Swiss Miss). De genoemde vaderlijnen dienden om een zeer vette Erdbeer # Purpurea Ticinensis moedelijn te bevruchten en daarmee een goede basis populatie te vormen. De Ierdbei wordt nog verder ontwikkelt maar de behaalde test resultaten over verschillende generaties, jaren en lokaties hebben ons doen besluiten haar op de markt te brengen.



    De meeste planten in deze lijn tonen zich als kort en stevig, daarbij combineren zij een hele mooie potentie met een bijna ideale bloem/blad verhouding. In het algemeen kunnen twee duidelijke fenotypen gevonden worden; een meer Sativa type met Jack Herer invloeden, en een Indica type welke meer van de Black Domina kant heeft meegekregen. In het algemeen komt de Erdbeer sterk door in beide fenotypen wat met weinig moeite resulteert in harde vette toppen. Beide fenotypen geven lange slanke en zeer compacte buds welke door haar structuur snel drogen, en mede daardoor weinig gevoelig zijn voor de gevreesde grauwe schimmel (Botrytis cinerea)

    De Ierdbei geeft een stevig stoned effect welke start met een flinke kick, door haar een tijdje onder goede omstandigheden te bewaren wordt een meer gematigde start verkregen. Vooral de Domina typen geven een goed lichamelijk/medicinaal effect en zijn daarbij typische dageindigers. Puur gerookt geeft zij een diepe wat kruidige oersmaak, welke haar maximale effect zal bereiken door een goede rijping/curing. Ierdbei is de perfecte keuze voor commerciele buitenteelt in moeilijke gebieden als Noord Nederland en Duitsland, maar uiteraard ook de rest van Nederland en Belgie. Voor ons is zij al een favoriet!


    Type:75% indica-25% sativa
    Oogst-tijdeinde sept/begin okt
    Opbrengst:200-400 gram op volle grond
    Smaak:sterk en krachtig
    Effect:stoned
    Bloemen:afghany stijl


    Greetz,
    zion
Bezig...
X