Mededeling

Collapse
No announcement yet.

White Ice

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  White Ice

  Korting op 420shop
  Laatst voor een zacht prijsje gekregen bij mijn locale growshop:

  White Ice is een drieweg hybride van Northern Lights, Dutch Skunk en een originele Afghani hasjplantvariŽteit, een superdikke snelgroeiende cannabissoort met een overheersende Indica achtergrond.
  Deze zaadsoort heeft zijn naam vooral te danken aan het geweldige tapijt van kleverige zilveren harsdruppels dat de stevige bloemtoppen bedekt; sommige kwekers die met de soort werken, verwijzen naar haar als White I.C.E. - Indica Crystal Extreme.
  In de bloeitijd kunnen de vrouwelijke planten verward worden met bonsai kerstbomen, bedekt met schitterende namaaksneeuw. De opbrengst is goed tot uitstekend; de 'bevroren' densiteit van White Ice toppen garandeert een goede oogst, zelfs van kleinere planten.
  Haar aroma is indringend, zoet-pikant en vet, met zware overvloedige rook. Haar effect is krachtig en niet echt verdovend, ondanks de fysieke stone.
  Zoals de naam suggereert is White Ice ideale rookwaar om te chillen!

  BLoeitijd: 45 - 55 DAYS
  Hoogte: 90-130cm
  Opbrengst: 120 gr per plant  Tien zaadjes per verpakking. De erste vijf zijn al al ontkiemd en nu al zo een 7cm hoog. En dat binnen 4 dagen. Kweekverslag komt t.z.t.

  #2
  Re: White Ice

  High homegrower,

  Dat klinkt goed
  het geweldige tapijt van kleverige zilveren harsdruppels dat de stevige bloemtoppen bedekt; sommige kwekers die met de soort werken, verwijzen naar haar als White I.C.E. - Indica Crystal Extreme.
  In de bloeitijd kunnen de vrouwelijke planten verward worden met bonsai kerstbomen, bedekt met schitterende namaaksneeuw.
  nice ben benieuwd, ga dit zeker volgen.

  Grtz

  Comment


   #3
   Re: White Ice

   idd zeker goed
   Schutto In tha house

   Comment

   Footer Left Ad

   Collapse
   Bezig...
   X