Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Star 47 (World of Seeds - Legend Line)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Star 47 (World of Seeds - Legend Line)

  Korting op 420shop
  Een toch vrij nieuwe naam in de wereld van de zaadbanken trok onlangs mijn aandacht, namelijk: World Of Seeds.

  Deze zaadbank is gespecialiseerd in "landraces", originele "strains" zeg maar, en is daardoor vermoed ik, ook best interessant naar breeders toe, bovenop de growers natuurlijk . Naast deze "landraces" lijn, hebben ze ook een Legend en een Diamond lijn, de Legend mag worden gezien als een verzameling hybrides, allen bestaand uit 2 beroemde en geliefde ouders. De Diamond lijn is de lijn die de hybrides bevat puur door de WOS-breeders ontworpen, en bevat ook heel mooie soortjes lijkt me.


  Hier neem stel ik, zoals de titel reeds aankondigde, de Star 47 uit de Legend Line voor:  Genotype: 10% Sativa, 90% Indica
  Female: Pure AK-47
  Stabilized male hybrid: Pure Sensi Star
  Harvest time: 8 weeks indoors / begining of October outdoor
  THC level: > 20%
  Production: 400-500gr/m2 indoors 400-600gr per plant outdoor
  Medical value: High
  CBD content: >1%  Ik was deze middag op bezoek bij Alien, op zoek naar wat genetica voor mijn aankomende micro-kweek, en deze soort is met me mee naar huis gegaan. Ik was op zoek naar een kortblijvende indicasoort, en was best wel geinteresseerd in WOS als zaadbank. Deze beantwoorde aan de behoeftes, en beide ouders, zowel de AK-47 als de Sensi Star vind ik aangename planten met een nostalgisch gevoel een beetje, in combinatie met de nieuwschierigheid naar WOS lag de keus al snel vast. Er zitten trouwens nog een boel leuke soortjes in die Legend en Diamond line, als deze meevallen probeer ik zeker nog andere soortjes uit van WOS.

  Ik houd jullie alvast op de hoogte als deze in gang worden gezet, en mochten er mensen zijn die ervaringen of meningen hebben over deze Star 47, pen ze gerust neer!!

  #2
  Re: Star 47 (World of Seeds - Legend Line)

  shine on you crazy daimond.

  Comment


   #3
   Re: Star 47 (World of Seeds - Legend Line)

   wil ik ook

   Comment

   Bezig...
   X