Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Four-Way

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Four-Way

  Korting op 420shop
  Deze soort is een vroeg succes van programma's om stabiele, veelvoudig gekruiste cannabis te creŽren. In de jaren tachtig werkten intensieve kweekprojecten met zeer afwisselde en complexe genenpools die de gewenste kenmerken van een grote collectie ouders en voorouders verzamelden om kruisingen te produceren die consequent die eigenschappen in interessante combinaties zouden kunnen uitdrukken.
  Generatie na generatie van uitstekende genotypen werden gekruist, en alle zaadnakomelingen werden van dichtbij geobserveerd en vergeleken om de beste individuen te kunnen identificeren.

  Elk generatie geselecteerde planten was ofwel teruggekruist met de ouders om de gewenste trekken te stabiliseren of werd in het volgende marihuana genotype van de groep geÔntroduceerd.
  Sommige kweekexperimenten duurden jaren en resulteerden uiteindelijk in het catalogiseren van een onthutsend aantal zaailingen voor alleen selectie- en testdoeleinden.

  Enkele kruisingen van Sensi hebben hun wortels in kweekprojecten van deze schaal. Vele unieke smaken, formaties en effecten die geÔntroduceerd werden door de Sensi soorten waren alleen mogelijk doordat wij een enorme diversiteit aan genotypen konden combineren en de toewijding, gedetailleerde aantekeningen en scherpe zintuigen van de telers die verantwoordelijk waren voor de selectie.

  Four-Way komt in enkele van de eerste zaadcatalogi voor – een meervoudige Indica kruising gecreŽerd van buitengewone Indiase, Afghaanse en Pakistaanse cultuurvariŽteiten, allen ondersteund met de kracht en hoge octaan kracht van Skunk #1.

  Nadat haar beste kwaliteiten wat waren verfijnd, werd Four-Way in 1995 opnieuw gelanceerd en is zij een permanente favoriet onder kwekers geworden die een soort willen die een buitengewoon uiterlijk en smaak heeft, met bovendien alle snelheid, omvang en kracht van de beste Indica's.

  Omdat ze een vroege, veelvoudige kruising is, zouden kwekers nogal wat variatie moeten verwachten wanneer ze Four-Way uit zaad kweken. Alle fenotypen hebben de neiging om snel te bloeien, harsachtig en zoet, en hebben enkele bijzondere kenmerken die zich regelmatig laten zien – extra dikke kelken, buitengewone smaken en aroma's en explosieve topgroei.

  Four-Way geeft consequente, betrouwbare Indica kwaliteit in diverse vormen, inclusief verrassingen in de vorm van toevallige combinaties van eigenschappen die unieke, fantastisch sterke moederplanten maken die hoge opbrengsten kunnen leveren.

  Bloei: 45-60 dagen. Hoogte: 100-150 cm. Opbrengst: tot 100gr.

  four-way2.jpg  Grtz
  Last edited by westport; 29 August 2016, 01:51.
  420Shop, Online Headshop, Seedshop, Cannabis Souvenirs & Lifestyle
  Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X