Mededeling

Collapse
No announcement yet.

6 soortjes..

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  6 soortjes..

  Korting op 420shop
  Hey tokers!

  Ik heb enkele zaden liggen nog (gefeminizeerd) van soortjes die ik tot nu toe nog nie geprobeerd heb. Ben 's curieus.. Die Sweet Tai lijkt me het lekkerst. Maar allemaal wel 's de moeite om te checken..

  Sweet Tai (Sweet Seeds)

  An excellent cross of Sweet Seeds Super Tai with an Early skunk, predominates a pleasant Tai aroma and flavour, very penetrating and spiced, typical from some of these Asian exotic varieties.
  This cross with Early Skunk trims the flowering time, gives it more density and resin to the buds, and give to the plants a more compact structure and adaptation to the indoor cultivation. Variety of very stimulating and cerebral effect.
  Genotype: Hibryd with Sativa predominance.
  Region: Tai, Holland.
  Lineage: Super Tai x Early Skunk
  Indoor flowering: 61-65 days
  Outdoor flowering: 1-15 October
  THC: 10-18%
  Yield indoor: 300-400 gr/m2
  Yield outdoor: 400-600 gr/plant

  S.A.D. S1 (Sweet Seeds)

  Deze inteelt Black Domina is een van Sweet Seeds' meest aromatische en sterkste variëteiten. Deze plant werd gekozen uit een selectie in 1998, en is erg geliefd in en rondom Valencia. In 2004 werd er een eerste prijs mee werd behaald bij cannabis cup 'Barraca de Maria'.
  De inteelt variant van deze 'supermoeder' produceert harde toppen met een intens aroma en muskus achtig noten, afkomstig van de Afghaanse voorouders. Sweet Afghani Delicious (SAD) S1 zaden zijn erg homogeen, hetzelfde geldt voor het nageslacht.
  Uitstekend geschikt voor binnenkweek en alle soorten buiten omgevingen. Weinig knipwerk en zeer schimmel- en ziektebestendig.
  1e prijs Winnaar “X Bella Flor Semillas del Millon”.
  1e prijs Winnaar “Copa del Plata 06”.

  Psicodelicia (Sweet Seeds)

  Een doorgekruiste stek uit de VS met een soort uit Nepal waarvan de kruidige smaak sterk doet denken aan die van versgebrande koffiebonen. Ondanks de Sativa invloeden weet deze soort met een bloeitijd van 9 weken enorme, met hars bedekte compacte toppen te produceren. Zeer stimulerende Sativa karakteristieke "high" en een uiterst goed opbrengende plant.
  Het aroma van deze plant is fris en citrusachtig, heeft veel weg van een Oosterse gekruide koffiegeur, en is daarmee compleet anders dan overige soortgelijke varianten. De kenmerkende energieke sativa 'high' is helder en opwindend; een perfecte keuze voor artistiekelingen en mensen die creatief werk verrichten. Voor telers die op zoek zijn naar een Sativa dominante soort, maar met toch een korte bloeitijd en hoge productiviteit is dit ook een uiterst geschikte soort.
  Indica/Sativa 30-70%.
  Opbrengst binnen: 400-550 gr/m2
  Opbrengst buiten: 350-600 gr/plant.
  THC: 15-20%
  Bloeitijd binnen: 8-9 weken
  Bloeitijd buiten: eind september, begin oktober.

  Great White Shark (Greenhouse Seeds)

  Braziliaanse en Zuid Indiase Super Skunk zijn de voorlopers van deze soort. Winnaar van de Highlife Cup in 2005. Geeft een sterke en lang aanhoudende high.
  Awards: 1e prijs Highlife Cup 2005.
  Soort: Braziliaanse en Indiaanse Super Skunk.
  Effect: Geeft zowel fysiek als mentaal een zeer stoned gevoel. Heeft een voortreffelijke smaak.
  Bloeitijd binnenkweek: De meeste kwekers oogsten na 65 dagen. Een week later geeft extra hars en een speciale zoete smaak; met een fruitig aroma. Opbrengst 500 tot 800 gram per vierkante meter.
  Bloeitijd buitenkweek: Eind september noordelijk halfrond; eind april zuidelijk halfrond. Opbrengst 1000 gram per plant of meer.
  THC: 14% CBD: 1.7% CBN: 0.8%

  Big Bang (Greenhouse Seeds)

  Onderscheidingen: 3e prijs HTCC 2000.

  Genetica: Skunk, Northern Light, El Niño. Deze zaden zijn gefeminiseerd, wat betekent dat alle planten van het vrouwelijk geslacht zullen zijn.

  Effect: Ontspannend en kalmerend. Zeer bekend om haar geneeskrachtige eigenschappen; het wordt op doktersvoorschrift door Nederlandse apotheken verstrekt als medicinale cannabis.

  Bloei binnenkweek: 9 weken waarborgen het volledige spectrum cannabinoïden. Voor commerciële teelt gereed in 8 weeks, met een oogst tot wel 800 gram per vierkante meter. Zeer geschikt voor de SOG en ScrOG kweekmethodes.

  Bloei buitenkweek: Begin oktober klaar voor de oogst, die wel 1000 gram per plant kan opleveren.

  THC: 15.5%
  CBD: 1.5%
  CBN: 0.4%

  Bubblegum 47 (GreenLabel Seeds)

  Bubblegum 47 (Bubblegum x AK 47) combineert twee toppers uit de collectie van Serious Seeds tot een smaakvolle 'one-hit-wonder' variëteit.
  Hoewel de zoete smaak van deze hybride je doet verlangen naar meer, is voorzichtigheid geboden: de intense high is niet geschikt voor beginners.
  Bubblegum 47 groeit met veel vertakkingen, maar er is genoeg ruimte tussen de internodes om haar in een SCROG te kunnen kweken. Bij voldoende voorgroeitijd zal ze een flinke hoeveelheid elegante takken produceren die zijn volzet met keiharde toppen. De zoet/kruidige geur is overweldigend en sterk.
  Deze zaden zijn gefeminiseerd, wat betekent dat alle planten van het vrouwelijk geslacht zullen zijn.
  Soort: 20% Sativa - 80% Indica
  THC: 16%
  Effect: Uitgebalanceerde 'body stone', gematigde sativa high
  Bloeitijd binnen: 60-65 dagen
  Bloeitijd buiten: Midden oktober klaar voor de oogst
  Opbrengst: Tot 600 gram per vierkante meter

  Mmmja, lekker hè lijkt het me. Ervaring hiermee??

  Greetz!

  Brewer (tokin')

  #2
  Re: 6 soortjes..

  Interessante soortjes, Heb wel vaker taiweed gerookt de sweet tai lijkt me bijzonder lekker.

  Grtz

  Comment


   #3
   Re: 6 soortjes..

   Ook van da gedacht Monty! Zelf ben ik nogal 'n liefhebr bvb van Amnesia, ook grootsdeels beïnvloed door 'n Tai soortje, of gelijkaardig exotisch soortje dacht ik??
   Heeeeemeeels gewoon!! Is al zo lang geleedn ook zo'n soort smoortje 's... krijg er water in m'n bekkie van hehe..

   Greetz!


   WAAR BLIJFT DIE FUCKING ZOMER?!?

   Comment


    #4
    Re: 6 soortjes..

    sweet thai is bijna droog hier, morgen zal ik je er meer over kunnen zeggen ruikt allesinds heel lekker, maar is verre van een compacte plant te noemen eigenlijk
    sad blijft een van men favorietjes, niet de sterkste maar heel lekker fruitig zoet van smaak, is bijna snoep-achtig te noemen zelfs

    Comment


     #5
     Re: 6 soortjes..

     ja sorry voor de bubbel post, maar anders leest geen hond het
     heel erg positief verrast door die sweet thai dus, zowel qua opbrengst (38.5 droog onder 400w, heeft wel extreem lang gestaan, 12 weken bloei) als qua smaak, en ook zen effect mag er zijn, is geen killer maar wordt zeker goed gemaakt door de smaak

     Comment


      #6
      Re: 6 soortjes..

      Yo Cornolio! Thanks voor de reply..

      Leuke opbrengst wel moet ik zeggen van die Sweet Tai, hoelang stond ze in groei precies? Laat de ST u in ieder geval smaakn! Soortje die ik liggen heb, als zaad, en zal ik zeker nog benuttigen.

      Blij ook om te horen dat die SAD zo lekker is! Ik heb er geen flauw benul van hoe lekker die moet zijn, maar je laat het in ieder geval wel super klinken hehe. Blijkbaar is het 'n prijswinnaar voor 'n goeie reden

      Nogmaals thnx voor de reply mate! Enjoy da green!

      Brewer

      Comment


       #7
       Re: 6 soortjes..

       Onlangs verkreeg ik 'n Afrodite zaadje (fem) van Kannabia Seeds. Dit leek me 'n interessant soortje.. de Jack Flash die er in zit is 'n Jack Herrer hybride, met 'n "citrus-peperachtige" smaak. De Hawaiian Sativa is ook 'n fruitig soortje.. deze combinatie lijkt me nie stuk te kunnen lekker exotisch smoortje mmm

       Afrodite - Kannabia
       Afrodite van Kannabia is een plant met dikke grote toppen en een old school skunk smaak

       Afkomst: Jack Flash x Hawaiian Sativa

       Soort: dominant sativa

       Bloeitijd: 8 tot 9 weken

       THC: meer dan 20%

       Eigenschappen: deze plant is makkelijk te kweken. Geschikt voor buiten, binnen en kas kweek.
       Last edited by Jointjedraaien; 15 May 2011, 20:02.

       Comment

       Footer Left Ad

       Collapse
       Bezig...
       X