Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Onderzoek naar thuiskwekers over de hele wereld

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Onderzoek naar thuiskwekers over de hele wereld

  Korting op 420shop
  Momenteel wordt er onderzoek gedaan naar de redenen voor thuiskweek door de Universiteit van Gent (België). Ik ben van mening dat het een nuttig onderzoek is dus heb de vragenlijst ingevuld (wel even werk). Maar vorm gerust je eigen mening en als jij dan ook behoefte hebt om deze lijst in te vullen denk ik dat we elkaar daar op de lange termijn mee helpen... Inderdaad, ik heb voor de zekerheid wel even gebruik gemaakt van mijn TOR-browser over een VPN maar ik ben nou eenmaal erg kritisch voor wat betreft privacy. Anderzijds is het al erg zat dat dat nodig is...

  Onderzoek vind je hier inclusief de uitleg en totstandkoming
  RED VS BLUE | Budget Hydro

  #2
  ieder zijn gedacht maar wees voorzichtig !!!!!!!!!!!!!!!


  AUB !!

  Comment


   #3
   Wat zijn ze van plan met zo'n onderzoek mss? Ik waag mij der ni aan, legaliseer en dan kunnen we praten. Wat ze ni willen, dus daar stopt de samenwerking.

   Comment


    #4
    Is wel betrouwbaar.
    WHOis.png
    Ten minste als je Europese regelgeving enigszins vertrouwt. Dat dan wel.

    Comment


    • Voor het eerst
     Voor het eerst commented
     Editing a comment
     Tsja... ik "weet" dat ze de gegevens niet mogen delen ivm avg maar ja, mijn ervaring is dat de avg maar 1 kant op werkt.

    #5
    Ik deel nooit geen gegevens als ze je
    IP nummer hebben ga je toch voor gaas...

    Comment


    • Voor het eerst
     Voor het eerst commented
     Editing a comment
     Mits dat ip-adres daadwerkelijk van jou is en opgeslagen wordt in de database. Ik kan ieder willekeurig ip-adres met bijbehorende locatie kiezen via mijn VPN. Daar wens ik ze dan veel succes mee. Als ik echt pech heb kunnen ze net achterhalen welke sites ik bezocht heb maar de data die ik daar heb verzonden is al versleuteld verzonden met minimaal 256 bits encryptie.

    #6
    Vul geen onderzoeken meer in levert niks op
    God was never on your side..

    Comment


    • Voor het eerst
     Voor het eerst commented
     Editing a comment
     Tsja, als iedereen er zo over denkt.... zal dat inderdaad kloppen

    #7
    Ik heb 'm ingevlud. Kwam een paar weken terug vgm ook al iemand mee in een ander topic .
    Hopelijk levert het een keer wat op voor ons thuiskwekers. Zal wel niet... Uitzichtloze situatie
    Nederwiet is nou eenmaal gewoon de lekkerste wiet! Grtz.Nederhigh

    Comment


    • Nederhigh
     Nederhigh commented
     Editing a comment
     Direct niet inderdaad. Maar in de politiek kan een onderzoek als dit (hopelijk) een keer aangekaart en gebruikt worden.
     Man.. Ik hoop echt dat er een keer een regulering komt voor thuiskwekers. Als het met CE gekeurd spul moet gooi ik direct mijn diy spul weg.

    • Voor het eerst
     Voor het eerst commented
     Editing a comment
     Als ik even naar de situatie hier kijk.... Politie komt binnen, constateert dat er te veel wiet aanwezig is en geeft aan dat ze het in beslag MOETEN nemen omdat het meer dan een gebruikershoeveelheid is. Tevens geven ze aan de planten te laten staan omdat het er maar 4 zijn. Het hele kromme is dan dat ze weten dat er van die 4 planten in totaal sowieso meer dan 30 gram afkomt (of er zelfs al aan zit) maar dat hoeven ze niet mee te nemen want valt nog onder gedoogbeleid. Knip ik deze planten loop ik gelijk weer risico op in beslagname. De agent in kwestie adviseerde mij dan ook om mijn wiet voortaan elders te bewaren (in ieder geval in een afgesloten voorziening waar het niet zichtbaar is zonder deze voorziening te openen). Ik had alles in wekpotten zitten en die waren dus helaas doorzichtig (nu zwart).

    • Voor het eerst
     Voor het eerst commented
     Editing a comment
     Tsja, om heel eerlijk te zijn boeit het me niet zo WAT ze precies toelaten, 1 of 5 planten, voor mijn part maximaal wattage of maximaal oppervlak en desnoods eisen aan de brandveiligheid. Maar nu is het gewoon volstrekte willekeur of ze de planten wel of niet laten staan, of je wel of niet vervolgd wordt en welke straf opgelegd wordt. het is letterlijk zelfs woonplaats afhankelijk. Soms baal ik dat ik geen betere juridische achtergrond heb. Zou namelijk best een proefproces aan willen gaan op basis van rechtsongelijkheid. Argumenten en jurisprudentie zat. Mijn rechtsbijstandverzekering doet helaas niet aan proefprocessen

    #8
    Welken uil vult daar in dat ze kweken met afgetapte stroom? Trouwens alle info is hier beschikbaar als ze het willen zien. Tel de kweekverslagen, der is genoeg data te vinden zonder dat ik riskeer gepakt te worden. Dus het is al geweten. En wat verander er? Niks. Zoals ik in een ander topic al zei, je zit in BE bv nu met een paars groene regering. De Waalse socialisten die het wilden goedkeuren hoor je nu niet meer. Je moet nog altijd een regeerakkoord maken met verschillende partijen en je hebt 2/3 de meerderheid nodig die er nooit is en nooit zal zijn.

    Comment

    Footer Left Ad

    Collapse
    Bezig...
    X