Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Stakings oproep aan alle Coffeeshops

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Korting op 420shop

  Stakings oproep aan alle Coffeeshops

  thumb-coffeeshop&#1.jpgStakings OPROEP aan alle Coffeeshops
  Van en door: Nol van Schaik, coffeeshopexploitant.

  Beste collega,


  Het kan je niet ontgaan zijn dat wij als ondernemers in cannabis jaren enorm onder druk hebben gestaan van de politiek van de 4 geflopte kabinetten Balkenende. Nu het, hopelijk laatste kabinet van JPB, is gevallen is het gevaar voor ons niet geweken, integendeel, als de volgende coalitie gaat bestaan uit de PVV, het CDA en de VVD, met als reservenummer de CU, wordt de druk op de Nederlands coffeeshops alleen nog maar groter.  Deze combinatie is niet ondenkbaar, en geen van deze partijen is de coffeeshops welgezind, de VVD waait met alle winden mee om in een coalitie te komen, dus gaan ze nu mee met deze coalitiegenoten. We kunnen er dus op wachten dat er straks nog meer coffeeshops worden gesloten, misschien zijn jij of ik wel de volgende, of misschien wel iedereen…
  We kunnen ook iets doen om te laten zien dat we daar niet echt op zitten te wachten, en in actie komen tegen de nu al verregaande verkettering van de coffeeshops en de sluiting van steeds meer coffeeshops. Ik ben het in ieder geval goed zat, en ga dan ook daadwerkelijk in actie komen.
  Het is helaas een gegeven dat onze klanten, in de pers omschreven als blowers, niet de moeite nemen om te gaan stemmen, waardoor veel stemmen, waarvan we mogen aannemen dat die stemmen, indien uitgebracht, bij een cannabis-vriendelijke partij terecht gekomen zou zijn. Er is echter een manier om onze bezoekers duidelijk te maken dat het NU wel nodig is dat ze gaan stemmen, om te voorkomen dat er over een paar jaar geen coffeeshop meer open is.
  Als wij onze coffeeshops voor 1 keer allemaal dichtgooien, en dan wel op 9 Juni, de dag van de Parlementsverkiezingen, tijdens de uren dat de stembureaus open zijn. Dan voelen onze bezoekers zich misschien wel geroepen om even naar het dichtstbijzijnde stembureau te lopen om hun stem uit te brengen!

  De boodschap moet zijn op dat deze dag gesloten coffeeshops slechts een tijdelijk verschijnsel zijn, maar ook een voorbode op een mogelijke toekomst zonder coffeeshops.

  Lees verder op Coffeeshopstaking.nl

  • Gerry
   #11
   Gerry commented
   Editing a comment
   Re: Stakings oproep aan alle Coffeeshops

   Oorspronkelijk geplaatst door ChriskE
   Beter,

   Dan moeten wij met zijn alle langs de straten gaan staan met bordjes, Wiet Te Koop. Kijken wat ze daar van vinden
   Da vind ik als belg zeer intresant ik ben ook teleurgesteld in da staat in plaats van het toe te laten dat maakt de criminaliteit minder erg ook hier in belgié zouden ze daar iets aan moeten doen !!! ik ben boos op die personen die denken dat ze het zo maar voor het zeggen hebben. En het brengt dan ook nog geen beterschap!! integedeel ze maken het erger !!! ik wil al jaren een groep oprichten met mensen die vechten voor de chops in nederland en ook in belgié in te kunnen voegen onder voorwaarden natuurlijk WIE HEEFT ER INTRESSE GEEF ME EEN MAILTJE OP gerry_goedgezelschap@hotmail.com BEDANKT PEACE to you all

  • Ras Ganja Don
   #12
   Ras Ganja Don commented
   Editing a comment
   Staat dit ook al op Wietforum.nl en Wiet.nl ! Dat zijn ook twee grote wiet site's. Dat scheelt een heleboel shops die dicht gaan op 9 Juni.

   Raspect.

   Selassie I Jah Rastafari

   Psst, ik stem iniedergeval SP

  • zwizwinator
   #13
   zwizwinator commented
   Editing a comment
   opgesodemietert met die wiet pas en laat iedereen op zen gemakje wietjes roke!!
  Posting comments is disabled.

Latest Articles

Collapse

 • Burgerinitiatief tegen de wietpas
  door Jointjedraaien
  Burgerinitiatief tegen de wietpas

  Let op: Dit is een fysieke petitie! Niet mogelijk online te tekenen! Formele startdatum 5 mei 2012 ( bevrijdingsdag)

  Vanaf week 19 moeten op honderden plaatsen in Nederland intekenlijsten voor onderstaand burgerinitiatief op de balie terecht komen.
  Onder andere : coffeeshops, growshops, headshops en we zoeken nog meer (openbare) plekken waar ook andere burgers kunnen tekenen. Ook in het zuiden des lands kan helaas niet iedereen de coffeeshop meer in. Daar is extra creativiteit geboden! Suggesties graag naar bestuur@wesmoke.nl o.v.v. burgerinitiatief.

  Bij minimaal 40.000 geldige ondersteuningsverklaringen dient de Tweede Kamer hieromtrent vragen te stellen aan de verantwoordelijke Minister!!
  Daarom vraagt consumentenbond WeSmoke iedereen de lijsten te ondertekenen en te helpen met het uitdragen van deze boodschap! Bij voorbaat dank namens alle betrokkenen.
  ...
  13th May 2012, 18:02
 • Coffeeshops in nederland
  door Jointjedraaien
  Coffeeshops in Nederland.
  Zie hier een overzicht van alle coffeeshops in nederland, Staat jouw favoriete coffeeshop er nog niet bij?
  Maak dan een nieuwe coffeeshop review aan!
  31st July 2010, 16:23
 • Stakings oproep aan alle Coffeeshops
  door Jointjedraaien
  Stakings OPROEP aan alle Coffeeshops
  Van en door: Nol van Schaik, coffeeshopexploitant.

  Beste collega,


  Het kan je niet ontgaan zijn dat wij als ondernemers in cannabis jaren enorm onder druk hebben gestaan van de politiek van de 4 geflopte kabinetten Balkenende. Nu het, hopelijk laatste kabinet van JPB, is gevallen is het gevaar voor ons niet geweken, integendeel, als de volgende coalitie gaat bestaan uit de PVV, het CDA en de VVD, met als reservenummer de CU, wordt de druk op de Nederlands coffeeshops alleen nog maar groter.
  ...
  1st March 2010, 21:28
Bezig...
X