Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
Goeie risotto en met tomatensaus is zeker lekker. Ik eet het bij iedere saus waar je ook pasta bij kunt eten. De Hollander kent dit niet maar buiten piemonte is risotto sowieso een ondergeschoven Italiaans kindje. Hebben de Chinezen daar voor moeten bloeden? Ik hoor het menigeen terecht vragen. Het is nochtans minstens zo lekker als pasta maar onbekend Nou goed, de sinaasappel is hun bloed meer dan waard geweest. Al zijn die soms kurkdroog en vol pitjes.
Mijn pugliaanse trattoria maakt ook overheerlijke arrancini. Spul met risotto in een gefrituurd korstje, met kaas, ragu, ossebucco, of polpeta binnenin. Erg lekker ook.
Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
Het systeem betreurt dit ten zeerste.
Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
Het systeem betreurt dit ten zeerste.
Koeken, ijsjes en ranja maar niets beter dan een lekkere ouderwetse cowboykost en 1 pintje na een goeie nostalgische aderlating, extra detox en aansterken maar
Comment