Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Wat ligt er op jou bord vanavond?
Collapse
X
-
Camembert, komeinenkaas, geitenkaas en gewone oude kaas op de bodem, cherry tomaatje ala takkatoeli, olijven, dadels, walnoten, en had nog een stukje eend van gisteren Eroverheen. Weer kaas erover en 20 min op 200 graden in de oven. Niet normaal, eigenlijk voor twee personen, nu uitbuiken! Wooohoooo!
filedata/fetch?id=1945360&d=1757333569&type=thumbYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.Last edited by Greyvol; 8 September 2025, 14:20. Reden: Greyvol’s kaas fondue blijft bubbelen aan tafel dankzij de nieuwe upgrade, warmhoudplaatje van de snuffelmarkt voor 5 euri! Mooi man
- Likes 1
Comment
-
Vol-au-vent
IMG_6906.jpg
IMG_6907.jpg
IMG_6908.jpg
IMG_6910.jpg
IMG_6915.jpg
IMG_6921.jpg
IMG_6924.jpg
--èé--
Comment
-
Varkenslapjes schorsenelen knolselder puree
met een pikant komkommer salade èé
Apfelstrudel èé
Schermafbeelding 2025-09-09 om 13.33.24.jpg
--èé--
- Likes 1
Comment
-
De betere smashed burger. Raar perspectief zie ik nu
20250915_122233.jpg Met frietjes en geheime saus in de voorgrond.
- Likes 1
Comment
-
Ontbijt om 6 uur met een goed stukske vlees èé
8df29ce9126d02d10a233802cf1dea8b02d88c2e_2_690x345.jpg
--èé--
- Likes 2
Comment
-
Pastinaak en chorizo/groene asperge/noedels baksel met wat kaas en basilicum.
20250924_175533.jpg
- Likes 2
Comment






Comment