Re: Biologische COB au vin... AutoMazar en Think Different 200W LED
Nee, er moet vooraf zout op. Roomboter is al helemaal kansloos
Het moet goed heet zijn en dat kan niet met roomboter. Of je moet de boter eerst klaren (of ghee kopen).
Sorry, maar ik begin een beetje te begrijpen waarom het bij jou niet wil lukken met de steaks
Kwaliteit van het vlees scheelt ook trouwens. Wat ze in de supermarkt als biefstuk verkopen is eerlijk gezegd ook niet veel anders van te bakken als een schoenzool. Beter een mooi gemarmerd stuk vlees kopen (ribeye bijvoorbeeld) en ook liever wat dikker dan gebruikelijk is in Nederland. Of een ossenhaas/tournedos, maar dat is mij dan weer te duur. Zelfs de ribeye of entrecote van de Lidl/Aldi uit de diepvries is prima te doen als je het toch liever iets goedkoper houdt.
Nog iets meer achtergrond info:
Heston Blumenthal is de chef van een restaurant met 3 Michelin sterren.
ps Sorry ik draaf door. Ben inderdaad wel net zo gepassioneerd met koken als met wiet kweken.
Nee, er moet vooraf zout op. Roomboter is al helemaal kansloos
Sorry, maar ik begin een beetje te begrijpen waarom het bij jou niet wil lukken met de steaks
Kwaliteit van het vlees scheelt ook trouwens. Wat ze in de supermarkt als biefstuk verkopen is eerlijk gezegd ook niet veel anders van te bakken als een schoenzool. Beter een mooi gemarmerd stuk vlees kopen (ribeye bijvoorbeeld) en ook liever wat dikker dan gebruikelijk is in Nederland. Of een ossenhaas/tournedos, maar dat is mij dan weer te duur. Zelfs de ribeye of entrecote van de Lidl/Aldi uit de diepvries is prima te doen als je het toch liever iets goedkoper houdt.
Nog iets meer achtergrond info:
Heston Blumenthal is de chef van een restaurant met 3 Michelin sterren.
ps Sorry ik draaf door. Ben inderdaad wel net zo gepassioneerd met koken als met wiet kweken.




.
.
Comment