Mededeling

Collapse
No announcement yet.

4de week bloei

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  4de week bloei

  Korting op 420shop
  hoi allemaal,

  ik heb even een vraagje.

  Mijn stekjes staan sinds 24-12 en gaan morgen binnen aan hun 4de week bloei. Ik heb ze eigenlijk elke dag wel zien groeien/bloeien/veranderen, maar nu lijkt het alsof er de laatste 3 dagen niet meer zoveel gebeurt, of iedergeval niets meer wat ik zo op het oog kan zien.

  nu is mijn vraag is dit normaal? gaat hij nu de topjes aan dikken ofzo? of gaat er misschien iets fout? Of lijkt het gewoon dat er niet meer zo veel gebeurt omdat het nu allemaal wat langzamer gaat?

  Dit is mijn eerste kweek dus ik moet nog heel veel leren, maar dit voelt gewoon zo raar omdat ik normaal elke dag wel iets van verandering zag....

  groetjes TerrorJointje


  deze foto's zijn van 28-1

  IMAG0721.jpgIMAG0728.jpg


  deze foto's zijn van 31-1

  IMAG0735.jpgIMAG0751.jpg
  sigpic

  #2
  Re: 4de week bloei

  zo te zien lig je aardig op schema.heb zelf ook wel vaker dat de overgang naar aandikken wel ff wacht.vrij normaal,gewoon geduld hahah
  grtz,

  Comment


   #3
   Re: 4de week bloei

   ik heb stekjes van de growshop gekregen, ze hebben mij verteld 6 dagen op 18/6 uur, eerste 2 dagen lamp op max hoogte, dan 2 dagen lamp iets lager en laastste 2 dagen op 60 cm (600 watter), na 6 dagen in de bloei zetten 12/12. hij gaf aan dat ik anders problemen kan krijgen met lange planten (ze staan in een tent namelijk)

   nu ben ik aan het twijvelen, gezien ik verschillende dingen lees over voorgroei periode. kan iemand helpen?

   Comment


    #4
    Re: 4de week bloei

    @HAKA
    Ik heb ook stekjes van een onbekende soort, dus ik was me ook zorgen aan het maken over de hoogte, omdat idd sommige soorten vrij hoog kunnen worden.
    Mijn gs zei ook dat ik een weekje moest voor groeien en dan de lamp op 12/12 zetten.
    Maar ik heb zelf pas na 13 dagen op 12/12 gezet, omdat ik ze na 7dagen de plantjes nog erg klein vond om de bloei in te laten gaan en dan in de hoop dat ze niet te groot gingen worden. Maar nu achteraf had ik ze nog wel een paar dagen langer kunnen voor groeien, want ze zijn wel nog een heel stuk door gegroeid in de bloei, maar ik heb nog zeker een halve meter over in m'n tent, want nu zijn ze toch wel uit gegroeid!

    IK weet niet hoe groot jou stekjes nou zijn, maar volgens mij kun je best wachten met in de bloei zetten tot 25/30cm zijn.....
    Moet wel ff er bij zeggen dat ik zelf nu ook pas met mijn eerste kweek bezig, dus misschien dat andere mensen hier dit kunnen bevestigen, of niet natuurlijk!

    Groetjes terrorjointje
    Last edited by terrorjointje; 4th February 2011, 09:00. Reden: spelling
    sigpic

    Comment


     #5
     Re: 4de week bloei

     ik weet wel de plant soort, het is PP (power plant). ik gebruik ook 600watt, dus heb toch 60+10 cm (boven lamp) minimaal nodig in de hoogte, tent is 2.10m dus de planten mogen max 1.5 m worden.

     Comment


      #6
      Re: 4de week bloei

      @HAKA
      Volgens mij heb je dan wel genoeg ruimte, iedergeval genoeg ruimte volgens mij om de stekjes nog wat langer te laten voor groeien. Laat je ze groeien tot ze een kleine 30 cm zijn en zet dan de klok op 12/12 dan komt het wel goed met de hoogte denk ik. Maar nog maals ik ben zelf ook pas met m'n eerste kweekje bezig, dus ook ik moet nog heel erg veel leren

      succes iedergeval!

      tj
      sigpic

      Comment


       #7
       Re: 4de week bloei

       stekjes zijn nu 3 dagen, nog geen groei, ik begrijp van de growshop dat ze nog druk bezig zijn met wortels maken, dus daar gaat alle energie heen. jeetje wat ben ik ongeduldig! eerste keer is altijd spanned

       Comment


        #8
        Re: 4de week bloei

        Haha ja het is ook spannend! Ik vind het nu nog steeds spannend want ik zit nu op de helft, nu moeten m'n topjes lekker dik gaan worden!
        Hoeveel heb je er eigenlijk staan? En staan ze ook in een tent? En wat voor potten enzo?
        En is je luchtvochtigheid wel in orde? Stekjes moeten een lekker hoge vochtigheid hebben...ik kreeg het niet voor elkaar met handdoeken en emmers, dus ben een luchtbevochtiger gaan halen...is echt een aanrader! Geen gedoe meer alleen maar dat ding elke dag bij vullen!

        Groetjes tj
        sigpic

        Comment


         #9
         Re 4de week is normaal groei stopt enkel aandikken nu lekker vet ziet er chill uit bro

         Comment


         • kroket
          kroket commented
          Editing a comment
          Je bent net ietsiepietsie te laat met reageren, heb je de datum van het topic al gezien?

         • Ipie
          Ipie commented
          Editing a comment
          Jij ziet ook alles hé?
          Ik reageer er niet meer op.....

        Footer Left Ad

        Collapse
        Bezig...
        X