Mededeling

Collapse
No announcement yet.

de trein

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Algemeen: de trein

  Korting op 420shop
  weet er iemand of er veel controle gedaan word op wiet in treinen
  ik wil misschien eens met de trein naar nederland weed willen gaan halen

  mvg

  #2
  Re: de trein

  ja er is/kan controle in antwerpen ..

  zorg voor een rijbewijs en je gaat wanneer je wil en langs welke weg jij wil .. treinen hebben de neiging nogal aangekondigd aan te komen..

  Comment


   #3
   Re: de trein

   Als jij je wiet geurloos in je tas hebt zitten heeft een conducteur geen enkele aanleiding om je tas te doorzoeken.

   Comment


    #4
    Re: de trein

    doe het in een weckpot

    Comment


     #5
     Re: de trein

     Die gele van Nederland passen daar niet in kill3r.
     ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

     Comment


      #6
      Re: de trein

      http://www.politie.nl/mobile/nieuws/...-stations.html

      beetje oud nieuws maar dus kans op controle met drugshonden of gewoon schrikhonden.

      Comment


       #7
       Re: de trein

       Ik heb het nog nooit gedaan, maar zou je niet op een rustig uur kunnen rijden, in 1e klasse (is minder volk ťn lijkt me minder "geprofiled"), en je pakketje daar ergens verstoppen? Dan loop je al 0 risico tijdens de reis, zelfs al ben je de enige in de wagon, enkel bij het op- en afstappen. Ik zou het wel niet op het toilet gaan verstoppen, stel je voor dat er ťťn iemand nogal slecht getafeld heeft de dag tevoren en het toilet bezet op het moment van afstappen.

       Stel dat je het ergens onder een stoel plakt, dan kijkt de persoon misschien wel even raar op, maar je zou dat kunnen maskeren door even iets te laten vallen, je te bukken, snel dat onder de stoel te halen en voor de persoon bekomen is van de verrassing, ben je al afgestapt en in de menigte verdwenen.

       Comment


        #8
        Re: de trein

        Zet een muts op en steek je wiet daaronder
        ĎA lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants oní

        Comment


         #9
         Re: de trein

         Goed verstoppen dus
         Merci om te antwoorden
         kga toch voor een keer risico nemen
         tactiek geur zo goed mogelijk verbergen en op zondag rijden,lijkt me de veiligste dag

         Comment


          #10
          Re: de trein

          Wegens de kruistocht tegen (recreatieve) gebruikers die aan de gang isin Belgie, met als koploper Antwerpen, is het zeker een goed idee om met de trein te gaan ip met de auto.
          stel je wordt tegengehouden, met minder dan 5 gram op zak, met thc in je systeem, en zonder andere bezwarende omstandigheden (weegschaal, lege zakjes,...), in de provincie Antwerpen.

          als je op de trein zat: wiet kwijt, 50 euro boete, en geen vermelding op je strafblad

          met de auto: wiet kwijt, rijbewijs onmiddellijk kwijt voor 14 dagen, en bij de politierechter op de koffie. Deze geeft dan een boete van minstens 200 euro (te vermenigvuldigen met 6) waarvan je advocaat kan zorgen dat de helft met uitstel is (3 jaar). ook zal je minstens 30 dagen rijverbod krijgen (14 dagen af te trekken). en moet je in psychologische en medische testen slagen om je rijbewijs terug te krijgen.


          Het risico met de trein kan je zeer klein maken,

          bij het terugkomen neem je een binnenlandse trein tot aan het grensstation, en stapt daar over op een Belgische stoptrein, die je zo snel mogelik verlaat, zeker voor het grote eindstation. Wacht in de buurt van deze trein tot net voor hij vertrekt.

          rugzak ofzo, met wat toeristische informatie of ander alibi hou je bij je, je wiet neem je mee in een aparte zak, zoals reeds aangehaald reukdicht verpakt, en die zak leg je in je buurt in de trein, maar ver genoeg om te kunnen ontkennen dat hij van jou is.

          neem vooral niet de 'benelux', of de thalys. En ga beter in de week dan in het weekend, ideaal is je te mengen tussen de pendelaars.
          kweekverslag sour diesel en lemon skunk.

          Say Cheese !!          Comment


           #11
           Re: de trein

           Gifkikker: rijbewijs kwijt voor 14 dagen, rijverbod voor een maand, geldboetes van 1200euro en (wtf) 3 jaar met uitstel?? Al dat voor minder dan 5 gram?
           Vind ik eerlijk gezegd moeilijk te geloven. Is dit persoonlijke ervaring of is er nog meer komen bij kijken dan enkel wat wiet?
           Mijn ervaring In Belgie met de auto: ik moet het afgeven, nog 10 mins staan lullen met de politie, krabbeltje zetten en klaar.
           Verder idd geen Thalys gebruiken
           Ik was ooit eens op weg naar frankrijk en had een grammetje of twee bij. Zat daar gezellig en plots een mooie jonge labrador die o zo blj was. Ik als dierenvriend dat beest beginnen aaien en gekken...
           Totdat er 4 agenten rond me stonden, dan pas ik hem door
           Gewoon wiet moeten flushen in de wc en dat was het. (Frankrijk is zeer streng op vlak van wiet al zeker 10 keer gepakt met een grammetje of 3, ze treden hardhandig op maar nog nooit gelddboete gehad daar. Een keer in de handboeien en in de cel voor een dag was het ergste)
           Last edited by djo; 14 March 2014, 10:26.

           Comment


            #12
            Re: de trein

            Dit is persoonlijke ervaring

            en sterker nog: ik had GEEN WIET (buiten een halve joint, die vernietigd is door de flikken, en niet in het pv is vermeld) op zak, enkel positieve speekseltest.

            30 dagen rijverbod (in 2 keer, 14 dagen direkt, 14 dagen na uitspraak rechtbank).
            100 (x6) euro boete + nog zoveel met uitstel.
            200 euro voor fonds voor verkeersslachtoffers.
            450 euro advocaat.
            375 euro voor psycho en medische testen.

            Eerste keer voor wat dan ook dat ik met de rechtbank in aanraking kwam


            voor een positieve speekseltest hoef je ook niet pas geblowd te hebben, als je reguliere gebruiker bent, zit de thc in je vet, en wordt die continu terug vrijgegeven aan al je lichaamssappen, en zal je nog dagen na je laatste joint positief spekelen.

            die 3 jaar met uitstel is voor de helft van de boete, gaat niet over gevangenis.

            Maar die boete met uitstel is de minste zorg, wordt je binnen de 3 jaar terug achter het stuur betrapt, ben je je rijbewijs voor goed kwijt.

            In BelgiŽ, en vooral in Antwerpen, is een heksenjacht aan de gang op gebruikers.


            ACAB
            kweekverslag sour diesel en lemon skunk.

            Say Cheese !!            Comment


             #13
             Re: de trein

             Sjeez man, wat verschrikkelijk. Ik verschiet wel niet dat je regio antwerpen vermeld maar zo'n straf... k heb echt medelijden met je. Echt belachelijk.

             Ik kwam er iedere keer goed vanaf blijkbaar. Ik heb dagelijks uren in het verkeer gezeten met wat gerief op zak. Speekseltest heb ik nooit moeten doen gelukkig.
             Ik vermoed dat dit ook mooi op je strafblad staat nu?
             Had je toen een werkgever? Had dit gevolgen?

             Comment


              #14
              Re: de trein

              Tja het is niet alleen in Antwerpen hoor. Ik reed al zeker tien jaar wekelijks naar terneuzen langs mijn gebruikelijke weg, binnenweg hier en daar. Nog nooit was ik in BelgiŽ tegengehouden, echter op Nederlands grondgebied toch drie maal aan de kant moeten gaan. Kreeg enkel controle van papieren en reed zelfs onder invloed want we zullen maar eerlijk zijn, wat was er indertijd leuker dan sociaal roken in de koffieshop? Nooit problemen gehad met niemand en steeds iemand om een praatje te slaan. In belgiŽ op cafee kon je het al eens aan de stok krijgen met dronkelui. Wat was dat heerlijk die tijd, tot op een dag mijn gebruikelijke weg onderbroken was wegens wegenwerken. Ok, op zich nog niets in het oprijden. Aangekomen waren er havenfeesten (toevallig) en iedereen weet dat de shops en kroegen overvol waren op zo'n feesten. Dus maar niet blijven hangen en leuk een jointje roken in de wagen (iets wat ik anders nooit doe) en dan vertrekken huiswaarts. Aan de grens met Zelzate, twee motards (zwaantjes) aan mijne rekker en ik was gezegend. Eerst 14 dagen rijverbod, joint en stash kwijt en nadien 2 maanden rijverbod en ook 600 euro boete waarvan ik dankzij mijn goede advocaat maar 80 euro heb moeten betalen en 200 euro kosten aan de advocaat. De dag nadat ik gesnapt was stond ik echter alweer in smokeland hahaha. Heb wel al eens de rit met de bus gedaan en geen controle gehad, met de trein lijkt me ook een dure uitstap voor die paar grammen wiet om te zwijgen van het risico. Zelf kweken is voor mij de beste optie, voor eigen gebruik... Paar spullen kopen om te beginnen en na de kweek lekker thuis genieten! Het hoeft allemaal niet zo professioneel te zijn als je voor je eigen kweekt en al doende leert men. Koop een paar autoflowers en je bent vertrokken
              A joint a day keeps the doctor away

              Comment


               #15
               Re: de trein

               Als je een paar uur extra wilt wachten voor er aan te komen met (vertraging) neem dan de trein :p

               Comment

               Footer Left Ad

               Collapse
               Bezig...
               X