Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Schoten gelost bij Amsterdamse coffeeshop

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Schoten gelost bij Amsterdamse coffeeshop

  Korting op 420shop
  In de nacht van woensdag op donderdag is een coffeeshop in de Spaarndammerbuurt, westelijk van het Amsterdamse centrum, beschoten. Volgens Het Parool kwam er bij de politie om 03.30 een melding binnen over harde knallen.
  Het raam van coffeeshop Yin Yang aan de Knollendamstraat bleek kogelgaten te vertonen. Op het moment van het incident was de coffeeshop gesloten.

  De afgelopen maanden is er in Amsterdam geen coffeeshop meer beschoten, na een reeks aanslagen in 2015 en 2016. Sinds november 2016 gaat de burgemeester na een beschieting niet meer op grond van de veiligheid en openbare orde automatisch over tot een sluiting van de shop voor drie maanden.

  De gemeente overwoog dat er mogelijk een relatie is tussen de uitvoering van het sluitingenbeleid en de toename van het aantal beschietingen. Concurrenten zouden elkaar door een beschieting uit de markt kunnen zetten.


  #2
  Het is weer raak..
  Ad usum proprium!

  Comment


   #3
    

   Comment


    #4
    En daarom zeg ik: afschaffen die drugswinkels en criminele bolwerken, elke volwassen burger toestaan om 5-10 planten te bezitten en op te roken, en handel keihard afstraffen.
    Desnoods met een soort visvergunning idee; waarbij de kweker een toetsje aflegt om aan te tonen dat hij de regels begrijpt. Dat hoeft niet centraal opgeslagen te zijn. Kaart in bezit, en je mag kweken. Kaart in bezit en toch handelen? Hard aanpakken! Geen kaart in bezit? Hard aanpakken! Meer dan 5-10 planten? De boel word meegenomen en je mag betalen of je huis uit. Stroom aftappen of onveilige situaties? Die wet is er al.

    Zo zou ik het idealiter zien. Ik kan geen ander systeem bedenken wat 'meer waterdicht' is.
    Een wijs man zei ooit: Als je iets niet kunt vinden over wiet kweken, dan wil je het blijkbaar niet graag genoeg weten.
    Rommeltopic. Buiten2016. Buiten2015. Buiten2014.

    Comment

    Footer Left Ad

    Collapse
    Bezig...
    X