Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Geef deze Belg zijn jointje in Amsterdam of Tilburg terug!

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    #16
    Re: Geef deze Belg zijn jointje in Amsterdam of Tilburg terug!

    Had het artikel al gelezen en het heeft wel een goed beeld terug van hoe wij er ons bij voelen! Natuurlijk is het het eigen Nederlandse recht om te doen wat ze willen. Wij moeten maar ergens anders ons goedje halen.

    Oorspronkelijk geplaatst door stafford View Post
    paddoverbod er is gekomen omdat touristen dachten dat ze konden vliegen.

    paddo verbod is er gekomen doordat een minderjarig meisje eraan is overleden, die had verschillende drugs genomen, en daarbij haarzelf bijna in coma gezopen.

    toen kwam onze mooie minister aan, dat de paddo opeens heel gevaarlijk was, dus dat moest maar even verbannen worden en uit de verkoop worden gehaald, maar je mag wel legaal je paddo kweeksetje kopen, en je paddos gebruiken.

    zo is het gegaan
    Klopt - Toch weet men dat de fatale gevolgen meestal niet enkel te wijten zijn aan paddogebruik en worden er snel genoeg andere substantie's tijdens de autopsie gevonden. Toch is de shroom altijd de hoofdverdachte en uiteindelijk ook degene die mag plaats gaan nemen in de electrische stoel. Helaas. Sommige mensen denken gewoon zwart wit en anderen weten niet hoe ze ermee moeten omgaan.

    Bijvoorbeeld: Iemand denkt dat hij kan vliegen door paddo's. Springt van een brug af in een rivier. Net wanneer hij springt komt er een dik stuk hout vanonder de brug tevoorschijn te drijven. Niemand kon dat ooit gaan weten en het is aan niemand om te zeggen dat de paddo's er de schuld van zijn, want een gewone jongen kon daar ook even gaan zwemmen en dan was er identiek hetzelfde taferaal afgespeeld. Maar met compleet andere gevolgen.

    Comment


      #17
      Re: Geef deze Belg zijn jointje in Amsterdam of Tilburg terug!

      Ben zelf ook een tourist in eige land en van orgine een Amsterdammer en die schrijven en spreken net even anders meschien

      Met ze duizenden in de rij staan in terneuzen en dan geen problemen verwachten op den duur dat is kortzichtig , al die belgen die daar hebben gekocht gaan ook weer naar huis en dan komt smokkel om de hoek kijken en hoe lang denk je dat ze dat toelaten ?

      Waarom mag je als belg niet voor een brabantse of limburgse CS parkeren ?


      Ajo
      Ventje
      Living in Second live for real

      Ticket is geboekt maar ik mag niet meer vliegen

      Comment


        #18
        http://www.youtube.com/watch?v=zCvSc2b8CWc

        Comment


          #19
          2005 zijn in het Verenigd Koninkrijk paddo's strafbaar gesteld nadat paddo's daar in 2 jaar zo populair waren geworden dat er meer dan 100.000 porties per maand werden verkocht in 500 headshops
          Last edited by pedro; 24 January 2011, 14:00.
          The more I see, the less I know, the more I like to let it go

          Comment


            #20
            Re: Geef deze Belg zijn jointje in Amsterdam of Tilburg terug!

            Ongeveer 30 jaar geleden werd voor de coffeeshops eenduidige regelgeving, althans aan de verkoopzijde, ingevoerd. De Nederlandse overheid ging er vanuit dat de omringende landen een soortgelijk beleid zouden gaan invoeren. Dit bleek evenwel niet het geval. De Nederlandse koffieshops hebben (hadden) een aanzuigende werking in het buitenland. Eigenlijk is het Nederlandse beleid enerzijds failliet gegaan aan het eigen succes en anderzijds is het stuk gelopen doordat de ons omringende landen minder liberaal/tolerant waren op dit gebied. De grensgemeenten wilden paal en perk gaan stellen aan het drugstoerisme en de daarmee samenhangende overlast. Hoewel een gering aantal van de buitenlanders en uiteraard ook Nederlanders voor overlast zorgen, worden alle gebruikers ongenuanceerd daarop aangekeken. Volledig terugdraaien zal na 30 jaar gedogen nooit lukken. Alle beperkende maatregelen tot nu toe hebben alleen maar voor meer overlast gezorgd. Vroeger kon je in een shop 30 gram aanschaffen, thans maar 5 gram of soms zelfs 3 gram. Dus de shops krijgen meer toeloop. Immers met 30 gram kun je even vooruit. Met 3 gram is het gauw geveegd.
            Last edited by Xtreme; 25 January 2011, 08:07.

            Comment


              #21
              Re: Geef deze Belg zijn jointje in Amsterdam of Tilburg terug!

              al zijn er komen er nu de pasjes, gaat daarom een shop daar mee altijd rekening houden denk het niet, allezins, juist zoals je van je 14 jaar hier in belgie gemakkelijk sigaretten, vodka,.. kunt kopen, het gaat allemaal maar om het geld.
              wiet daar verdiend de staat niets aan dus dat willen ze weg ook al ga je er niet van dood de staat heeft er gewoon niet veel aan.
              als de staat zou kweken dus er aan zouden verdienen, wetten dat er dan geen enkel probleem was juist zoals de paddos
              het gaat er enkel om dat de staat er iets met is, de staat weet goed genoeg dat paddos, wiet vele veilliger zijn als je het in veillige omgeving doet maar je moet ook geen fles whisky leeg drinken, als je de baan oversteekt.

              Comment

              Bezig...
              X