Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Woningoverval in Froombosch

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Woningoverval in Froombosch

  Korting op 420shop
  FROOMBOSCH - Een 30-jarige man uit Froombosch en zijn 22-jarige vriendin zijn zaterdagnacht door vier mannen in hun woning overvallen.


  Foto: Marcel Klip 112groningen


  Terwijl de bewoners lagen te slapen, drongen de vier overvallers rond 4.30 uur de woning aan de Ruitenweg binnen. Onder bedreiging van een mes werd geld geŽist. Toen het stel dat niet kon geven, namen de rovers naast laptops, mobiele telefoons ook een auto mee.
  Hennepkwekerij
  Ook werd hennep meegenomen. De politie onderzoekt of dat de aanleiding kan zijn geweest voor de overval. In de woning werd namelijk een kleine hennepkwekerij aangetroffen.
  Kort na de melding werd in de omgeving een 26-jarige inwoner van Delfzijl gepakt. Een getuige zag vier mannen bij een auto staan en vertrouwde het niet. Gewaarschuwde agenten troffen de auto aan met de sleutel in het contactslot. In de omgeving kon even later de verdachte worden aangehouden. De man is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval. Of hij iets met de woningoverval te maken heeft, is nog niet duidelijk.

  De politie heeft in Slochteren de gestolen auto met draaiende motor aangetroffen. De auto was tegen een verkeerspaal gereden. Van de verdachten ontbrak ieder spoor.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/1...and,buitenland
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in ó never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Woningoverval in Froombosch

  Geteisem
  http://www.youtube.com/watch?v=zCvSc2b8CWc

  Comment


   #3
   Re: Woningoverval in Froombosch

   Ze zijn in staat je open te snijden voor paar plantjes..
   -
   Lang leve de dogs, Hektor en Wodan..

   Comment


    #4
    Re: Woningoverval in Froombosch

    Bij deze beloof ik eventuele overvallers dat ze NIET worden uitgeleverd aan de politie, op voorwaarde dat ze hun donorcodicil op zak hebben. Een alternatief oogstfeestje
    Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

    Comment


     #5
     Re: Woningoverval in Froombosch

     Oorspronkelijk geplaatst door moreweed View Post
     Een alternatief oogstfeestje
     Eet je ze op dan ?
     Een hond helpt vaak bij dit soort dingen , mijn honden komen uit het asiel , schatten voor mij en mijn vrouw maar als er iemand onbekend op het erf komt worden ze gek hehehe liefde noemen ze dat , en dat moet je beschermen


     Ajo
     Ventje
     Living in Second live for real

     Ticket is geboekt maar ik mag niet meer vliegen

     Comment


      #6
      Re: Woningoverval in Froombosch

      Hebben jullie echt zulke vreselijke honden, of zeggen jullie dat alleen om het tuig af te schrikken? Ik zal me maar aansluiten.

      Ik heb een geimporteerde Ridgeback, uit Tanzania. Het beest is gefokt en getrained voor de leeuwenjacht. Daar is ze voor afgekeurd, omdat ze te fel was en weigerde haar prooi af te geven. Da's dus met leeuwen. Met andere honden of mensen is er niet eens een gevecht. Er wordt niet gegromd, geen lippen opgetrokken - het wordt gewoon vakkundig geslacht, in een tijd van seconden.
      Ik kan haar dus ook niet echt uitlaten. Ze woont in de kelder, bij mijn plantjes. Iedere avond om 19.00 uur gooi ik een stuk vlees-met-valium naar binnen. Een half uurtje later ligt ze dan op apegapen, zodat ik haar stront kan opruimen, mijn plantjes verzorgen en soms zelfs even de hond aanhalen. Wel voorzichtig blijven, want 1 snelle beweging, dan zijn 100 valiumpillen niet genoeg om je leven te redden.

      Schat van een hond verder, maar ja, ze heeft een beetje traumas volgens mij...

      Wie wil mijn plantjes water geven komend weekend?

      Comment


       #7
       Re: Woningoverval in Froombosch

       lol, alleen als mn poes meemag

       nee opscheppen over mn hond kan ik doen, tenminste niet op die manier. Super lief beessie, maar als er een inbreker voor z'n neus staat draait 'tie zn koppie bij om daar even gekrabbeld te worden. Baasje daarentegen (ik dus) zal een inbreker die me met een mes bedreigt keihard uitlachen en aansporen vooral zn vriendjes erbij te gaan halen.
       Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

       Comment


        #8
        Re: Woningoverval in Froombosch

        Heb geen hond, wel n tazer(25.000.000Volt) welk ik nog niet heb uitgetest, zoek nog iemand die mijn plantjes wil proberen te stelen als ik thuis ben(maar dan niet vals spelen met een vuurwapen).

        Grtz.

        Comment


         #9
         Re: Woningoverval in Froombosch

         Ik wil eigenlijk helemaal niet bekend staan als iemand met een pooierhond. Dat wil ik toch even terugtrekken.

         Als je mijn huis binnenkomt dan zal ze je geinteresseerd besnuffelen: Je zou een eend of een egel onder je jas kunnen hebben. (Don't ask: Ik heb een vreemd huishouden.) Heb je niets onder je jas, dan gaat ze weer liggen en kun je rustig je gang gaan. Heb je WEL een beest, dan zal ze dat luidkeels melden, met een gehuil dat alleen een Brak kan afleveren: Alsof ze levend gefrituurd wordt. Zo'n soort hond is het namelijk: Een hond die niets vangt maar alleen maar luidkeels aanwijst, zodat ik het kan afschieten.
         Ben je een blower, dan heb je een streepje voor. Dan wordt je wat uitgebreider besnuffeld, en je hoort het beest bijna vragen "Hee kerel, mag ik een trekje?"

         Dus kom je mijn wiet stelen, vergiftig dan alsjeblieft NIET eerst mijn hond. Het is niet nodig.

         Comment


          #10
          Re: Woningoverval in Froombosch          ---------- Post added at 09:58 ---------- Previous post was at 09:57 ----------

          Sterke verhalen worden steeds beter...l
          Gisteravond mn parkiet uitgerust met scheermesjes voor als de hond niet wakker wordt..

          Comment


           #11
           Re: Woningoverval in Froombosch

           Op mijn eiland Curacao hebben de meeste mensen ook tralies voor de ramen , honden als bewaking zijn heel normaal , soms liggen ze aan de ketting maar dat gaat mij te ver .
           Als je de foto van dat huis bekijkt( eerste bericht ) zie je dat het een los staand huis is en een hond is daar heel makkelijk , al slaat hij maar aan als je aan het hek komt , model jackrussel , echte buite hond en blaft bij het minste geringste
           Ik heb overigens een Koreaanse Ridgeback onder andere , zelfde soort als de afrikaanse alleen dikker en grijs/blauw van kleur , kunnen beter tegen de warmte op Curacao

           Ajo
           Ventje
           Living in Second live for real

           Ticket is geboekt maar ik mag niet meer vliegen

           Comment


            #12
            Re: Woningoverval in Froombosch

            ik heb 2 poezen
            Mijn joints verzekeren tegen brandschade.

            Comment


             #13
             Re: Woningoverval in Froombosch

             goed, een voorbeeld uit de praktijk, enkele maanden geleden gebeurd :

             op mn wekelijkse vrije dag word ik wakker door wat gestommel in de keuken. Het zal tegen 'n uur of 9 zijn geweest, ik ben namelijk een rasecht nachtmens. Dus kamerjasje aan en eens koekeloeren wat er aan de hand is. Wat schetst mijn verbazing : een knul is bezig door het bovenlichtje naar binnen te sneaken. Dus mezelf het maar even gemakkelijk gemaakt in de deuropening, en rustig afgewacht tot hij me in de gaten kreeg. Dat gebeurde pas toen hij al binnen was en de keukendeur van het slot draaide om zn maatje -die op mn balkon stond te wachten- naar binnen te laten. Die tweede zag me staan en vloog werkelijk weg > over de reling van het balkon en rennen als een gek, met de eerste in zn kielzog. Maar dat kon niet voorkomen dat ik een duidelijk idee had van de looks van de twee. Erachteraan in mn kamerjas en net wakker > nee man, eerst even een bakje koffie, dan zien we wel verder. Met bakje koffie in de hand sta ik wat later op het balkon, komt mn achterbuurman even buurten. Een wat oudere kerel met wat opgroeiend spul in huis, nooit gezeur mee gehad. Hij had gezien wat er gebeurde en wist mede te delen dat hij ťťn van de twee herkend had, en wel wist waar die woonde. Leuk! Even een beleefdheidsbezoekje ... ? neu, wat zou ik daarmee opschieten. Maar adres is al snel naam, en met naam+adres is familie ook snel opgesnuffeld. Dus op het fietsje maar eens even bij paps langs, voor een babbeltje en hopelijk nog wat meer koffie. Daar het verhaal uitgelegd, verteld dat ik geen zin had in aangiftes en andere idioterie maar dat verder bezoek van die twee ook niet op mn wensenlijstje stond. Paps reageerde sportief zoals later bleek, want binnen twee dagen stond er een krat bier op mn balkon met een briefje dat het noooooooit meer zou gebeuren. En inderdaad, ik heb er nooit meer last van gehad, terwijl er in de flatjes om me heen toch nog regelmatig insluipertjes worden gerapporteerd.
             Ik moet er wel bijzeggen dat mn dochtertje er niet was op dat moment, was ze er wel had ik om opvoedkundige redenen waarschijnlijk wel een bezoekje moeten afleggen aan de wijkagent. Maar goed, die vent is hardstikke druk met administratie en het opvolgen van bezopen ideeŽn van zn baas, dus als het zonder hem kan doe ik dat altijd graag.
             Last edited by moreweed; 16 December 2011, 22:54.
             Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

             Comment


              #14
              Re: Woningoverval in Froombosch

              Da's wel heel netjes opgelost, Moreweed! Compliment!

              Comment


               #15
               Re: Woningoverval in Froombosch

               dank je

               onder het motto : "waarom zelf iets proberen uit te leggen tegen weerstand in als iemand anders dat veel beter en effectiever kan" . Het is natuurlijk wel wat anders als je serieus bedreigd wordt, je hele huis leeggehaald is terwijl je er niet bent, er in je koelkast is gescheten of de betreffende inbreker gebackupped wordt door de politie (onee dan heet 'tie opeens deurwaarder
               Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

               Comment

               Footer Left Ad

               Collapse
               Bezig...
               X