Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Vanaf 2014 neemt gebruik harddrugs in Nederland explosief toe

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Vanaf 2014 neemt gebruik harddrugs in Nederland explosief toe

  Korting op 420shop
  HAARLEM, 20130329 -- Als we er vanuit gaan dat de plannen van Minister Opstelten ten aanzien van de limiet op het THC percentage in cannabisproducten doorgaan, en cannabis met meer dan 15 procent THC op lijst I van de Opiumwet wordt geplaatst, zullen de statistieken inzake hard-drugsgebruik in Nederland spectaculair veranderen.

  “Zware cannabis”, zoals cannabis met meer dan 15 procent THC wordt benoemd door de 'experts' die zich met deze materie bezig houden, wordt vanaf 1 Januari 2014 namelijk beschouwd als een hard drug, en wettelijk gelijk behandeld als cocaïne, heroïne, crack en speed.

  We mogen aannemen dat, als 'zware cannabis' niet langer in de coffeeshops verkocht mag worden, er buiten de coffeeshops een levendige handel in deze 'nieuwe' hard drug zal ontstaan, op de onbeheersbare zwarte markt, de markt van alle leeftijden en voor elk wat wils.

  “Zware cannabis” wordt dan opgenomen in het assortiment van de poly-drug dealers, naast cocaine, heroine, etc., waarmee de 40 jaar door de coffeeshops bewaakte 'scheiding der markten' volledig te niet wordt gedaan.

  Het Trimbos Instituut wist vorig jaar juli te melden dat het gemiddelde THC percentage in wiet dat via coffeeshops verkocht wordt, tussen de 15 – 18 procent ligt, hetgeen zoveel wil zeggen dat coffeeshops straks geen wiet en hash meer mogen verkopen. Dat zou dus betekenen dat de cannabisconsumenten niet meer naar de coffeeshops gaan, maar hun rookwaar op straat gaan kopen, met het faillissement van de laatste 650 coffeeshops en het succesvolle gedoogbeleid als gevolg.

  Er bestaat al decennia onduidelijkheid over het aantal cannabisconsumenten in Nederland, maar als we er vanuit gaan dat rond een miljoen mensen, al dan niet regelmatig, cannabis gebruiken, komen er dus in 2014 zo'n 1 miljoen hard drug gebruikers bij!
  Dan heeft Opstelten er met een pennestreek voor gezorgd dat de statistieken ten aanzien van hard drug gebruikers in Nederland tot de slechtste ter wereld behoren, een blamage van formaat!

  Deze nieuwe 'Opstelter' zal nog meer overlast en criminaliteit veroorzaken dan de Wietpas dagelijks in het Zuiden veroorzaakt, waar nu 'slechts' de buitenlandse cannabisconsument op straat koopt, er komen straks honderdduizenden Nederlandse cannabisliefhebbers bij.

  Onze Minister van Justitie begrijpt er werkelijk niets van, en de vele ja-knikkers die hij in dienst heeft genomen om Wietpas en THC rapporten te produceren al helemaal niet, voor hen is het slechts een goed betaalde opdracht. Zij hebben geen idee van wat er speelt in de cannabiscultuur, zij 'verlagen' zich immers niet tot het niveau van de cannabisconsument, de bevolkingsgroep die zij denken te moeten beschermen tegen buitenlandse gelijkdenkenden en 'zware cannabis'.

  De Minister en zijn volgelingen beseffen blijkbaar niet dat de criminaliteit rond de cannabishandel verder zal verharden, en meer geweld, en dus meer (dodelijke) slachtoffers zal veroorzaken. Onze beleidsmakers hebben geen idee van de huidige situatie op de Nederlandse cannabis markt.

  Nederwiet wordt steeds meer geimporteerd van uit andere EU landen, hetgeen het gevolg is van de spijkerharde aanpak van de z.g. 'hennepkwekers' door de Hennep Task Force. De toenemende import van 'Nederwiet' uit de ons omringende landen zal automatisch leiden tot (meer) bendevorming, zoals destijds rond de import van de grote hasj transporten, voor het Nederwiet tijdperk, en het leidt tot grootscheepse kapitaalvlucht, zoals voor het Nederwiet tijdperk.

  Ook op economisch gebied is het invoeren van een THC limiet op cannabis dus een slecht idee. De met deze maatregel veroorzaakte drooglegging van de coffeeshops zal tevens leiden tot ruim 6000 werkloze ex-coffeeshopmedewerkers, en een verlies voor de Staatskas van €400 miljoen per jaar, dat is namelijk de gezamenlijke, jaarlijkse belasting afdracht van de 650 coffeeshops.

  Het bestrijden van de criminele uitwassen, veroorzaakt door de plaatsing van 'zware cannabis' op lijst I van de Opiumwet, zou een veelvoud gaan kosten van de huidige opbrengst uit de coffeeshopbranche.

  Het bovenstaande zou onze regering tot nadenken moeten stemmen, want dat is het logische gevolg van slecht 'voordenken', een werkwoord dat in de vocabulaire van Opstelten & Co blijkbaar niet voorkomt.

  Nol van Schaik.
  Softdrugs detaillist sinds 1991.

  Bron: CoffeeshopNieuws.nl

  #2
  Re: Vanaf 2014 neemt gebruik harddrugs in Nederland explosief toe

  is deze wet er al door heen dan?
  want dan worden de straffen voor een kilo wiet in je bezit hebben of het vervaardigen van ook in eens een heel stuk zwaarder.
  misschien zelfs wel celstraffen.

  Comment


   #3
   Re: Vanaf 2014 neemt gebruik harddrugs in Nederland explosief toe

   Dit is er meer dan over alles de straat op = meer werk voor politie , rechters ,advocaten ..... is ook een vorm om de economie leven in te blazen .
   Kunnen dan binnekort het leger inschakellen voor veilige kindvriendelijke buurten en camera's in alle straten .
   Leuke toekomst ...

   Comment


    #4
    Re: Vanaf 2014 neemt gebruik harddrugs in Nederland explosief toe

    Oorspronkelijk geplaatst door cannamarie View Post

    De Minister en zijn volgelingen beseffen blijkbaar niet dat de criminaliteit rond de cannabishandel verder zal verharden, en meer geweld, en dus meer (dodelijke) slachtoffers zal veroorzaken. Onze beleidsmakers hebben geen idee van de huidige situatie op de Nederlandse cannabis markt.
    Doe eens niet zo naïef. Natuurlijk weten ze dat. Linksom of rechtsom proberen ze het gedoogbeleid de nek om te draaien. Daar krijgen we toch aan alle kanten de signalen van!!

    Comment


     #5
     Re: Vanaf 2014 neemt gebruik harddrugs in Nederland explosief toe

     Laat dat genetische wangedrocht de pest krijgen.

     Die pratende plaspop is een borderliner zonder mening, hij roept alleen wat hij denkt dat goed bij z'n club valt.

     En over die hard drugs, dat klopt. Door die door God verlaten medische zorg zat ik aan de heroïne voor ik eindelijk een nek hernia operatie kreeg.
     En dan nog alleen omdat ik dreigde m'n kop eraf te schieten.

     Als dat hondsvot nu eindelijk eens door krijgt waar de problemen nu eigenlijk liggen......................................

     Aan de andere kant, je krijgt het bestuur dat je verdient, roepen ze wel eens.
     Welaan, dan moet ik wel erg veel slecht karma opgebouwd hebben, pleuris.
     http://www.youtube.com/watch?v=zCvSc2b8CWc

     Comment


      #6
      Re: Vanaf 2014 neemt gebruik harddrugs in Nederland explosief toe

      Opstelten heeft nog nooit een goede Thai weed gerookt. Bijna pure THC, en weinig andere contra/balancerings stoffen zoals CBD, CBE, CBN. Deze soorten hebben zo ongeveer één van de hoogste THC gehaltes in wiet, zo rond de 23%.
      Er is naar mijn idee geen beter ongevaarlijk medicijn verkrijgbaar als deze thai weed, om maar een paar extreme gedragsymptomen te noemen, zoals extreme ADHD, concentratie over het algemeen, zware eetstoornissen en als belangrijkste; een ontzettend krachtig en goed gebalanceerde anti-depresivia.

      Dankzij jouw nazi wetten meneer Opstelten, kan bijna niemand aan deze medicatie komen, terwijl de kosten om te produceren, zeker wanneer veel ervaren mensen erbij worden betrokken die nu illegaal hun geld moeten verdienen, aardig goedkoop kunnen uitpakken.

      Blijkbaar door het ontbreken van de nodige kennis en ervaring bij de wetmakerij, het politieke orgaan en al haar commissies en onderzoekscommissies, van ten eerste van hun eigen lichaam en geest, maar voornamelijk van belangrijke wetenschappelijke richtingen, zoals medicinaal, natuurkundig, chemisch, biologisch, bio-chemisch en helaas ook sociaal en cultureel zitten wij hier mee dus vast.
      Ondertussen zetten jullie nazi wetten wel kinderen met ADHD en ADD op amfetamine. En jullie nazi onderzoekers met diploma's gekochte opleidingen zijn te achterlijk om te beseffen wat chemicalien en het toedienen van ongebalanceerde kwantum chemische biologie wel niet met een mens en geest doen.

      Waar heb ik het over, commercie en overheid zorgt er voor dat mensen ervan overtuigd zijn dat constant gebruik van NaCl (keukenzout) niet ongezond is. Het is een overdosis van 1 chemische stof en bovendien is het niet te eten, niet wat ze in een restaurant gebruiken, wel lekker over de frieten. Wat wij moeten consumeren om in balans te blijven en om lichaamelijk en geestelijk te groeien zijn de beste producten van de natuur, het beste fruit (niet kwa uiterlijk, maar kwaliteit, best gefokte dieren zonder troep en mishandelingen mee te krijgen in hun levens voor vlees, eieren, zuivelproducten. (En de beste wiet en veel minder alcohol en koffie).
      Last edited by heaven; 30 March 2013, 16:32.

      Comment


       #7
       Re: Vanaf 2014 neemt gebruik harddrugs in Nederland explosief toe

       Zalige foto van ivo

       Comment


        #8
        Re: Vanaf 2014 neemt gebruik harddrugs in Nederland explosief toe

        Oorspronkelijk geplaatst door heaven View Post
        het toedienen van ongebalanceerde kwantum chemische biologie wel niet met een mens en geest doen.
        leg dat eens uit als je wilt ?

        Laten we vooral de realiteit niet uit het oog verliezen Heaven : optimalisatie van voeding door alleen het beste te gebruiken van wat de natuur te bieden heeft... hoe kan je dat met droge ogen beweren terwijl er 7 miljard mondjes te voeden zijn ? De enige reden dat we dat voor elkaar krijgen is verregaande interventie in die natuur. Laten we alles los en gaan we terug naar dat 'optimale' wat in de zweefteverij als de gouden standaard geldt, nou dan heb je dus te weinig. Veel te weinig. Dat stadium zijn we voorbij, of je het leuk vind of niet.

        Zo slecht doen we het niet trouwens : met een levensverwachting van zo om en nabij de 80 jaar. Dat is in de laatste 50 jaar voor mekaar gebokst. Dat mensen vervolgens kunnen gaan miepen over wat wel en niet optimaal is voor lichaam&geest is een LUXE, niks meer of minder.

        Wat niet wil zeggen dat er een hoop idioterie te vermijden is, dat ben ik zeker met je eens. Ongefundeerde claims, gesponsord medisch wetenschappelijk onderzoek, voedingstoevoegingen die juist niet stoelen op echte onderzoeksresultaten, rare gewoonten..ja er valt nog een hoop te verbeteren.
        Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

        Comment


         #9
         Re: Vanaf 2014 neemt gebruik harddrugs in Nederland explosief toe

         ...................................
         Last edited by Ganjax; 29 April 2013, 04:40.
         ‘A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on’

         Comment


          #10
          Re: Vanaf 2014 neemt gebruik harddrugs in Nederland explosief toe

          Hoop dat er nog veel mensen aan de zelfkweek gaan door deze klojo... Voor de shops is het natuurlijk huilen met de pet op als dit erdoor komt.

          Comment


           #11
           Re: Vanaf 2014 neemt gebruik harddrugs in Nederland explosief toe

           Het eerste idee van meneer Opstelten, de wietpas, heeft ook meer schade toegebracht dan verbetering. Het werd duidelijk dat blowers liever hun wiet op straat kopen dan bij een shop waar ze zich verplicht moeten inschrijven. Wanneer de 15% grens ingevoerd wordt zal het assortiment van de coffeeshop sterk beperkt worden. Terwijl veel blowers toch hun amnesiatje of andere haze soortjes willen blijven roken. Hierdoor wordt er dus precies hetzelfde gedaan als met de wietpas. De consument wordt door het beleid van de eigen regering het verkeerde pad van de zwarte markt opgestuurd. Terwijl de coffeeshops aan de andere kant langzaam aan allemaal fallied gaan. Dit zorgt op zijn beurt ook weer voor een hogere werkloosheid onder het coffeeshop personeel. Echter zullen er meer politie agenten, rechters etc. nodig zijn om de wetten te kunnen handhaven. Toch vraag ik me af hoe ze willen controleren hoe sterk de wiet is die iemand in zijn zak heeft voor eigen gebruik. Moet elk politiebusje een compleet testsysteem hebben?

           Comment


            #12
            Re: Vanaf 2014 neemt gebruik harddrugs in Nederland explosief toe

            Dat was wel het plan chrisjuh, dat iedere agent zo'n testunit bij zich draagt.. Zou zo'n vijf minuten moeten kosten per test. Maar daar geloof ik niet in, buiten dat zijn die testmethodes nogal wankel.
            Ook blijf ik erop hameren dat iemand de staat/politie aan moet klagen wanneer ze natte toppen gaan drogen (want natte toppen willen ze niet testen tot ze droog zijn) en wanneer die toppen dan boven 15% THC uitkomen, vervaardigt de staat harddrugs. Dat is verboden, en er zal vast geen aparte vergunning voor zijn die ze dat toestaat. Sowieso komt er ooit één politiebureau die dat even vergeet aan te vragen. Stel je eens voor: een geheel bureau aan agenten voor 4 jaar de cel in omdat ze doen wat papa opstelten ze opdraagt.
            Een wijs man zei ooit: Als je iets niet kunt vinden over wiet kweken, dan wil je het blijkbaar niet graag genoeg weten.
            Rommeltopic. Buiten2016. Buiten2015. Buiten2014.

            Comment


             #13
             Re: Vanaf 2014 neemt gebruik harddrugs in Nederland explosief toe

             Dit word weer de zoveelste blunder door Ivo Flopstelten

             Comment

             Footer Left Ad

             Collapse
             Bezig...
             X