Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

De Caribbean: Zon, zee, zand en decriminalisatie van cannabis

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    De Caribbean: Zon, zee, zand en decriminalisatie van cannabis

    Korting op 420shop
    In navolging van Uruguay, Mexico en zelfs de VS, neemt nu ook het Caribisch gebied een duidelijk standpunt in over cannabis decriminalisering.
    Kaart van de Caribbean

    In een land dat bekend staat een hogere cannabisconsumptie te hebben in verhouding tot tabak, is senator Miguel Pereira
    Jamaica (niet geheel onverwacht de leidende cannabisleverancier in de Caribbean) is aangehaakt in het plan om de plant te decriminaliseren en een einde te maken aan de overvloed aan taboes die bestaan omtrent cannabiszaden.
    Ook prominente persoonlijkheden mengen zich in het verhaal, zoals de vermaarde Jamaicaanse dokter Henry Lowe
    Andere leiders in de omgeving hebben formeel voorgesteld dat de leider van Trinidad en Tabago, Kamla Persad-Bissessar, die momenteel ook de Caribbean Community (Caricom) leidt, een debat zou moeten starten over legalisatie, verkoop en consumptie van cannabis voor medicinale doeleinden. Ondertussen heeft de minister van Saint Vincent en de Grenadines,Ralph Gonsalves
    Het vraagstuk is uiteindelijk simpel. De Caribbean willen enerzijds overwegen om flexibeler te zijn met de cannabiswetgeving zodat onder meer de inkomsten via belastingen worden verhoogd, en anderzijds om de uitgaven aan politie, rechtspraak en gevangenissen die voortkomen uit de dagelijkse arrestaties voor cannabisbezit, te laten afnemen.
    Puerto Rico gaat, net als Uruguay
    Als het voorstel verder ontwikkelt en de Senaat de nieuwe regulatie goedkeurt, is dat een groot gewin in het gevecht voor de decriminalistie van de plant.
    Zoals altijd zal Sensi Seeds blijven informeren over alle ontwikkelingen omtrent cannabis in de wereld.

    bron sensi seeds

    #2
    Een wijs man zei ooit: Als je iets niet kunt vinden over wiet kweken, dan wil je het blijkbaar niet graag genoeg weten.
    Rommeltopic. Buiten2016. Buiten2015. Buiten2014.

    Comment


      #3
      Re: De Caribbean: Zon, zee, zand en decriminalisatie van cannabis

      het leuke is dat opstelten machteloos staat,onze opstelten liegt het hele volk bij elkaar!elk land is vrij omtrent zijn regels te mogen aanpassen,de vn is allang aan de orde geweest ook in ons land,nederland is vrij om te mogen legaliseren,ongeacht internationaal nivo er was niks mis mee of tegen,of een wet dat het uitsloot.laat maar zien hoe het moet in de anderen landen,al onze reputatie en ooit de start in ons kikkerlandje hoe het wel moest en kon,is al kapot,daarbij zijn we nog van onze 1e rang afgeschoten ook.we haddem veel kunnnen betekenen wereldwijd op nivo van cannbis,maar dat is al verleden tijdhopelijk gaat dit land ook eens normaal doen,en worden opzen minst de regels wat soepeler.ik kon al leven met dat mensen niet hun huis meer kwijtraakte,en tot 10planten legaal werd, wel met een keuring van de ruimte en proffesioneel aangesloten.

      Comment

      Bezig...
      X