Mededeling

Collapse
No announcement yet.

waarom blowen zo genieten is ..?

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  waarom blowen zo genieten is ..?

  Korting op 420shop
  ik blow nu zelf al een aantal jaren het is gewoon mijn ding .ik heb nog al een hectisch leven en even onderuit hangen met een pietje en mijn dag is weer goed .maar waarom .. voor de smaak , het gevoel ik weet het niet misschien wel gewoon de combinatie van alles . ik ken ook alleen maar mensen die blowen van 12 t/m 65 jaar want er is niks zo leuk als met een grote groep van verschillende leeftijden volle gas te stomen terwijl je de meest bizarre dingen bedenkt en bespreekt .
  maar verslaafd..? ik denk het zelf niet het kost me inderdaad wat moeite om er geen te roken voordat ik ga slapen ( slaapproblemen ) maar verder zou ik er best mee kunnen stoppen .. maar of ik het ooit zal doen .. denk het niet
  xox

  #2
  Re: waarom blowen zo genieten is ..?

  ik heb nu 13 jaar geleden mijn eerste jointje gerookt en rook nu 10 a 11 jaar elke dag minnimaal 3 a 4 joints en ik wou er eigenlijk al jaren mee stoppen maar nu de kweek-
  koorts is ingeslagen zal ik na mijn eerste oogst alleen nog maar van mij zelf roken
  en al dat coffeeshopbewerkte spul laten liggen en waarom ik het doe?? ik heb altijd
  haast en alleen met een jointje hou ik me hoofd cool ckur op stressige dagen kan een
  jointje mij perfect kalmeren dus waarschijnlijk gebruik ik het meer als kalmerings
  middel en een ontspannen gevoel te beleven.

  Comment


   #3
   Re: waarom blowen zo genieten is ..?

   mooie slogan ga ik zeker onthouden !

   Comment


    #4
    Re: waarom blowen zo genieten is ..?

    vind het gewoon chill om lekker buite te chille lekker skaffa het liefs 'savonds in het donker lekker muziekje op beetje voor je uit staren.

    Comment


     #5
     Re: waarom blowen zo genieten is ..?

     gewoon lekker *knip* stoned onderuit van iets genieten!
     Last edited by Weedy; 8 November 2009, 23:33. Reden: . . .

     Comment


      #6
      Re: waarom blowen zo genieten is ..?

      doe het om wat te relaxen en voor het lekker smaakje

      Comment


       #7
       Re: waarom blowen zo genieten is ..?

       ik doe het voor de all-around buzz

       Comment


        #8
        Re: waarom blowen zo genieten is ..?

        Ben anders te Debiel.

        Comment


         #9
         Re: waarom blowen zo genieten is ..?

         Ik drink geen alcohol dus jointje moet kunnen.
         Daarnaast gebruik ik het ook als medicijn en vind het ook gewon lekker ontspannen
         God was never on your side..

         Comment


          #10
          Re: waarom blowen zo genieten is ..?

          de thc gaat op je neuro receptors zitten waardoor je natuurlijke lichaamseigen endrofiene meer vrij komt is iets ingewikkelder dan ik nu hier schrijf, maar je word wel degelijk verslaaft aan je eigen endorfine. wil er in deze post niet ve ver op ingaan maar

          Comment


           #11
           Re: waarom blowen zo genieten is ..?

           Oorspronkelijk geplaatst door monty View Post
           de thc gaat op je neuro receptors zitten waar heb hij het over?waardoor je natuurlijke lichaamseigen endrofiene meer vrij komt is iets ingewikkelder dan ik nu hier schrijf, maar je word wel degelijk verslaaft aan je eigen endorfine. wil er in deze post niet ve ver op ingaan maar Beter niet lijkt me anders moeten we gaan googelen

           groetjes
           God was never on your side..

           Comment


            #12
            Re: waarom blowen zo genieten is ..?

            In eerste plaats rook ik puur om de meeste pijn te verminderen in me benen en rug.

            Ten tweede om de smaak en de high en de roes. Ik drink geen alcohol nog koffie of tea. de enige 2 genotsmiddelen zijn me redbull en me jointje.

            Ook het kweken is een goede hobby die me bezighoud. Het geeft me 100% goede kwalitatieve weed en kost me geen bergen geld zoals in de shop of gelijk waar.

            Maar heb de laatste jaren veel in het ziekenhuis gelegen soms 14 dagen maar ook 2 maand. Elke dag moest ik 3 keer naar beneden om me sigaret te roken maar me weed heb ik zelf nooit gemist. Geen zwetende nachten of afkick en ik rook nu toch al 15 jaar 10 joints per dag maar toch kan ik de weed laten maar de nicotine daar geraak ik dus nie af.

            Sorry monty maar het gevoel kan mischien leiden tot verslaven maar het weed zelf dat denk ik toch niet, denk dat dat weer zo'n amerikaanse propagande leugen is.

            Comment


             #13
             Re: waarom blowen zo genieten is ..?

             Mijn materiŽle welzijn en dat van mijn gezin is erg belangrijk: een grote vrijstaande woning -een rijksmonument-, om de 2 jaar een nieuwe representatieve auto, maatkleding en studerende kinderen kosten veel geld. Dat houdt in dat ik wekelijks 60 declarabele uren moet draaien. Tezamen met de niet declarabele uren werk ik ongeveer 80 tot 90 uur per week. Zelfs als ik niet werk denk ik bij voortduring aan werk dat nog verricht moet worden. Voor het slapen gaan gebruik ik dagelijks 1 gram wiet (met een verdamper omdat ik niet rook). Omdat ik geheelonthouder ben neem ik dus geen "slaapmutsjes". Slaaptabletten acht ik eveneens geen optie: cannabis is voor mij het enige middel om rustig te slapen. Terzijde: bij mij werkt het ook als een perfect afrodisiacum. Cannabis is dus voor mij een hulpmiddel voor een goede nachtrust. Mijn manier van leven lijkt op roofbouw maar dat is het voor mij niet: reeds als student wilde ik betere resultaten halen dan mijn jaargenoten. Voorts kan ik geen werk delegeren, omdat de kwaliteit van het werk van anderen niet voldoet aan de door mij gestelde criteria. Kort gezegd, ik ben een arrogante (maar dat wisten jullie waarschijnlijk al) materialist die niet werkt om te leven, maar leeft om te werken. En cannabis zorgt er voor dat ik dit leven tot op heden heb vol kunnen houden. Ik ben nu 60 jaar, waarvan ik 44 jaar cannabis gebruik, en hoop nog minstens 15 jaar op de zelfde voet door te kunnen gaan alvorens ik mijn harp in de wilgen hang.

             Xtreme

             Comment


              #14
              Re: waarom blowen zo genieten is ..?

              Is blowen dan genieten Xtreme ?
              God was never on your side..

              Comment


               #15
               Re: waarom blowen zo genieten is ..?

               Bella, mijn gehele leven bestaat uit genieten en blowen vormt daarvan een onderdeel. Om te kunnen genieten is, althans voor mij, een bepaalde vorm van materiŽle welstand noodzakelijk. Dat ik om dit te verwezenlijken meer moet werken dan de gemiddelde mens vind ik prima. Blowen is voor mij een hulpmiddel om een zeker evenwicht te bereiken. In mijn werk zet ik mijn gevoelens opzij en ben ik een technocraat. De "struggle for life" en "the survival of the fittest" nemen bij mij een prominente plaats in. Om de knop om te zetten naar "Mitmenschlichkeit" en "ein geselliges Wesen" te zijn buiten mijn werk gebruik ik cannabis. Bij veel dingen in het leven is nu eenmaal sprake van dialectiek. Mijn werk is mijn "these", het blowen vormt mijn "antithese". Met deze these en antithese bereik ik mijn evenwicht, mijn "synthese". Hoe iemand zijn "synthese" bereikt is sterk persoonsgebonden. Gedurende mijn voetballoopbaan begon je aan een wedstrijd met de wil om te winnen. Dat je daarbij werd geschopt en bespuwd nam je op de koop toe, immers een voetballer behoort veelal niet tot de oude adel. De wedstrijd was de "these". Na afloop van de wedstrijd moest je je adrenaline kwijt: mijn ploeggenoten zopen zich uit de voegen en ik gebruikte cannabis. Zowel bier als cannabis waren dus de "antithese" om tot een rustige gemoedstoestand, "synthese" te komen. Terzijde: ervaringsregels wezen destijds uit dat alcohol niet bij iedereen het juiste middel was om evenwicht te hervinden in de gemoedstoestand. Het komt er in mijn optiek op neer dat er mensen zijn met de instelling: "Laissez faire, laissez passer, le monde va de lui-meme" en mensen die geobsedeerd zijn een bepaald doel te bereiken.
               Tot de laatste categorie behoor ik. Tot slot 2 stellingen:
               "It's pleasant to be perfect, but's more perfect to be pleasant"
               "It's perfect to be pleasant, but's more pleasant to be perfect"
               Aan welke stelling geef jij de voorkeur Bella?
               Omdat je in een ander topic aangaf de Engelse taal niet goed te beheersen volgt hier de vertaling (deze tekst leent zich overigens niet goed voor een letterlijke vertaling)
               Het is prettig om volmaakt te zijn, maar het is volmaakter om prettig te zijn.
               Het is volmaakt om prettig te zijn, maar het is prettiger om volmaakt te zijn.

               Groetend,


               Xtreme
               Last edited by Xtreme; 10 November 2009, 14:12.

               Comment

               Footer Left Ad

               Collapse
               Bezig...
               X