Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Steeds hogere dosis

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Steeds hogere dosis

  Korting op 420shop
  Beste Medegebruikers,

  Ik gebruik nu bijna een jaar dagelijks cannabis, heb meerdere malen gestopt maar ben dan genoodzaakt medicijnen te gebruiken, o.a. metoclopramide, twee jaar geleden bijna een vol jaar gebruikt en toen werkte de max 4 pillen per dag niet meer. Was als een zombie aan het werk en autorijden vond ik gevaarlijk en motorrijden was gewoon niet mogelijk. Extra dagelijkse antibiotica Erythromicine was ook nodig en klachtten werden alleen erger, na wat meer onderzoek ben ik gestopt met alle pillen. Officieel mag je dat maar 3 maanden gebruiken anders kun je blijvende bijverschijnselen krijgen. 13 artsen inmiddels bezocht, uitputting, drama, uwv, medische afzakker, advocaat, pegsonde, ondergewicht, symptoon bestrijder, medisch uitbehandeld, drama etc..
  Blijkt dus, dat ik nooit helemaal 100% ben geweest..

  Ben toen in juli op vakantie geweest (vakantie voor mij is minder als twee uur rijden en dan helemaal niks doen) en vrienden hadden wiet bij, wij ook. We houden daar wel van
  Was alleen wel een beetje veel, ik heb toen heel de vakantie weinig klachtten gehad, en thuis begon de ellende weer. Uiteindelijk wietolie geprobeerd, cdb, mediwiet, etc en wat werkt is gewoon veel wiet. In plaats van dagelijks overgeven naar enkele maanden of zelfs helemaal niet meer. Krijg dat met geen enkel medicijn voor elkaar, ik ben misselijk word misselijker van het roken en binnen enkele minutene kan ik volle teugen inhaleren en word ik minder misselijk en zelfs actief. Soms krijg ik ook weer honger en kan ik eten, te bizar hoe goed dat werkt. Maar begin een behoorlijke tolerantie te krijgen. Plus ik moet natuurlijk nog steeds opletten wat en hoeveel ik daarvan binnen krijg. Ben nu zelf zo ver dat ik mijn spieren weer kan trainen (rugzakje meeslepen met twee kilo) zodat ik weer dagelijk buiten kan wandelen ben helemaal geen zielig geval hoor, maar moet wel realistisch zijn in mijn toekomst beeld.

  Heeft iemand tips?
  Ben wel een beetje moeilijk geval, eten zou de werking langer zijn. Nu werkt mijn maag niet goed meer, vergroot rood en slap. Mede door alle drinkvoeding en medicijnen gebruik en verkeerde voeding loopt het gewoon niet goed. Volgende specialist spreek ik over 45 dagen (wachttijd) misschien dat die wat advies heeft. Volg het GP dieet met tegenwoordig een mango erbij. Wiet thee, en eten werkt niet bij mij helaas.. Buiten maag zijn mij darmen verkleefd, mononier, verkeerd bestraald.. Huisarts is op de hoogte van mijn gebruik en heb alles wel in goed overleg gedaan met dietiste enzo.. Maar heb nu gemerkt dat eigen medicijn voor mij best een oplossing is, al is de wiet niet aan te slepen. Mijn specialist wil dat ik per direct stop met de cannabis en mijn voeding via een sonde moet verlopen voorbij mijn maag. Ben dus nu weer op zoek naar een andere specialist what else is new

  Wat ik tot nu toe gevonden heb, ben er nog mee bezig, heb een een zee aan info en kan niet alles meteen proberen. Kefir staat bijvoorbeeld ook op de planning. Melk is nu ook weer uit het dieet geschrapt.. Absint is overgeven, drink bijna nooit alchohol en dan is een slok absint ook niet het slimste natuurlijk. Overmatig stimuleren van de maag big no no, veel pepermunt daarintegen werkt wel weer goed. Maargoed, ben daar nog druk mee bezig;
  https://www.jointjedraaien.nl/wietfo...bis-informatie

  - eten/drinken van cannabis of concentraat lijkt me ondanks het nog niet gewerkt heeft bij mij wel de beste oplossing
  - mango eten om high te verlengen ( heel dat terpen vet, geur en smaak ben ik veel mee bezig)
  - regelmatig verschillende soorten, eentje voor sochtend en smiddag en voor na bed, verschillende strains voor de dag indeling. De afwisseling voorkomt de tolerantie en is ook nog plezierig. SM voor overdag en indica voor savonds, etc
  - verdampen, ik heb de verdamper van evert. Meerdere malen verdampen bij verschillende temperaturen.
  - vaped poe over de pizza of in chocomelk, bonus dus doet langer met dezelfde hoeveelheid.
  - om de zoveel tijd even paar dagen stoppen
  Last edited by Greyvol; 23 April 2015, 13:22.
  2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
  2016 - Greyvol's buitenkweek
  2017 - Santa Maria van Space Cees

  #2
  Een wijs man zei ooit: Als je iets niet kunt vinden over wiet kweken, dan wil je het blijkbaar niet graag genoeg weten.
  Rommeltopic. Buiten2016. Buiten2015. Buiten2014.

  Comment


   #3
   Re: Steeds hogere dosis

   Thanx LR2,
   Heb dat ook gelezen van die hersentumoren, en je hebt helemaal gelijk met niet alles aannemen. Het valt ook niet mee, over alles valt wel iets te vinden en heeft iemand er wel baat bij. Ik loop al jaren bij specialisten maar die vinden symptoom bestrijden niet zo interresant. Eindelijk heb ik nu iets gevonden, alleen zit ik nog een beetje met de dosering.

   Het vooruitzicht na 2 dagen weer flink stoned de zijn is echt wel de moeite, kijken hoe sterk ik ben en maak net mijn laatste voor vandaag uit. Morgen niks dus, kijken of ik me aan me woord kan houden. Week vind ik te lang en twee dagen moet ik toch wel kunnen overleven op pindas en druivensap..
   2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
   2016 - Greyvol's buitenkweek
   2017 - Santa Maria van Space Cees

   Comment


    #4
    Re: Steeds hogere dosis

    Hou wel vast rekening met: heftig dromen (vind ik zelf geweldig!) en flink zweten in je slaap.
    Dat is je lichaam dat aan het opschonen is. Vooral het heftige dromen vind ik persoonlijk al reden genoeg om af en toe wat dagen wietvrij te zijn.

    Ik ben erg benieuwd hoe het voor je uit pakt!
    Een wijs man zei ooit: Als je iets niet kunt vinden over wiet kweken, dan wil je het blijkbaar niet graag genoeg weten.
    Rommeltopic. Buiten2016. Buiten2015. Buiten2014.

    Comment


     #5
     Re: Steeds hogere dosis

     Nogmaals thanx voor het advies,
     Heb het maar 18 uur volgehouden, maar ga dit zeker vaker doen. Vocht binnen houden is wel een probleem, durfde ook nog niet langer. Zweten als een otter en erg sloom. Om vijf uur eerste joint opgestoken, en kon meteen eten en drinken. Heerlijk alleen dat is al de moeite, zware nacht. Maar zeker geen slecht resultaat. Zal je de details besparen van de pindas en druivensap, ben dan ook net een duracel konijntje en heb mijn drooghokje bijna af gemaakt. Echt een boost en minder wiet gebruikt!
     (Kan nogal overfanitiek zijn als ik me opgewekt en goed voel)

     Heb nu voor mezelf afgesproken als ik er een opsteek meteen ook eten, dat is tenslotte waar ik het voordoe. En dat heb ik een beetje verkeerd begrepen. Juist meer gaan gebruiken terwijl minderen juist het effect doet verbeteren. Even simpel iets uitleggen heeft voor mij wel een kwartje laten vallen zat in een mindlock van steeds meer en meer om het te onderdrukken.

     Dat van die pindas en druivensap ben ik aan het proberen, had ze al in huis
     Last edited by Greyvol; 23 April 2015, 21:27.
     2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
     2016 - Greyvol's buitenkweek
     2017 - Santa Maria van Space Cees

     Comment


      #6
      Re: Steeds hogere dosis

      Het hoeven niet per see pinda's te zijn, walnoten en bijna ieder ander 'nootje' bevat die belangrijke vetzuren. Vette vis doet daar ook aan mee. Dus dat is iets om te onthouden. Ik kan me voorstellen dat je na een paar handjes pinda's geen zin meer hebt.
      Maar dat is dus alleen om die THC en CBD sneller te doen afbreken. Je zult wel ook nog altijd normale voeding nodig hebben, maar dat begrijp je vast wel.

      Ieder ander vruchtensap is ook prima, maar je moet dus even kijken of dat niet te zuur op je maag is waardoor je weer last krijgt (ananas en sinaasappel zijn dat waarschijnlijk wel). Een mango of zoiets kan ook al veel aanvulling bieden, die zijn wat meliger en vetter.

      Goed om te horen dat het een beetje verschil maakt!
      Een wijs man zei ooit: Als je iets niet kunt vinden over wiet kweken, dan wil je het blijkbaar niet graag genoeg weten.
      Rommeltopic. Buiten2016. Buiten2015. Buiten2014.

      Comment


       #7
       Re: Steeds hogere dosis

       Wat vervelend allemaal Greyvol, ik wens je veel sterkte toe met alles.

       De tips van LR2 zal ik doorgeven aan mijn zoon, die stopt elke 3 maanden een week.
       Stemma doet het forum, stout 2017

       Stemma doet stout (2016)
       Dark Devil en Punisher#2 in huize Stemma

       Comment


        #8
        Re: Steeds hogere dosis

        Thanx Stemma,
        Vind het zo tof dat ik van 'vreemden' zo goed advies krijg. Word daar al helemaal vrolijk van, het afzien van stoppen geeft zeker ook weer meer waardering voor het goedje. En weet ik weer hoe het ervoor staat.
        2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
        2016 - Greyvol's buitenkweek
        2017 - Santa Maria van Space Cees

        Comment

        Bezig...
        X