Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Releaf App

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Releaf App

  Korting op 420shop
  Hallo,

  Ik heb last van een angst probleem en probeer hier wiet voor te vinden. Ik heb op therapie gezetten en dit werkte voor mij niet echt. Ik kan hier anti-depressiva voor in nemen maar hier zit ik zelf niet op te wachten. Laatste tijd ben ik veel aan het Googlen hierover en kwam de app releaf tegen.

  In deze app kan je aan geven waarvoor je wiet gebruikt en vervolgens kan je de wiet beoordelen over het effect voor jouw probleem. Hierdoor kan je dus duidelijk zien wat voor jou help. Ook gaat de app je suggesties geven over soorten die je misschien ook is moet proberen. Hoe dit gedaan wordt weet ik niet precies maar ik ga er van uit dat de app die informatie van andere gebruikers gebruikt.

  Helaas is de app nog in beta maar ik had me aangemeld voor de beta en kreeg de volgende een invite. Zover kan je alleen nog je beoordelen in vullen. Alleen dit vind ik opzich al handig. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben. Zal hier onder ff een linkje plaatsen voor de liefhebber.

  http://releafapp.com

  #2
  Re: Releaf App

  Angstproblemen en cannabis gaan in mijn ogen niet goed samen; 95% van de huidige cannabissoorten hebben nagenoeg geen CBD en enkel THC. THC stimuleert het angstcentrum in het brein, wat de symptomen veel erger kan maken.
  Om een béta app op mijn telefoon te zetten, die dus nog niet goedgekeurd is door de playstore of apple, lijkt me geen goed plan. Niet om de minste reden vanwege veiligheid.

  De privacy policy is ook niet erg waterdicht, net als hun Terms and conditions. Ze zeggen letterlijk: als je akkoord gaat, dan accepteer je dat we geen actie ondernemen als onze website gehackt wordt en alle gegevens op straat liggen.
  En daarnaast houden ze alles van je bij, van locatie tot IP-adres, tot naam en woonplaats.
  Da's niet zo erg vinden sommige mensen, totdat die informatie verkocht wordt aan je verzekeraar (die mag het zelf niet bijhouden, maar wel overkopen van een partij). Stel dat dat gebeurt - bij voldoende NL'se gebruikers bijvoorbeeld kan het interessant zijn om zulksoort bulk/big data te verhandelen - dan kan een verzekeraar zeggen: als jij drugs gebruikt, dan mag je de behandeling zelf betalen.

  Er bestaat een website genaamd leafly.com met eenzelfde soort functie, waarbij je géén persoonlijke informatie hoeft af te staan.

  Hier een idee hoe met zulksoort kostbare medische informatie wordt omgegaan door appmakers en websites:
  http://zembla.vara.nl/seizoenen/2015...gen/02-12-2015
  Een wijs man zei ooit: Als je iets niet kunt vinden over wiet kweken, dan wil je het blijkbaar niet graag genoeg weten.
  Rommeltopic. Buiten2016. Buiten2015. Buiten2014.

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X