Hello!
Ik heb reeds 1 keer wietboter kunnen maken wat geslaagd was qua effect. MAAR MAN WAT GORTIG!
Uiteindelijk de boter in plaats van te verwerken in eten, in kleine porties ingevroren om dan net voor gebruik in kleinere stukje te doene naar binnen te spelen met joghurt, wietboter nog steeds gevroren bij het innemen.. Dat was ok maar mocht toch niet te lang duren.
Nu mijn vraag, is er een manier smaak/geurloze boter te maken. Bij voorkeur zonder effect te verliezen?
Mijn manier was wiet in de crusher, dan samen met boter in de au bain marie voor 2,5 uur rond de 80°C.
Ik heb reeds 1 keer wietboter kunnen maken wat geslaagd was qua effect. MAAR MAN WAT GORTIG!
Uiteindelijk de boter in plaats van te verwerken in eten, in kleine porties ingevroren om dan net voor gebruik in kleinere stukje te doene naar binnen te spelen met joghurt, wietboter nog steeds gevroren bij het innemen.. Dat was ok maar mocht toch niet te lang duren.
Nu mijn vraag, is er een manier smaak/geurloze boter te maken. Bij voorkeur zonder effect te verliezen?
Mijn manier was wiet in de crusher, dan samen met boter in de au bain marie voor 2,5 uur rond de 80°C.
Comment