Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Minderjarigen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    #31
    Re: Minderjarigen

    en schreef die ook geen kabouterporno

    lol zeg, ik ga maar eens een topic "de oude doos" neerpleuren, dat scheelt Silas en Vale weer correcties en offtopicmeldingen
    Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

    Comment


      #32
      Re: Minderjarigen

      Goed idee

      Comment


        #33
        Re: Minderjarigen

        Nee nooit meegegeven aan kinderen, eerlijk si eerlijk ik was zelf ook geen 18 toen ik begon dus als er minderjarigen bij zijn, die vrienden meenemen ofzo.. Dan mogen ze best n paar hijsen proberen, verder niet
        Vrijheid van meningsuiting, je hoeft het niet met mij eens te zijn.

        Mike's 5x special kush #1 (RQS)

        Comment


          #34
          Re: Minderjarigen

          Ik vermoed dat het heel situationeel is of mensen met cannabis kunnen omgaan of niet. Toen onze dochter van 14 vroeg of ze ook eens mee mocht roken, vonden we dat niet bezwaarlijk, omdat ze op die leeftijd toch al een bepaalde statuur had opgebouwd: wellicht kwam dat door haar kennissenkring. Ze had namelijk op de lagere school en het VWO klassen mogen overslaan en was dus 3 tot 4 jaar jonger dan haar klasgenoten.

          Comment


            #35
            Re: Minderjarigen

            ja nou daar ben ik het mee eens Xtreme! ligt volledig aan de situatie en of iemand er mee kan omgaan. Alhoewel wanneer het je zoon of dochter is, is het makkelijker te bepalen wanneer je denkt dat iemand er ''klaar'' voor is of niet.
            Vrijheid van meningsuiting, je hoeft het niet met mij eens te zijn.

            Mike's 5x special kush #1 (RQS)

            Comment


              #36
              Re: Minderjarigen

              Vooralsnog geef ik er de voorkeur aan dat kinderen (of beter gezegd: ik gaf er de voorkeur aan, want onze kinderen zijn inmiddels 31 en 28 jaar), openheid van zaken krijgen. Wij wilden ze niet belemmeren, maar als ouder heb je toch een zorgplicht. Toen onze dochter zich wilde profileren met 50 gram wiet op een huisfeestje legden we haar niets in de weg. We vonden het wel zo verstandig om dat niet te koppelen aan alcoholgebruik: en dat deden haar klasgenoten evenzeer niet.
              Last edited by Xtreme; 21 April 2012, 18:26.

              Comment


                #37
                Re: Minderjarigen

                Nou ja goed, ik ben het ermee eens, ze ben ik zelf ook opgevoed. openheid van zaken en alles kunnen proberen en experimenteren, me moeder was degene die me eerste jointje gedraaid had haha
                Vrijheid van meningsuiting, je hoeft het niet met mij eens te zijn.

                Mike's 5x special kush #1 (RQS)

                Comment


                  #38
                  Re: Minderjarigen

                  Zou het zelf nooit doen, mede omdat er van die klerelijers als Alberto Stegeman rondlopen die jou of de shop als crimineel neerzetten op het moment dat je denkt iemand een plezier te doen. Vooral als de items op zijn gaat die vent met zijn nep dreads op plekken als de zwarte markt kijken of een handelaar een boksring verkoopt. haha Nee je wint er niets mee... Daarnaast is het voor ontwikkelende hersenen ook niet goed, dat ik als volwassene ervoor kies om drank en af en toe een jointje te roken is mijn keuze... Daarnaast als je jonger bent speelt mee dat je vriendjes ook blowen/drinken, niet echt wel overwogen keuze. Zelf ben ik op mijn 16e begonnen met 1 jointje, maar omdat ik niet rookte kotste ik de hele boel onder. Dus was zeker een jaar of anderhalf goed genezen.

                  Comment


                    #39
                    Re: Minderjarigen

                    Dat cannabis schade aanbrengt aan zich ontwikkelende hersenen betwijfel ik. De werkzame bestanddelen van cannabis zorgen er voor dat je lichaam zelf een lichaams-eigen stof aanmaakt, waardoor je je prettig gaat voelen. Wat wel zou kunnen is dat de geestelijke rijpheid nog onvoldoende ontwikkeld is om verstandig met cannabis om te gaan. De een bereikt dat stadium als hij/zij 14 is of wellicht nog jonger en bij de ander wordt die geestelijke rijpheid in zijn/haar gehele leven niet bereikt.
                    Overigens is bij de meeste mensen omstreeks het 23e levensjaar de frontale hersenkwab uitontwikkeld. Pas dan schijn je de statuur te bereiken om volwassen om te kunnen gaan met emoties en die in het juiste perspectief te kunnen plaatsen.
                    Last edited by Xtreme; 23 April 2012, 14:16.

                    Comment


                      #40
                      Re: Minderjarigen

                      zelf koop ik weinig bij de shop, maar zal ook niets mee nemen voor een ander.. ik ben zelf ook begonnen op mijn 16e met blowen, het begon met een feesje paar hijsen.. toen paar weken/maanden later na de toetsweek een jointje met wat vrienden van school gedaan om het te vieren. Na nog 1 of 2 toetsweken begon het toch wel een soort van traditie te worden, om eigenlijk het weekend in te luiden.. lekker met wat vrienden een jointje op vrijdag middag roken!

                      Ik weet niet of blowen echt slecht voor je is; mss is het niet 100% gezond, maar, iig bij mij, heb ik een grote kennissenkring hiermee opgebouwd! Dit heeft grote gevolgen gehad (positief) op mijn leven

                      Comment


                        #41
                        Re: Minderjarigen

                        Het ligt er helemaal aan... wat mij betreft niet te beantwoorden met ja of nee. Voor de ene persoon niet, voor de andere wel.

                        Comment


                          #42
                          Re: Minderjarigen

                          kijk ik doe dit meestal maar als ze er echt aan willen komen lukt t ze uiteraard toch wel

                          Comment


                            #43
                            Re: Minderjarigen

                            Ikzelf niet. Ik vind het al knap dat het in ons land gerookt mag worden en ik wil er zeker niet voor zorgen dat daar verandering in komt door bijvoorbeeld voor minderjarigen wiet aan te kopen.

                            Comment

                            Bezig...
                            X