Mededeling

Collapse
No announcement yet.

voeding per plant

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  voeding per plant

  Korting op 420shop
  Hee lui,
  de beschreven hoeveelheden wat op de bus voeding staat, bijv 1:200 is dat voor 1 plant?? of moet je het verdelen over alle planten die je hebt? bijvoorbeeld ik doe 15 ml voeding in 10 liter water verdeeld over 5 planten, of over 1 plant?? Kan iemand me helpen zie allemaal cijfertjes voor me.... Thanx

  #2
  Re: voeding per plant

  vraag je het hier ook nog eens ?

  Comment


   #3
   Re: voeding per plant

   Ja maar ik weet t inmiddels

   Comment


    #4
    Re: voeding per plant

    1:200 is toch 1 deel voedding op 200 delen water?

    dus 2 lt. water = 10 ml. voeding

    10 lt. = 50 ml.

    en dan giet je een halve gieter op je plant-grond, je wacht een kwartier, en gooid er weer een halve gieter op. (zo zou ik ze water geven)

    succes ermee!!

    Comment


     #5
     Re: voeding per plant

     waarom op die manier met een kwartier tussen?

     hoeveel keer de week met voeding zou je ze water geven?

     Comment


      #6
      Re: voeding per plant

      hoe vaak per week ligt aan de voedding die je gebruikt, soort dus. bio voedding kun je veel meer van geven dan chemishe. Chemishe voedding kan je wortels verbranden. En ligt aan hoe groot je plant is, en hoe veel regen er valt.. welke temperatuur het is, hoeveel verdamt er.

      grond heeft de tijd nodig om nat te worden. daarna pas zuigd ie zich vol met water. als je 1 keer water geeft kan dat nooit genoeg zijn voor je plant. als je denkt dat je plant erg droog is, kun je in een bak lauw water, een beetje voedding doen, en daar de plant een paar uur of een nachtje in zetten. dan zuigt ie zich vol en kan ie er even tegen aan.

      Comment


       #7
       Re: voeding per plant

       Terra Vega en Terra Flores men plant is 1.80m ongeveer hoe kan ik die dan het best voeding geven

       ik geef telkens per liter 5ml voeding mee en tussen door geen voeding, hoe zou jij het doen?

       Comment


        #8
        Re: voeding per plant

        Ik gebruik die mest stoffen niet. Want ik kom eigenlijk nooit in een grow shop.

        Belangrijkste is dat je naar je plant leerd kijken en zelf inschat hoe of wat. Dát is meestal ook het geheim van een goeie kweker. Elke kweker zweerd weer bij wat anders. Maar je moet zelf de mest stoffen kiezen en dan bepalen hoe veel je geeft. Als het chemishe mest stoffen zijn, kun je je het best houden aan de hoeveelheid aangegeven op de verpakking. Als je teveel gebruik, kán je plant doodgaan.

        2e net zo belangrijke is bepalen hoeveel je plant drinkt. Maar dat maakt kweken ook altijd elke keer weer anders!! Er zijn teveel dingen van invloed om daar zo maar een lukraak antwoord op te geven. Hoeveel blad heeft ie, welk ras, waar staat ie, welke grond mengsel gebruik je, wat voor soort pot en welk formaat, krijgt ie ook regen, welke luchtvochtigheid staat ie, en welke temperatuur, is er veel of weinig wind?? enz. enz.

        Comment

        Footer Left Ad

        Collapse
        Bezig...
        X