Mededeling

Collapse
No announcement yet.

5 Jaar Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Korting op 420shop

  5 Jaar Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod

  Doe mee aan de actie 5 euro voor 5 jaar VOC!

  Vandaag, woensdag 15 januari, bestaat het Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod precies vijf jaar. We vragen vandaag iedereen die af wil van het zinloze verbod op cannabis om een donatie van vijf euro, ter ondersteuning van onze activiteiten. €5 voor 5 jaar VOC!

  Het VOC is een onafhankelijke, niet-commerciële stichting. Wij ontvangen geen subsidies van overheden of contributie van leden.
  Daarom is de steun van individuele sympathisanten en groene ondernemers onmisbaar.

  Doneren aan het VOC kan op 3 manieren:  1. Via een overschrijving op ABN/AMRO 0429817126 t.n.v. VOC Nederland in Eindhoven.

  2. Via Geef.nl, acht betaalwijzen waaronder iDeal, desgewenst anoniem. KLIK HIER.

  3. Met een sms naar 0900-4357667 code: 5245 (€1,30 per sms).

  Waarom het VOC ondersteunen?

  > Sinds 2009 zet het VOC zich in voor rechtvaardig en rationeel cannabisbeleid en tégen betutteling, symboolpolitiek en repressie.

  > Het VOC organiseert het Cannabis Tribunaal in Den Haag en Cannabis Bevrijdingsdag in Amsterdam, het grootste cannabis evenement in Nederland.

  > De VOC lobbywerkgroep heeft directe contacten met lokale en Haagse politici. Daarnaast voorzien we journalisten en studenten doorlopend van betrouwbare informatie over cannabis.

  > De VOC website bevat meer dan 500 originele artikelen, goed voor ruim twee miljoen pageviews. Onder onze volgers op Twitter (@vocnederland) bevinden zich politici, burgemeesters en toonaangevende journalisten en deskundigen.

  > Door kwaliteit en consistentie is het VOC een gerespecteerde gesprekspartner geworden voor politici, media, ondernemers, consumenten en organisaties.

  > Het VOC is een niet-commerciële stichting die vrijwel volledig draait op de inzet van onbetaalde vrijwilligers. Al onze evenementen en publicaties zijn gratis om maximaal bereik te garanderen.

  > Onze cannabiscultuur staat nog steeds onder zware politieke druk. Een stevige en positieve stem in Den Haag en in het publieke debat blijven van levensbelang.

  Doe het vandaag: doneer €5 voor 5 jaar VOC!

  Alvast hartelijk bedankt, in naam van alle VOC’ers,

  Henk Poncin
  (voorzitter)
  Derrick Bergman
  (secretaris & woordvoerder)
  Myranda Bruin
  (penningmeester)

  Zie: http://www.voc-nederland.org/2014/01...or-5-jaar-voc/

  • blowsterke
   #1
   blowsterke commented
   Editing a comment
   Re: Article: 5 Jaar Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod

   Wie kan er nu geen 5 euro missen een grammetje wiet kost al meer.
   We moeten met z n allen met de neus de zelfde richting in.
   Volgende bijeenkomst van het VOC probeer ik er weer bij te zijn.
   Als medisch cannabis consument. Er mogen er best wel meer op af komen.
   Of zijn alle patienten zo tevreden over het huidig cannabisbeleid.
   Nou ik niet! Allesbehalve.

  • jor74
   #2
   jor74 commented
   Editing a comment
   Ben blij dat jullie bestaan, ik zal snel in mijn buidel gaan tasten jullie te ondersteunen.
   Organiseren jullie ook concerten en muziekfestijnen?
   "CannaPop" haha succes ik ga van jullie leren! Gr. Jor74

  • Mazar
   #3
   Mazar commented
   Editing a comment
   IBAN NR is ?

   ABN/AMRO 0429817126 t.n.v. VOC Nederland in Eindhoven want dit komt niet aan !
  Posting comments is disabled.

Latest Articles

Collapse

 • 7 vragen over potgrond
  door Stemma
  Het buitenseizoen is begonnen en je gaat op zoek naar potgrond waar je je zaadjes met een gerust hart in kan zaaien. In de tuincentra vind je wel meer dan 10 soorten verschillende soorten grond, welke moet je nu kopen? Of kan je die oude gebruikte potgrond nog gebruiken? Hier staan wat vragen en antwoorden die je kunnen helpen je keuze te vergemakkelijken.
  Vraag 1: Wat is het verschil tussen potgrond en tuinaarde?
  Potgrond is bedoeld om planten zo goed mogelijk te laten groeien, meestal in een pot, binnen of buiten. Er zitten extra voedingsstoffen in. Potgrond heeft een luchtige, open structuur en houdt water goed vast. Tuinaarde gebruik je bijvoorbeeld om de tuin op te hogen, of als verrijking van slechte tuingrond, zoals klei. Planten groeien daarin niet zo goed als in potgrond. Tuinaarde is goedkoper dan potgrond. Verwarrend is dat potgrond in het Engels 'potting compost' of 'compost' heet. Bij ons wordt compost gebruikt om de bodem te verbeteren. ...
  11 May 2016, 02:22
 • 20 Procent korting op wietzaden!
  door Jointjedraaien
  Heb je nog geen wietzaden voor het aankomende buitenkweek seizoen? Dan is dit je kans!  Profiteer nu van een korting van maar liefst 20% op alle zaden van de volgende merken:

  - Green House Seeds
  - Pyramid Seeds
  - Strain Hunters

  * Deze aanbieding is geldig van 23 maart 2016 tot en met 7 april 2016.
  De korting wordt alleen toegepast bij een minimaal order bedrag van €40,- Gebruik de volgende kortingscode: SPRING2016 ...
  24 March 2016, 11:59
 • Win Een Top Grow Box
  door Jointjedraaien
  Product flash: Green Sensation van Plagron
  Bloeistimulator voor de hoogste opbrengst en de beste smaak.
  Boost your buds, met de organische fosfor en kalium van Green Sensation. Green Sensation bevat vier verschillende producten in één fles. Als je deze booster gebruikt, heb je geen andere additieven meer nodig zoals een bloeistimulator, PK 13-14 of enzymen. Je kunt het gebruik van basisvoeding terugbrengen tot maar liefst 50%. Test het zelf en ervaar de voordelen van Green Sen...
  4 January 2016, 10:42
 • Buitenkweek Handleiding 2015
  door LR2 en Stemma
  Buitenkweek van Cannabis

  De een doet niet anders, de ander doet het anders. Er zijn duizenden verschillende manieren om buiten te kweken. In pot, volle grond, balkon, tuin, kas, guerrilla etc. De een gaat met autoflowers aan de gang, de ander gaat verduisteren om de natuur een handje te helpen en weer een ander oogst in oktober of november.
  Maar allemaal hebben ze enkele overeenkomsten; de kweker zet zijn planten buiten neer.


  Na 15 mei (ijsheiligen) komt er vrijwel geen nachtvorst meer voor en is dus de aangewezen tijd om buiten met kweken aan de gang te gaan.
  Sommige durfallen beginnen al ruimschoots voor die tijd, helaas vaak met tegenvallend succes.


  Hoe je het ook aan wilt pakken, er zijn een paar essentiële dingen nodig voor een geslaagde buitenkweek. Het klinkt overbodig, maar we beginnen met de basis: zaad.


  ...
  23 April 2015, 04:22
 • Concept 3 Buitenkweek samen met LR2
  door Stemma


  Buitenkweek van Cannabis


  De een doet niet anders, de ander doet het anders. Er zijn duizenden, misschien wel tienduizenden verschillende manieren om buiten te kweken. In pot, volle grond, balkon, tuin, kas, guerrilla etc. De een gaat met autoflowers aan de gang, de ander gaat verduisteren om de natuur een handje te helpen en weer een ander oogst in oktober of november. Maar allemaal hebben ze enkele overeenkomsten; de kweker zet zijn planten buiten neer. ...
  14 April 2015, 15:52
 • Toprot / grijze schimmel
  door Stemma
  Grijze schimmel ( botrytis cinerea) beter bekend als toprot is een verwoestende aandoening van de cannabisplant. Op het moment dat het zichtbaar wordt moet je direct handelen om nog een deel van je plant te kunnen redden. Botrytis is een stille “moordenaar”, een mooie dikke top kan van binnen al helemaal rot zijn, zonder dat je dit opmerkt.

  Wat is het en hoe raakt mijn plant ermee besmet?
  Botrytis is een schimmel welke, onzichtbaar voor het blote oog, wordt meegedragen door de lucht. In principe kan je er van uitgaan dat veel cannabisplanten, ook in een binnenkweek, met botrytis sporen besmet zullen worden. De schimmel kan de plant binnendringen door een klein wondje aan de plant, bijvoorbeeld van een verwijderd bladsteeltje, een week geworden stam door te vochtig staan of een door insecten aangevreten bladrand. Eenmaal in je plant genesteld wacht de schimmel op de juiste omstandigheden waarin hij zich kan ontkiemen. ...
  25 February 2015, 11:44
Bezig...
X