Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Oorspronkelijk geplaatst door Takketoelli View Post
    Riblap droogdeppen en op hoog vuur flink aanbakken. Uit de pan halen en kruiden met cayennepeper, paprikapoeder, piment, kruidnagelpoeder, peper en beetje zout.
    4 flinke uien grof snipperen en in pan bakken totdat al het lekkers van de bodem is losgebakken.
    Vlees er weer bij en effe samen bakken. Dan 250ml water, runderbouillonblokje en ongeveer 5 eetlepels wittewijnazijn erbij. Peperkoek en evt wat stroop en minstens 6 uur pruttele

    Is erg snel gemaakt, 15min en dan wachten

    Dalijk maak ik een Italiaanse stoof
    Dit lijkt me erg lekker lijkt op de stoofvlees van het frietkot
    voorstel ieder die zijn bord toont met wat hij eet ook het recept plaatsen

    Comment


      Stoofvlees in blokjes
      4 stengels bleekselderij ontslierten en in blokjes
      Stuk of 8 sjalotten grof snipperen
      Paprika in blokjes of reepjes
      3 grote wortels in blokjes van verschillende grootte
      Champignons grof snijden

      Pakje spekjes in de stoofpan aanbakken, dan eruit scheppen. In spekvet het stoofvlees goed aanbakken. Spekjes, sjalotjes, bleekselderij, paprika toevoegen
      Effe bakken
      2 kleine blikjes tomatenpuree erbij en ff goed aanbakken
      Eetlepel bloem erbij en goed mengen
      Afblussen met een klein flesje rode wijn, 300ml water en groentebouillonblokje
      Italiaanse kruiden, extra rozemarijn en tijm naar smaak toevoegen, niet te zuinig
      Champignons erbij en 6 uurtjes laten pruttelen.
      Na 3 uurtjes de wortel erbij

      Heerlijk met alles

      20220129_181958.jpg




      Vijf porties de diepvries in, twee voor pap en mam
      "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
      "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
      "Ajeto" - Buurman en Buurman

      Comment


      • Eurogro
        Eurogro commented
        Editing a comment
        Kijk dit is leerzaam
        Dit zegt meer dan alleen een foto
        Wie volgt

      • Flip Hasjkip
        Flip Hasjkip commented
        Editing a comment
        Probleem is dat ik vantevoren nooit weet wat er in de pan gaat. Heb een paar basis ingrediënten en dan ga ik op zoek naar kliekjes. Staat altijd wel een kommetje of bakje van het een of het ander. Achteraf ben ik dan vergeten wat er allemaal in is gegaan :p

      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment
        Dat gaat bij mij in de regel de soep in

      Gebakken patatjes ,boontjes in spek gewikkeld en "Zwitserse schijf"

      20220129_191727.jpg

      Comment


      Oorspronkelijk geplaatst door Flip Hasjkip View Post
      Probleem is dat ik vantevoren nooit weet wat er in de pan gaat. Heb een paar basis ingrediënten en dan ga ik op zoek naar kliekjes. Staat altijd wel een kommetje of bakje van het een of het ander. Achteraf ben ik dan vergeten wat er allemaal in is gegaan :p
      Dan kun je van nu af terug kijken wat je heb gebruikt
      twee vliegen in een klap

      Comment


        Lasagne. Garfields favoriet!
        Goei saus met lasagnebladen en kaas. Buffelmozzarella en oude pecorino vandaag.

        Voor de oven.
        20220130_145618.jpg
        En erna:
        20220130_180250.jpg

        Comment


        • Remco
          Remco commented
          Editing a comment
          mmm lekker -- daar gaat wel een stuk voor morgen bij zijn !!
          smakelijk èé

        • Eurogro
          Eurogro commented
          Editing a comment
          Ziet er goed uit

        Tes zondag ,was vlug vlug 2x double cheeseburger, cheddar, ajuin ,ketchup en mosterd

        image_430961.jpg

        Comment


        • kroket
          kroket commented
          Editing a comment
          Zo lekker kan simpel zijn

        • Rietslang
          Rietslang commented
          Editing a comment
          Vlees & kaas, gewaagde combi maar lekker wel
          Smakelijk

        🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

        👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

        Comment


          Nog even snacken voordat ik naar bed ga

          Tosti uit de pan, bereid met extra roomboter..
          5A3237A3-AD81-43BE-B964-3A5FA2FAEA09.jpg
          ..en bij gebrek aan ham maar wat extra kaas

          En daarna een heerlijk jointje mee naar bed als slaapmutsje
          - Kweekverslag: Circulair kweken, let's GrOw greener
          - Bouwverslag: Kweekkast met klein budget

          Comment


          • sprinterke
            sprinterke commented
            Editing a comment
            Laat ze smaken en slaapwel

          • Remco
            Remco commented
            Editing a comment
            haha lekker vettig !!

          Biefstuk friet met een pikkels sausje èé


          63CAFE0E-7C00-4025-A580-6D1FAB3791E4_1_201_a.jpg


          Remco.
          🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

          👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

          Comment


            🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

            👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

            Comment


            • belladonna
              belladonna commented
              Editing a comment
              Wat ben je toch een Hork mijn hond zou er van aan de spuit schijt gaan. Zo hamburger eet je gewoon zelf op en je geniet er ook nog van tog Remco

            • Remco
              Remco commented
              Editing a comment
              kom zwijgt er over ik heb nu echt wel goesting in nen vettige hamburger

            • Hork
              Hork commented
              Editing a comment
              Remco we zullen zwijgen en het ons laten smaken! belladonna ik hork ook van jou!

            Sauerkraut!!

            Mit ananas en nonde-jus!!

            20220202_182722.jpg

            Geen vlees, geen idee waarom. Soms verbaas ik mijzelf

            "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
            "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
            "Ajeto" - Buurman en Buurman

            Comment


            • kelderkastje
              kelderkastje commented
              Editing a comment
              De Duitser in mij krijgt hetzelfde gevoel dat een Napolitaan bij de gedachte aan een pizza Hawaii krijgt.

              Sauerkraut mit Ananas ... Schweinerei.

              Maar we oordelen niet. Moeilijk, maar we doen het niet.

              Smakelijk!

            • Takketoelli
              Takketoelli commented
              Editing a comment
              Nooit meer zonder ananas! Zoetzuur en een lekkere bijt

            • Hork
              Hork commented
              Editing a comment
              Ziet er goed uit geen vlees maar vruchtvlees!

            Quesadilla's. Chili con of sin Carne in een wrap met kaas in de oven en een klodder zure room.
            20220202_203349.jpg
            Altijd goed!

            Comment


              Oorspronkelijk geplaatst door Takketoelli View Post
              Nooit meer zonder ananas! Zoetzuur en een lekkere bijt
              In de zo er koud eventueel op een broodje

              Comment


                Oorspronkelijk geplaatst door kelderkastje View Post
                De Duitser in mij krijgt hetzelfde gevoel dat een Napolitaan bij de gedachte aan een pizza Hawaii krijgt.

                Sauerkraut mit Ananas ... Schweinerei.

                Maar we oordelen niet. Moeilijk, maar we doen het niet.

                Smakelijk!
                Sauerkraut mit Salzring Ook lekker met een pot bier van een halve liter zonder schuim

                Comment


                  Rendang hadden wij vanavond.
                  Tis niet mijn ding ik heb er na nog frietjes staan bakken en die met zaanse majo op

                  20220202_162126.jpg 20220202_130128.jpg 20220202_130136.jpg
                  God was never on your side..

                  Comment


                  • belladonna
                    belladonna commented
                    Editing a comment
                    Ik heb toch heel de peper er in gedaan. Takketoelli vond het vreemd smaken enkel de worteltjes waren lekker

                  • Takketoelli
                    Takketoelli commented
                    Editing a comment
                    De kokos misschien? Daar moet je wel van houden

                  • kelderkastje
                    kelderkastje commented
                    Editing a comment
                    Stoofvlees op zijn Indonesisch. Lekker.
                Bezig...
                X