Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Secret Jardin DR80

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    #76
    Re: Secret Jardin DR80

    Vervolg komt nu Sensa Ik kom dus met gierende banden toegescheurd, smijt de auto langs de kant en loop naar mijn vriendin. Die staat nog steeds verward aan de voordeur te huilen. Ik bel aan bij de buren en laat haar wat bekomen terwijl ik mijn hoofd in war-mode zet. Met het plan om iedereen die binnen zit serieus op te voeden - alsof er nog iemand binnen zou zitten.

    Aan de voordeur is snel te zien hoe ze binnen zijn geraakt. Mijn eerste gok is een bijl, er liggen houtspaanders in heel de hal en op de stoep. De deur hangt half uit haar hengsels en het slot is compleet geplooid. Dat betekent in ieder geval dat er geen politie is binnengeweest. Een huiszoeking zal wel iets discreter verlopen. Dat geeft gemengde gevoelens. Geen politie is geen PV, maar dat betekent dat ik naast mijn hele installatie ook alle elektronica kwijt kan zijn aan dieven.

    ---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

    Ik loop snel het huis rond en zie geen verdere schade of rommel. Na een gehele inspectie, ook in het keldertje, kom ik tot de conclusie dat er niets aangeraakt is. Er klinkt echter nog altijd een vrij luid gezoem. Ik loop naar de voordeur en een eerste zenuwachtig lachje begint zich te vormen aan mijn mond.

    De gorilla's die de deur geforceerd hebben, hebben dit met zoveel passie gedaan dat de oude, automatische deuropener volledig verkracht is. Die is uit protest zwaar beginnen kortsluiten, waardoor je het typische zoemende geluid krijgt van een deur die je op afstand opent. De gorilla's hebben - zoals eigen is aan primaten - het verband gelegd tussen 'zoemend geluid' en 'alarm' en zijn vervolgens dapper op de vlucht gegaan. Ik vervloek de schade maar voel mezelf een pak rustiger worden. But shit gets worse again.

    Mijn vriendelijke buurman heeft het initiatief genomen om de politie te verwittigen. "Die komen de zaak zo meteen even opmeten en een PV opstellen". Niet echt iets waar ik op sta te wachten met een bloeiende kelder. Wat het erger maakt, is dat ik de tent heb opgedaan om te zien of m'n planten er nog stonden. Dat gaat altijd gepaard met een enorme walm, die even blijft hangen. Er hangt dus een wietgeur in m'n huis waar straks een smurf komt rondneuzen. Hello stress, it seems we meet again.
    Last edited by RocknRolla; 4 June 2012, 21:50.
    All I want is a little more than I'll ever get

    Homebox S - 4x White Widow + 1x Lowryder #2 Auto

    Comment


      #77
      Re: Secret Jardin DR80

      pfff hey is je avondje wel geweest .... Blij voor je dat je keldertje nog heel was , op die nodige onkosten na die ze natuurlijk hebben veroorzaakt ....
      Vriendelijke buurman heb je wel hihihihi wist hij veel dat er zich onder in je kelder een schatkist bevindt
      What comes around , goes around

      Comment


        #78
        Re: Secret Jardin DR80

        Een kwartier later zijn de zwaailichten er al. Er stapt een kordate agent uit, die ik snel meeneem naar de keuken en een tas sterk ruikende koffie in z'n handen stop. Ik vertel het verhaal en hij neemt nota's. Inbraken in Gent komen veel voor tijdens het weekend, gezien de studentenkoten dan allemaal leegstaan. Het is de laatste tijd nogal erg (met meer dan 20 inbraken per weekend in de regio) en dat heeft absoluut niets te maken met de Roma-zigeuners die hier in de buurt vertoeven de laatste maanden.

        Grote smurf drinkt zijn koffie uit en ik ben weer eens te vroeg op mijn gemak. Hij zegt namelijk doodleuk dat ik in de loop van de week kan gecontacteerd worden i.v.m. een forensisch onderzoek. Een forensisch f*cking whaaaaat? Ja hoor, ik krijg te horen dat er wat labomannetjes komen rondsnuffelen in mijn huis. Again, met mijn tentje in de buurt. Hij zegt dat ik er niet teveel op moet rekenen aangezien ze het enorm druk hebben.

        ... Maar natuurlijk niet als ik planten heb staan. Ik krijg volgende morgen om 9u namelijk een telefoon of ze mogen langskomen. Ik zeg dat ik niet thuis ga zijn en probeer een manier te vinden om mezelf uit dit opstapelend hoopje ellende te krijgen. Ik heb namelijk geen enkele idee hoe zo'n onderzoek in zijn werk gaat. Is het CSI: Miami style of komt er gewoon een dikke rijkswachter mijn deur bekijken? Er is geen statistisch onderzoek, maar ik ben er vrij zeker dat je meer kans hebt om gepakt te worden met wietplantjes als er een forensisch team in je huis rondloopt. De vrouw gaat akkoord en zegt dat ze dan vrijdagmiddag langskomen (let op!).

        Ik bel m'n maat om te vragen of ik mijn hele tent zou verhuizen voor een week of tot de ronde is afgelopen. We zijn aan het overleggen; Rondrijden met een plantage, ook niet ideaal. Veel stress voor de planten. Ook moeilijk in de ... RIIIIIIIING. Met enige verwarring loop ik naar de voordeur. Ik doe open en het lijkt net een porno; 2 appetijtelijke dames staan voor de deur in een leuk pakje. Mijn opwinding schiet echter snel de deur uit wanneer ze zich voorstellen. "Goeiedag, wij zijn hier voor het forensisch onderzoek in verband met de inbraak zaterdag."

        ---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:17 ----------

        Echt heerlijk, heb ik zelfs de tijd niet om op te ruimen. Om het allemaal een beetje erger te maken, halen ze hun spullen uit de auto en plaatsen ze lekker voor de deur naar de kelder. Ik bid dat vrouwen toch geen betere reukzin krijgen door seks of dat het nonnen zijn. Ze halen een hoop instrumentjes uit terwijl ik doe alsof ik wil helpen. Het lijkt wel een beetje CSI, met die grote koffers vol fancy spullen. Ze halen een kwastje boven voor vingerafdrukken maar kunnen geen clear print krijgen doordat mijn deur van ruw hout is. Gelukkig kom je dat niet tegen in Miami. Ze pakken hun spullen terug in en zijn onmiddellijk. Ik smoor normaal nooit 's morgens, maar damned, toen had ik nood aan iets dat mijn zenuwen relaxte.

        Daarmee is mijn hele verhaal afgelopen. Ik heb belachelijk veel geluk gehad - en stress. De garagedeur is namelijk naast de voordeur en die is veel gammeler dan de voordeur. Als ze daarlangs binnen waren geweest, had het heel anders kunnen aflopen. Gelukkig zijn zigeuners, ehm, inbrekers, niet van de slimste en hebben ze de stevige deur genomen. Ik ben wel verschoten van de onverschilligheid van mensen. De inbraak is de dag daarvoor gebeurd, dus heeft die deur bijna 24u opengestaan met alle schade en vuil er rond. Reken daar nog eens die luide zoemer bij, en toch heeft niemand iets verdacht opgemerkt. In het hart van een drukke stad.

        De zelfde dag heb ik een veiligheidsguy laten komen. Ik heb nu een verstevigde deur met 3-puntsslot en stalen randen. De garagedeur is gestolen uit een bankkluis en er staat een splinternieuw alarmsysteem in met sensors op de deuren en bewegingssensors in de gangen. Allemaal te bedienen via internet. Totale kostprijs: Zo'n €10.000. Maar ze gaan mij niet meer liggen hebben.
        All I want is a little more than I'll ever get

        Homebox S - 4x White Widow + 1x Lowryder #2 Auto

        Comment


          #79
          Re: Secret Jardin DR80

          Niet te doen , niet te doen .. zit op puntje van men zetel ,,,,,
          1 van de reden waarom ik niet in Gent ga wonen ....
          What comes around , goes around

          Comment


            #80
            Re: Secret Jardin DR80

            Met alle commotie heb ik dus eventjes JD op de achtergrond geschoven. On the bright side, ik heb mijn eerste kweekje kunnen afronden. De WW's hadden eigenlijk een weekje langer moeten bloeien, maar ik kreeg op enkele van de toppen toprot, waardoor ik beslist heb alles snel te knippen om de schade te beperken.

            Na het knippen en drogen heb ik ze een dikke maand laten curen in weckpotten. Ik heb de kweek afgesloten met 138 gram drooggewicht. De geur is heerlijk, ze zijn heel zacht om te roken en de potentie is in orde. Het is zeker niet perfect, maar ik ben tevreden over het resultaat.

            Ik heb ondertussen een nieuw kweekje gestart met AK47 autoflowers. Autoflowers, omdat die kweken korter duren en dat vind ik beter voor een beginner. Op het einde met de WW's heb ik nog veel gesukkeld, terwijl dat Lowerrydertje eigenlijk heel eenvoudig ging. Uit dit kweekje heb ik enorm veel geleerd, hopelijk gaat het volgende keer beter!

            Ik zal binnenkort een verslagje maken van de nieuwe set, ondertussen is dat ook weer een paar weken bezig.

            ---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:44 ----------

            @Sensa: Het was echt een helse rit Sensa achteraf is het een fantastisch verhaal, maar op het moment zelf heeft mijn gezicht alle kleuren gezien.
            All I want is a little more than I'll ever get

            Homebox S - 4x White Widow + 1x Lowryder #2 Auto

            Comment


              #81
              Re: Secret Jardin DR80

              Ik geloof je maar al te graag !! Als ik het moest hebben denk dat ze me infuus met Valium moeten geven ....
              Moet er niet aan denken..
              En als ik het zo lees heb je je nog goed kalm kunnen houden ^^
              Je volgende verslagje ga ik volgen , zeker weten dat ik er nog uit leer ...
              What comes around , goes around

              Comment


                #82
                Re: Secret Jardin DR80

                Haha zalig verhaal man moet je een film over make :d csi gent :d

                Comment


                  #83
                  Re: Secret Jardin DR80

                  @ Guerialla: Ja, dat is er eentje om aan de kleinkinderen te vertellen.

                  @ Sensa: De vicieuze cirkel van wiet. Ik grow om lekker te chillen met een jointje, maar daar komt zoveel stress bij kijken dat ik meer wiet nodig heb. Met meer stress als gevolg etc. Straks ben ik te stoned om uit m'n ogen te kijken!
                  All I want is a little more than I'll ever get

                  Homebox S - 4x White Widow + 1x Lowryder #2 Auto

                  Comment


                    #84
                    Re: Secret Jardin DR80

                    Ken het gevoel , hier is ook om gezellig te relaxen , met een leuk filmpje erbij waarbij de tranen je in de ogen schieten van het lachen en ne grote zak chips erbij ......
                    Maar sinds ik ben begonnen , circa 2 weken geleden heb ik al meer stress dan gewoon te gaan werken ...
                    Vroeg of laat lukt het ons wel en dan lachen we er is hard om
                    What comes around , goes around

                    Comment


                      #85
                      Re: Secret Jardin DR80

                      Toch is dat oude "deuropener alarm" dat je had misschien een betere beveiliging dan al die hightech fancyshit
                      Mooi dat het zo soepel is afgelopen

                      Comment


                        #86
                        Re: Secret Jardin DR80

                        Wat een mens toch allemaal nie meemaken kan!!
                        Ik smoor er zelf nog eentje om te bekomen van zo'n verhaal

                        grtz
                        Spliff Seeds Contest (indoor) ===> ...ThinKing Green...met Bubblegun van Spliffseeds ! (1st)
                        A friend with Weed is a friend Indeed

                        Comment


                          #87
                          Re: Secret Jardin DR80

                          Het is hier in zitzak chillen met een beetje rustige muziek op: No Diggity . Ik heb examens, maar ben van nature uit een heel rustig type Smoren is wel vreselijk voor mijn KT-geheugen, dus dat is eventjes stopgezet!

                          Dat oude deuropener alarm was misschien een goede beveiliging, maar zoals ik zei, hadden ze de garage genomen had het heel anders afgelopen Zo'n alarm gaat niet kapot en de deuren moesten eigenlijk eens vervangen worden. Het is niet slecht dat ik even een wake-up call heb gekregen daarvoor. Luck is good, preparation is better.
                          All I want is a little more than I'll ever get

                          Homebox S - 4x White Widow + 1x Lowryder #2 Auto

                          Comment


                            #88
                            Re: Secret Jardin DR80

                            tjesus wat een verhaal .....
                            Het leven van een wietkweker gaat niet over rozen

                            Comment


                              #89
                              Re: Secret Jardin DR80

                              niet aleen heb ik veeel opgestoken van zo'n uitgebreid verslag, ook nog eens een spannend verhaal erbij kunnnen lezen
                              ikzelf ben net begonnen met mijn eerste kweek (4x special queen ) bedankt voor zoveel informatie rocknrolla

                              Comment


                                #90
                                Re: Secret Jardin DR80

                                Graag gedaan Jakes Het mist wat belangrijke informatie op het einde, maar dat wordt dan gecompenseerd door het stukje proza :p
                                Maak je ook een verslagje? Dan kom ik af en toe wel eens kijken!

                                Cheeeers!
                                All I want is a little more than I'll ever get

                                Homebox S - 4x White Widow + 1x Lowryder #2 Auto

                                Comment

                                Bezig...
                                X