Mededeling

Collapse
No announcement yet.

De famkes van Waldpiek

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  #16
  Leuke soortjes, Zkittles heb ik ook al eens gekweekt, rook net m'n laatste top er van. Niet zo'n grote brenger maar wel erg lekker!

  Comment


   #17
   14-10

   Goedemiddag forummers.

   Na een week van niks doen, behalve kijken en af en toe een beetje Calmag spray, vandaag toch weer eens serieus werk van de dames maken. Ik heb ze net, na een week, water en voeding gegeven. 4 liter water klaargemaakt met 5ml A +B voeding en 2,5 ml Calmag, afgezuurd naar PH 5,8 en een EC van 1. De potten waren nog wel redelijk aan het gewicht, had al met al een kleine 2 liter drain ongeveer. Dus hebben ze in een week ook ongeveer 2 liter opgenomen met z'n achten.

   Temperatuur is met 17a 18 graden een beetje aan de lage kant, maar ze groeien wel door. Er is 1 plantje met wat bruine vlekjes op het blad. Dat schuif ik voorlopig maar op Calmag. Ze zijn op een week tijd best al flink gegroeid al blijven de LSD en Bubblegum achter. Weet ik nu alvast hoe ze er over een week bij staan.


   De famkes van Waldpiek https://www.jointjedraaien.nl/wietfo...s-van-waldpiek

   Comment


   • Voor het eerst
    Voor het eerst commented
    Editing a comment
    Ik lees net het antwoord op mijn eigen vraag, je hebt er ook 2 bij moeten zaaien . Ik ga deze ook maar eens volgen. Mijn nieuwe ronde met Jack is op kokos mix (niet echt hetzelfde als kokos maar toch), wellicht dat ik hier wat tips uit kan halen. Mooi om te vergelijken. Maar pure kokos is mij te veel werk met al die meetapparatuur

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X