Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

44x49x104cm Koelkast kweekruimte in wording, advies gevraagt

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    #16
    Laatste lootjes

    Deur in orde gemaakt met een stuk hardboard dat wit is aan een zijde.

    Moet nu enkel nog de deur lucht en licht dicht maken en ga daar op 3 randen een strook schuimrubber op plakken en de 4de rand scharniert een beetje naar binnen toe dus ik vermoed dat schuimrubber daar geen lang leven heeft dus dat wordt een strook rubber van een fietsbandje om de boel dicht te krijgen.

    Dan enkel het ventilator ophangen en we kunnen los.

    Begin me al wel een beetje zorgen te maken over de temperatuur want die is in huis momenteel al een schamele 16 graden Celcius en zal nog meer zakken. De kachel stoken doe ik niet bepaald met regelmaat dus daar valt niet echt op te vertrouwen. Dus inmiddels zit ik al te denken over een verwarmingsmatje met thermostaat.

    Maar eerst maar even kijken hoe het gaat natuurlijk, misschien is het wel compleet overbodig en geef ik dat geld beter uit aan een andere lamp.
    Iemand een idee hoe deze is in vergelijking tot de Star60 op dezelfde website? Het vlakke profiel komt veel beter tot zijn recht in mijn kastje dan de 16cm hoogte van de Star60.
    https://www.todogrowled.com/gb/hlg-q...52-hlf-65.html

    Afstand van de vloer tot mijn 2x36W Tneon is 73 centimeter.

    Stel ik zet er autoflowers onder (niet ideaal ik weet 't maar is nou eenmaal wat ik heb) wat is dan het slimste, 1 plant, 2 planten of 4 planten in kleinere potten en hoe klein precies?
    Ik heb Skunk Auto van Strain Hunters en Dinamed Auto CBD van Dinafem en zet ze het liefste allebei voor wat keus betreft rookwaar tenzij jullie zeggen 1 plant is absoluut de beste optie.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.
    http://www.jointjedraaien.nl/wietfor...345#post247345

    Comment


      #17
      Ik heb geen ervaring met beide, maar ik denk dat zo'n QB met Samsung561c leds verspreid in deze situatie inderdaad een stuk beter werkt dan die Star 60 waarbij al het licht van 1punt komt.
      De temperatuur hoeft geen probleem te zijn als je er autoflowers in zet. Die kan je gewoon op 22 uur licht zetten bijvoorbeeld, dan is het klimaat vrij constant.
      Een warmtematje verwarmt niet de ruimte, dus ik denk niet dat je daar echt veel voordeel van hebt, of het moet onder de 10 graden gaan worden.

      Nja, tis jouw feestje he, je kan ook gewoon een rondje doen onder die tneon om te zien hoe het gaat, en daarna zien met welke upgrade je het meeste voordeel hebt.
      ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

      Comment


        #18
        Dit wordt de enigste keer dat ik autoflowers zet en ik had inderdaad al bedacht dat de langere licht cyclus het temperatuur probleem wat zou kunnen opvangen
        Temperatuur komt in de winter wel onder de 10 graden hier binnen.

        Ik ga zeker een ronde doen met de Tneon

        Welk advies zou je geven betreft aantal planten 2 of 4? Naast de Tneon gooi ik tijdens de bloei ook nog een 4-tal LED spaarlampen van 4w en 400lumen per stuk voor net dat beetje extra, 1600lumen erbij maakt toch verschil met een lamp van 4800 lumen dacht ik dat die Tneon geeft, kan het niet meer terug vinden want Secret Jardin is gestopt met de 2x36w
        http://www.jointjedraaien.nl/wietfor...345#post247345

        Comment


          #19
          Fototje van de schuimrubber afdichting op de deur, heb maar een paar klemmen dus dat moest stuk voor stuk. Laatste zit nu te drogen en dan morgen de fietsband op de rand plakken waar de scharnieren zitten, eerst een kant want dan kan ik nog klemmen en dan de andere kant met de kast op zijn kant en een gewicht erop ofzo.
          Dan ventilator hangen, eveneens met wat fietsband en ik kan kiemen.
          Owja ook nog een slot versieren want de deur sluit niet helemaal gelijkmatig (krom wellicht?) dus dat moet goed met een haakje oid goed dicht gehouden worden.
          You do not have permission to view this gallery.
          This gallery has 1 photos.
          http://www.jointjedraaien.nl/wietfor...345#post247345

          Comment


            #20
            Bijna klaar, ventilator opgehangen, aardig still maar kan nog beter. Gelukkig kan ik nog een deur hangen tussen de kast en waar ik slaap en dan zal geluid zeker geen issue meer zijn.

            Deur van de kast moet nog wel een goede sluiting hebben die hem echt goed dicht trekt, zelfs met een transport band eromheen sluit hij niet lichtdicht af wat zonder die hier boven genoemde deur wel een probleempje is.

            Heb 'm afgelopen nacht proef gedraaid en temp zat op 19,5 graden, paar graden hoger dan erbuiten. Hopelijk is met planten erin en iets meer LV dat verschil groter anders gaat het toch wel wat fris worden ben ik bang, zelfs met 22 uur de lampen aan.

            Inmiddels besloten twee planten te zetten, 1 Skunk auto en 1 Dinamed auto, in potten van 16cm rond en 25cm hoog.
            You do not have permission to view this gallery.
            This gallery has 2 photos.
            http://www.jointjedraaien.nl/wietfor...345#post247345

            Comment


              #21
              Eindelijk begonnen, verslag is hier te vinden:
              https://www.jointjedraaien.nl/wietfo...-tijdens-bloei
              http://www.jointjedraaien.nl/wietfor...345#post247345

              Comment

              Bezig...
              X