Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Eerste micro kweek, commetaar en hulp gevraagt

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Re: Eerste micro kweek, commetaar en hulp gevraagt

  jaja die toppen gaan nog een boost krijgen. als je al een bruin haartje ziet dan geef je ze nog een keer goed voeding en dan een 4a5 tal dagen zonder water dan laat je er water doorlopen tot het water geen kleur meer heeft dan laat je ze nog een week zonder water en 3 dagen(de laatste) in de donker laten dan ga je zien hoe dat het veranderd je ga veel meer thc opwekken doordat ze haar but wil beschermen voor uitgedroogd te worden.
  grtz let me know

  Comment


   Re: Eerste micro kweek, commetaar en hulp gevraagt

   Alles is nu goed droog, ik ga binnekort wege, maar schat er 10 gram bij omdat dat al op is (A)

   de plant waarover ik het had (high vooral) was 3 weke eerder geoogst als de rest ofzo,, de later geoogste plant is zware stoned.. smoked lekker en al me mate vinde het chill!

   we zijn niet de grootste "junkies" op deze aarde (sorry voor t mss niet al te gepaste woord op dit forum (a)) en blowe soms voor de lol dus 1 keer per week meestal maar nu we vrij hebbe soms vaker.. we doen geen joint per persoon en ook geen pure,, ong 60% wiet ofzo.. met 3-6 man meestal.. dat zijn maar zon 6-15 haaltjes per persoon ofzo.. maar iedereen voelt m dan wel zitte! met 6 persone natuurlijk minder dan met 3
   een maat van mij die elke dag wel blowt zowat deed ook een keertje mee, toen ware we met ze 6e.. hij zei dat het er goed uitzag, het goed smaakte en hij werd er ook wel stoned van, en mense die vaak blowe hebbe natuurlijk meer nodig dan de mense die t amper doen, best potent dus!

   Ik zal niet ontkennend zijn maar:
   Gistre werd ik gebeld door een maat, jah ik heb voor vanavond echt wiet nodig, degene die naar de shop zou gaan wilde later ineens niet, toen toch maar wat toppe verkocht, voor een vriende prijsje van 20 euro, hij vroeg me zelfs of die meer moest geve..

   Later op de avond heeft ie me gebeld dat hij een joint had gedraaid van 80% ongeveer en hem echt super hard voelde en echt lekker was, en dat hij van het overgebleve nog wel 5 kon draaie dus rekene jullie maar uit of t fair was

   Ik hoorde ook nog dat ze die avond met 2 persone wat joints op hadde en helemaal gek werde omdat ze zooo stoned ware, ze viele op de grond, en dede niet echt normaal zeg maar (a) maar was wel met drank op!

   Dat was even mijn verhaal, mss rare verhale, maar wil zo late zien dat ook al is het een onbekend soortje, en ik niet dé aparatuur gebruikte, zoals hele voedingslijnen, precies afmete hoeveel water, meerdere kere per dag water ipv mijn manier veel water en dan paar dage niets, speciale hps lamp, ec en ph meter en noem maar op, maar toch een heel goed wietje heb geproduceert!

   Greetz

   Comment


    Re: Eerste micro kweek, commetaar en hulp gevraagt

    Klinkt goed, en ziet er ook prima uit!

    Ga je verder in deze ruimte? Zo ja, waarmee?
    [B][URL="https://420shop.nl"][COLOR=#008000][B]420Shop.NL: uw head- & seedshop!

    Comment


     Re: Eerste micro kweek, commetaar en hulp gevraagt

     Ik mag mijn buitenkweek doen van me ouders,, maar waarschijnlijk moet ik me box afbreke.. hij is te groot zeggen ze..

     Ik ga proberen nog wat te smeken, en mss de kast halvere, dus 1 meter bij een halve meter te maken. wil hier dan 3 hps lampen van 70 watt in doen (net zoveel als ik nu aan spaarlampe + tl heb). Ik wil de box ook echt dicht maken, met hout, zwart wit folie, en stille fans en mss iets van een geurefilter proberen te maken. gewoon op zelfde hoogte blijve qua stroomkosten enzo, maar een tikje profesioneler.
     Hier wil ik dan 3 planten in plaatsen ofzo. Waarschijnlijk word het weer hetzelfde soortje, het is echt een fijne, en ik heb eigelijk geen zin om pp of iets dergelijks te gaan hale, ik heb al zaadjes en daar kan ik gewoon mee door! het zijn erg lange bloeiers dus denk ook wel grotere opbrengst.

     Mijn buitenkweek bestaat uit: skunk, mijn soortje, hollandse hope, en de kruising van hh en mijn soortje. Tot nu toe is de kruising nog niet uitgekomen, iemand een idee?? gewoon pech zaadjes, of kan een kruising ook verkeerd gaan?
     n y way, als ik dus verder mag word het een keuze uit deze 4 plante, ik ga zelf kijke welk plantje het lekkerste is, beste stoned enzovoorts

     Greetz

     Comment


      Re: Eerste micro kweek, commetaar en hulp gevraagt

      Kan zijn dat het slechte zaadjes zijn, dat het bevruchten niet geheel goed is gegaan. (Of de zaadjes niet lang genoeg hebben kunnen rijpen). Maar het kan ook dat je gewoon ff langer moet wachten.

      En nog iets; 3x 70 watt HPS?
      Dan kun je beter voor een 250 Watter gaan (wel is waar 40 watt meer, maar die kosten van het extra stroomverbruik compenseer je makkelijk op de aanschaf ervan).
      [B][URL="https://420shop.nl"][COLOR=#008000][B]420Shop.NL: uw head- & seedshop!

      Comment


       Re: Eerste micro kweek, commetaar en hulp gevraagt

       de rijping is denk wel goed gegaan, bevruchting ook, zien er goed uit de zaadjes, bevruchting op zelfde moment gedaan van de HH toen ik 2 andere toppe bevruchte van me eige plant.

       wie weet lagner wachte, maar komt goed..

       3x 70 watt is omdat ik dan een lamp precies bove een plant kan hangen. met 250 watt word licht denk ik teveel verwaarloost, omdat er dan 2 plante zijn die er best ver afstaan en 1 precies onder..

       en kosten maakt me neit uit, het gaat er toch met gemak uit

       greetz

       Comment


        Re: Eerste micro kweek, commetaar en hulp gevraagt

        tis een tijdje gelede, khad t heel druk met school, maar kben geslaagd

        me wiet is goed gedroogt, en heb t geknipt vandaag,, 74 gram van 3 plante,, daarbij moet nog kome dat ik wel maandje soms is wat meegenome heb, dus ik denk dat ik wel 90 gram had in totaal!

        180 watt aan spaarlamp - 90 gram wiet >> 0.5 gram per watt

        toch netjes gedaan voor mijn eerste kweek + spaarlampen vind ik!

        vandaag is ook mijn growbox afgebroken,, reden,, me ouders wille op vakantie en me box stond voor de kast waar alles lag..

        ik mag waarschijnlijk een nieuwe kweek doen,, maar dan in een kleiner kastje van 1m bij 0.5 m opp en gwoon weer 1.5m hoog,, mss ga ik dan ook met die 70 watters werken!

        mijn buitenkweek gaat ook goed! ik zal binnekort een paar fototjes poste van me opbrengst van me plante, en kleine look naar me buite plantjes

        greetzzz

        Comment


         Re: Eerste micro kweek, commetaar en hulp gevraagt

         dat zijn mooi toppen geworden voor een spaarlamp...

         dit was dus een geslaagde eerste kweek,hopelijk zien we er nog van jou...

         volgende keer 150gr he!

         grtzzz

         Comment

         Footer Left Ad

         Collapse
         Bezig...
         X