Mededeling

Collapse
No announcement yet.

klaar om te oogsten?

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  #16
  lol, wietknipverlof .
  Ben benieuwd naar de foto's en natuurlijk de opbrengst,

  Peace

  Comment


   #17
   Voila,
   4 weken na oogst, na een week wietkniepverlof en vervolgens 4 weken drogen, het voorbije weekend begonnen met het plukken, afwerken (overtollige blaadjes verwijderen, ..) en wegen heb ik tot nu toe volgende resultaten:
   plant 3 (de accidenteel getopte plant, met 4 hoofdtoppen): 135g (héééél grondig gekust, niks blaadjes, uuuuuuuren werk aan gehad)
   plant 4 (de grootste): 212g (en er hangt nog heel wat aan, maar met wat ik al heb vind ik het niet meer de moeite die lagere zijtakken nog te oogsten).

   De rest volgt de komende weken. Ik heb ook, eigenaardig genoeg, in totaal 8 zaadjes gevonden in die twee planten. Zal ik volgende lente wel potten.

   Comment


    #18
    zalig leuke oogst heb je gehad dan

    Comment


     #19
     mooie oogst kom je zeker even met toe!
     en zaadjes heb ik bij mij ook gevonden ik denk dat veel vrouwelijke planten hier en daar een mannelijk balletje vertonen en hierdoor dus een paar zaden van komen. hoef je tenminste daar al geen geld meer aan uit te geven.
     en dat van je dochter is wel grappig pas maar op of ze pakt het nog af
     grtz en hopeljik zien we je hier volgend jaar terug!

     Comment


      #20
      350 gram is niet weinig toch? Hoe was het ??

      Comment


       #21
       Volgend jaar kom ik hier zeker terug, dit is een "neig" forum, leuke bende hier.

       Het roken voelt veel zachter en helemaal niet prikkelend aan (had ik wel van wiet van een shop; de Miami heb ik laatst bezocht in mei, en man was dat brol die ze verkochten voor 11€ de gram. Is erg verslechterd sinds de sluiting van zijn concurrent rechtover hem in Terneuzen). De wiet is wel veel minder sterk, ik doe nu een joint vol met wiet, bijna niks tabak; het effect is een aangename mengeling van overwegend high en licht stoned. Mijn vriendin heeft het er telkens wel goed van hahaha, ik denk dat ze gevoeliger is aan wiet.

       Comment


        #22
        A propos, voor de liefhebbers van reggea, volgende maandag treedt Ticken Jah Fakoly op in de Cactusclub in Brugge. Heb die dit jaar in de AB meegemaakt, dit is de absolute max van ambiance, politiek geinspireerde songs en een echt podiumbeest. En de wiet hangt in de lucht hahaha
        http://www.cactusmusic.be/Concerts/Calendar.aspx
        http://nl.youtube.com/watch?v=f-oUypVPm-U
        Last edited by brice3011; 5th November 2008, 09:26.

        Comment

        Footer Left Ad

        Collapse
        Bezig...
        X