Mededeling

Collapse
No announcement yet.

bestelde zaden niet toegekomen. Gevolgen ?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Belgie: bestelde zaden niet toegekomen. Gevolgen ?

  Korting op 420shop
  Beste forumgenoten,

  ongeveer een kleine maand geleden had ik mijzelf een tiental zaadjes aangeschaft om enkele jaren een paar planten te kunnen grootbrengen gedurende de zomer. Helaas is het pakje nooit tot bij mij geraakt, de verkoper heeft het wel vereffend, daar niet te klagen over. Alleen zit ik nu met een reële angst om door de lokale politionele diensten een bezoek te ontvangen, iets wat mij helemaal doet huiveren en mij zo afgrijselijk lijkt. Ik zou in heel nauwe schoentjes kunnen staan, mocht het zo ver komen.

  Mijn vraag is of er nog andere leden zijn die dit hebben meegemaakt, dat hun bestelling niet tot hen is geraakt en wat daar dan het uiteindelijke gevolg is van gebleken?

  Alvast bedankt voor alle comments!

  #2
  Ik heb ooit is via sannieseeds zaden besteld, die hebben er 4 weken over gedaan. Had ondertussen de bestelling al opnieuw toegestuurd gekregen en ineens zaten die beide tegelijkertijd in de bus. Geen idee waar ze zijn blijven hangen, alles was nog proper dicht. Voorts nooit geen problemen mee gehad. Vanwaar kwamen ze mss?

  Comment


   #3
   Wietzaadjes.nl, heb het gemeld aan hen, waarna zij mij een zeer redelijke regeling hebben aangeboden, zij hebben de bestelling gewoon opnieuw toegezonden, ditmaal aangetekend. Alleen kan ik helaas niet weten waar het eerste pakje naartoe is, ik vermoed onderschept, maar dat weet je niet zeker tot je problemen hebt haha. Iets wat ik ten alle tijde wil voorkomen.

   Wat gegoogle bracht mij bij een forumtopic uit 2010, waar iemand het fenomeen beschreef van een politie-bezoekje na wat zaden te hebben besteld. Op het topic werd enkel met ongeloof gereageerd op wat de topicstarter erover had te zeggen, dus weet niet of het kan of een verzinsel was. Ik voel momenteel angst, terwijl ik een volledig overtuigd cannabist ben.
   Last edited by Onbevangen; 19 May 2018, 12:18.

   Comment


    #4
    Ze krijgen de cocaine niet eens gevonden in de haven. Zaden versturen is ook perfect legaal. En normaal gezien passeert zoiets niet eens de douane/politie. Er is vrij verkeer van personen en goederen. Wsl gewoon verloren ergens.

    Comment


     #5
     Al gehoord van de étoile-acties? Zo durven zij postsorteercentrum x te Antwerpen door te lichten en zijn zij dus actief op zoek naar briefpost met drugs in, wietzaden worden in het kader van zo'n actie ook in beslag genomen Een vriend meende dat rond dezelfde periode dat ik de zaden had besteld, zo'n actie dus gaande was, maar daar valt niets van terug te vinden op de mediakanalen, hij had het zogenaamd op radio 2 gehoord. Natuurlijk durf ik eerder te relativeren dan mijzelf extra angstig te maken, mocht het toch anders uitdraaien, dan hou ik jullie op de hoogte.

     Comment


      #6
      Dat wordt guerilla dit jaar.
      ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

      Comment


       #7
       Ik baal er zo hard van, mocht ik door zoiets onzinnigs stom in de problemen komen. Ik zou mezelf nog eerder iets aan doen van dommigheid, hoeveel pech kan je nu eenmaal hebben. Domdomdom.
       Nu ja, mochten er meer mensen zo gevat worden, zouden er ook heus meer meldingen van zijn online, slechts één zo'n verhaal gevonden. En iedereen brak het af als laster en leugens, lol.

       Comment


        #8
        Uwe nickname is precies niet echt van toepassing Moest ik binnen 10 lampen hangen hebben en dealen zou ik het een probleem vinden. Elke dag worden tientallen pakketjes zaden verstuurd van Nederland naar Belgie. Dat valt zomaar niet te onderscheppen of je moest het al ergens gelezen hebben. In principe, zelfs als ze je pakje zaden open maken zijn ze verplicht van dat toch door te sturen want er is niks illegaal aan. Het is gewoon ergens zoek geraakt en niet vergeten, er is gestaakt geweest. Dan raakt er wel is meer post zoek dat weken duurt alvorens te geraken waar het moet zijn.

        Zelfs die coffeeshop bon website bestaat na een jaar of twee nog steeds.

        Comment


         #9
         Wel, jammer genoeg heb ik de afgelopen weken 2 maal hetzelfde voor gehad. Eerst besteld zoals gewoonlijk. Na enkele weken nog niets aangekregen. Telkens hebben de zaadbanken na 3 weken opnieuw zaden verstuurd, aangetekend ditmaal, en toen kwamen ze wel aan.

         Ik was het zelf al vergeten, maarja... Ik vraag me ook wel af waar ze naartoe zijn want dat is de eerste maal in jaren dat dit gebeurd.
         Om even te relativeren, op alle pakjes die ik de laatste tijd ontvang/bestel zit telkens enkele dagen spelling op. Er zijn idd dus ook wel wat problemen bij Bpost.
         Stap voor stap geraken we er wel.

         Comment


          #10
          Tot tweemaal toe zelfs, ik mag zeker en vast niet klagen over de service van de zaadbanken, zeer professioneel en behulpzaam. Maar Modest, u baart zich geen zorgen? Ik reken minstens een week extra als 'normale' vertraging, maar nu ik bijna 4 weken ver ben en er nog niets is gekomen, maak ik me meer en meer zorgen. Misschien niet altijd even terecht, maar ben op m'n hoede.

          Comment


           #11
           Je lijkt wat gestrest..... Misschien moet je er even eentje opsteken​​​​​​
           Komt allemaal wel goed... Zaadjes komen alsnog of zijn weg.

           Comment


            #12
            Ik snap je bezorgdheid wel.
            Misschien maak je je druk om niks, maar dat weet je dus niet.

            Nou mag je in België wel 1 plant kweken voor jezelf toch, dat is in ieder geval beter dan hier.
            In Nederland mag je helemaal geen plant kweken.
            ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

            Comment


             #13
             Ik vrees dat in België nog minder wordt getolereerd dan Nederland, het zogenaamde 'gedogen' van cannabis stelt hier evenmin veel voor als bij jullie. Heel trieste boel, ik hoop echt op andere tijden en liefst snel.

             Comment


              #14
              Keertje zaden die nooit aangekomen zijn, niks van gehoord, is nu paar jaar geleden.
              Keertje enveloppe toegekomen die een stukje open gescheurd was, doosjes met zaden staken er nog in, no problem ook al was dat effe flippen,.
              Keertje zaden pas na 3 maand ontvangen...


              Tja, de post hé, door hoeveel handen gaat dat, foutje is snel gemaakt.
              Daarom moet je niet paranoid worden.
              ‘A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on’

              Comment

              Footer Left Ad

              Collapse
              Bezig...
              X