Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Weed en psychiatrische stoornissen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Weed en psychiatrische stoornissen

  Korting op 420shop
  Beste Mederokers,

  Het is al een tijdje geleden dat ik actief op dit forum ben geweest, dit eerder te maken met tijdsgebrek en dat ik nu ervaring genoeg heb om ieder jaar een buitenkweekje op te starten.

  Ik woon ondertussen al 3jaar samen met mijn vriendin die een zware psychische aandoening heeft. Helaas kan ze hierdoor ook niet werken, en hiervoor moet ze zware medicatie nemen. Ze heeft namelijk een schizo-affectieve stoornis gepaard gaand met borderline en een bipolaire episode.

  Hiervoor moet ze dagelijks zware medicatie nemen, dit zijn antidepressiva, antipsychotica en een kalmeermiddel.
  Dit alles in hoge dosis, haar symptomen zijn dat ze vaak zeer angstig is, soms hierdoor de kracht niet vinden om buiten te komen, zelfhaat en dissociatie's.

  Ikzelf rook al 10jaar, maar ik heb het mijn vriendin een hele tijd afgeraden, en dit vond ze goed, tot ik het gevoel kreeg dat haar medicatie opnieuw met momenten niet voldoende is, ze grijpt dan naar pillen, als ze niet aan haar medicatie kan neemt ze gewoon een heleboel pijnstillers, soms om te trachten weg van de wereld te zijn, of wanneer ze zich suïcidaal voelt.

  3tal weken geleden was dit opnieuw het probleem, ze wou eens weg van de wereld zijn, en omdat ik niet erg geneigd ben haar nog extra medicatie te geven, ik noem het eerder synthetische brol. wou ik haar eens een weed chocomel maken.
  Met weg van de wereld bedoeld ze hiermee extra veel kalmeermiddelen in te nemen. dit zijn dan dossisen van 4tot7 extra pillen xanax of akton.
  Hierdoor voelt ze haar futloos en kan ze haar roes uitslapen, om angsten en haat te onderdrukken. onlangs heeft ze zonder mijn weten 10 pillen akton ingenomen. Hierdoor was ik zeer bang welk effect dit ging geven op haar gemoedstoestand, maar raar genoeg had dit weinig effect en was ze de dag erna zelfs niet slaperig. Hierdoor besef ik dat dit weinig effect heeft op haar.

  Ondertussen heb ik haar een 4tal keer een chocomel gemaakt. Dit met ongeveer 1gr weed in doorweekt. Dit om haar toch een gevoel van high te geven, zonder dat ik het risico loop dat ze hierdoor teveel kan binnen krijgen en uitzinnig begint te worden.

  Het effect van weed op haar gemoedstoestand werkt naar men zeggen vrij positief, ze verteld me dat de dag nadat ze haar dosis heeft ingenomen ze haar minder angstig voelt, dan anders, ze blijft natuurlijk haar dosis medicatie innemen, maar sinds het gebruik van weed heeft ze niet langer meer gevraagd naar een extra akton, en het lijkt zelfs dat ze hiervoor geen behoefte meer heeft.

  Natuurlijk blijft het oppassen met de dosis, en omdat ze nooit heeft gerookt, en ik momenteel geen andere oplossing heb dan het maken van chocomel blijf ik er redelijk sceptisch bij.
  Al enkele jaren overwoog ik toch de stap te maken voor een verdamper te kopen, maar nu mijn vriendin nood heeft aan een beetje weed zou deze manier voor het gebruik van cannabis natuurlijk ideaal zijn voor haar. Zo voel ik me ook geruster dat ze niet teveel in zou nemen, je weet maar nooit dat als ik gaan werken ben, ze een weed chocomel zou maken met 5gr of meer weed in geweekt. Dit zou haar waarschijnlijk slecht bekomen. Ook nu ze vind dat weed haar kan helpen, heeft ze het gevoel dat ze niet meer zonder kan. Hierdoor zorg ik ervoor dat ze niet aan men voorraad kan, zolang ik haar geen toestemming geeft.

  Mijn vraag aan u is uw ervaring met weed als medicinale gebruiker gepaard met een vergelijkbare aandoening, of iemand kent die hiervoor weed gebruikt? Of gewoon voldoende informatie hierover kent om ons verder te helpen om haar op een veilige manier cannabis te laten gebruiken?

  Op het internet staat er natuurlijk mee contra's dan pro's daarom dat ik deze vraag hier wil stellen om zo een betrouwbaarder antwoord te krijgen. Ik sta open voor alle vragen of raadgevingen.
  We zijn er maar net mee beginnen experimenteren, dus ten alle tijden kan ik haar nu nog vragen om er best mee te stoppen. maar als dit te verslavend begint te worden voor haar zou dit natuurlijk voor problemen kunnen zorgen. En wil dit zeker vermijden, zeker als dit een zeer nadelige werking zou hebben op haar gemoedstoestand op lang termijn.

  Alvast bedankt!
  Mvg,
  Evel.
  Last edited by evel_smoker; 29 August 2015, 17:27.

  #2
  Re: Weed en psychiatrische stoornissen

  Laten we vooropstellen: een overdosis wiet is onmogelijk. Een giga dosis, zou je versufd achterlaten, en waarschijnlijk lichte schade tot gevolg hebben (dan praten we over meer dan 10 gram per dag). Maar dat komt nauwelijks in de buurt van wat bijvoorbeeld alcohol of medicijnen kan doen.

  Dan ten tweede: de wisselwerking met medicijnen is per persoon uniek. Wiet met veel THC (in verhouding tot CBD) zal met name de angstcentra stimuleren en het socio-emotioneel gedeelte (de frontaalkwab) wat inhiberen (verdoven). Persoonlijk geeft dat bij mij soms een angstiger gevoel dan wanneer ik nuchter ben, iets meer paranoïde. Het kan zijn dat het bij jouw vriendin, mede door haar aandoening en medicijnen anders uitpakt. Als ze één van die factoren wegneemt, bijvoorbeeld een xanaxje meer of minder, dan zou de werking heel anders kunnen zijn.

  Lichamelijk is wiet nauwelijks verslavend, geestelijk des te meer. Vooral omdat er geen katergevoel optreed, kan een verslaving er makkelijk in sluipen. Welke gevolgen dat heeft voor de gemoedstoestand en/of persoonlijkheid, dat verschilt ook per persoon.
  Meestal (en dat is erg gegeneraliseerd) zijn de ergste dingen die er gebeuren: futloosheid/vermoeidheid, vaak te laat komen, geheugenproblemen en verandering van eetgewoontes (veel meer of veel minder eetlust). Vaak zijn die problemen tijdelijk, en hervat het lichaam zich na het staken van het gebruik.

  Het belangrijkste dat ik jullie mee kan geven is:
  - Geloof niet dat wiet het wondermiddel is voor haar problemen. Wiet kan prima bijdragen aan symptoombestrijding en het kan een erg prettig (en goedkoop, en relatief gezond) hulpmiddel zijn. Maar de oplossing, dat is wiet nooit. Onthoud dat alsjeblieft.
  - Er staan veel positieve verhalen op het web, en hoe meer je zoekt, hoe meer je er zult vinden. Maar de verhalen van de mensen die door wiet+medicijnen onverstandige dingen zijn gaan doen, die verhalen lees je niet terug. Als je je voorstelt wat je vriendin zou kunnen doen tijdens een episode, dan kun je ook wel bedenken waarom die verhalen het web niet meer bereiken. Geloof niet blindelings andermans ervaringen, want ieder stel hersens is anders. Net als ieder zijn reactie op cannabis.
  - Overleg met een arts, en als die een andere mening heeft dan jullie, houd dan alsnog een dagboek bij. Stel dat het 'fout' gaat, dan kunnen jullie terug kijken wat er gebeurd is, of welke triggers dat veroorzaakt hebben. En als het goed gaat natuurlijk ook! Dan kun je die arts vertellen: hier, dit hebben we gedaan, en het heeft geholpen!
  - Bijna iedere wietsoort, heeft een eigen verhouding qua werkzame stoffen. Het kan zijn dat de ene soort heel positief werkt, en een ander juist minder. Dat kun je bijvoorbeeld bijhouden in dat dagboek.
  - Vertel je vriendin, dat de cannabis die ze gebruikt, tot wel 3 weken in haar lichaam aanwezig blijft. Dus de meeste 'cravings' zijn puur geestelijk. Echte ontwenningsverschijnselen heeft wiet niet. Behalve na langdurig gebruik, dan wilt stoppen nog weleens tepaard gaan met heftig dromen, nachtzweet en kleine emotionele swings. Dat duurt niet langer dan 2 dagen. Misschien helpt dat om het gebruik in te perken tot acceptabele dosis.
  - 0.1 gram wiet per jointje is ruim voldoende om effect te hebben. Hoe lager je de dosering houd, hoe minder snel er tolerantie optreed. Ik, en een paar forumleden met mij, stoppen om de zoveel weken een tijdje. Daardoor kunnen we daarna weer makkelijker 'onder invloed' raken met een kleine hoeveelheid. Dat is ook niet zo'n zware aanslag op je gemoedstoestand en lichaam als wanneer men één hele gram moet wegpaffen om een beetje high te raken.


  Succes er mee!

  Ik hoop dat jullie een beetje bijhouden (en komen vertellen) welke effecten wiet voor jullie heeft.
  Als het goed gaat, maar boven alles ook wanneer het slecht gaat natuurlijk. Dan kan iemand met dezelfde problemen misschien op voorhand zien of wiet nu een geschikt middel is of niet.
  Een wijs man zei ooit: Als je iets niet kunt vinden over wiet kweken, dan wil je het blijkbaar niet graag genoeg weten.
  Rommeltopic. Buiten2016. Buiten2015. Buiten2014.

  Comment


   #3
   Re: Weed en psychiatrische stoornissen

   Dat gaat in mijn ogen zeker niet helpen integendeel,die symptomen(schyzo/borderline ext) gaan aangewakkerd worden en verergeren,paranoid enz
   Cowboy verhalen dit,wiet helpt bij heel veel ziektes wel,maar niet voor alles

   Comment


    #4
    Re: Weed en psychiatrische stoornissen

    Alvast bedankt voor jullie Reacties LR2 en soulrebel,

    Dat weed geen wonder middel is begrijp ik maar al te best, maar zolang er geen zware bijwerkingen optreden, zoals zware paranoia en dergelijke, zullen we toch experimenteren met weed.

    Gisteren gingen we normaal gesproken samen uitgaan, ik samen met mijn vriendin (laten we haar als schuilnaam cindy noemen). Gisteren middag vroeg cindy of ze een kleine portie weed mocht innemen, dit weer met chocomel omdat ze nooit heeft gerookt en dit moeilijk zou gaan voor haar.
    Toen had ik de reactie van LR2 nog niet kunnen lezen, dus gaf ik haar een krop van 1gr weed geweekt in de hete chocomel.

    Ik laat Cindy haar ervaring typen zodat jullie een beter idee hebben hoe ze haar voelde gisteren na de inname van cannabis.

    De chocomel had ik ingenomen 30min voor het eten. na het eten besloot ik eventjes te gaan liggen, zodat ik op de avond wat beter uitgerust zou zijn. In bed begon ik heel intens te dromen, dit terwijl ik heel helder was, de dromen waren zeer realistisch en was ook deels wakker. die dromen waren best positief. Na een tijdje begon ik me heel futloos te voelen. Ik lag nog in bed te "dromen" niet in slaap zo half in een droomwereld half realiteit. Ik wou niet terugkomen naar de realiteit dus bleef ik liggen. Mijn vriend riep me dat het tijd was om me klaar te maken. Maar ik reageerde niet lag in half comateuze toestand. Ik hoorde hem wel maar kon niet reageren. Achteraf ging het wel terug normaal. Heb goed kunnen slapen. En nu op dit moment voel ik me ook vrij opgewekt/normaal.

    Zoals cindy beschreef kreeg ik haar gisteren heel moeilijk wakker, dus besloot ik alleen uit te gaan. Ze wou ook helemaal niet meegaan en verplichte me alleen uit te gaan. Dit maakte best duidelijk dat zoals LR2 zei dat ik een te grote dosis heb gegeven. hierdoor zal ik de volgende keer de dosis enorm beperken. naar 0,2- 0,3 gr om te zien hoe ze hierop reageert. Ook zal ik 1 van dezer dagen een vaporizer bestellen.
    Mijn voorkeur gaat uit naar de Arizer Extreme Q.

    Extra info,
    De weed die ik ter beschikking heb is:
    Northern light autoflower, deze was geplant rechtstreeks in de grond, zonder voeding.
    Bijna rijp zijn, Easy Rider en Purple Rider, ik bloempotten gekweekt met een beperkte hoeveelheid voeding.
    In bloei freeze cheese.

    Comment


     #5
     Re: Weed en psychiatrische stoornissen

     Wees alstjeblieft voorzichtig, je vriendin is erg kwetsbaar.

     Lees jullie in over het vapen, terpenen en de verschillende temperaturen
     en hun effecten waar je op kan vapen. Zelf zou ik voor de Volcano classic gaan, deze hebben wij ook. Met vapen kan het als een donderslag aankomen, dus start voorzichtig.
     Stemma doet het forum, stout 2017

     Stemma doet stout (2016)
     Dark Devil en Punisher#2 in huize Stemma

     Comment


      #6
      Re: Weed en psychiatrische stoornissen

      We zijn zeker en vast voorzichtig, zoals nu is het geleden van zaterdag dat cindy nog een chocomel heeft gedronken, en momenteel heeft ze er geen nood aan.
      Ik heb ondertussen al wat informatie opgezocht over het vapen, en begrijp de al een beetje welke temperaturen welke effecten teweeg brengen.

      Een Volcano classic heb ik ooit eens uitgetest en komt inderdaad soms als een donderslag aan, vandaar de reden om een Arizer aan te schaffen, deze kan je in verschillende standen zetten, en kan je ook gewoon langs een slang nuttigen. Straks nog eventjes kijken op azarius en ik laat jullie wel weten wat het geworden is, met enkele extra's die ik zou bestellen.

      Mvg Evel.

      Comment


       #7
       Re: Weed en psychiatrische stoornissen

       Denk dat het met de Arizer ook hard aankomt, Volcano kan je ook op de diverse temperaturen instellen. Welke je ook neemt, met een klein tuigje beginnen.

       Op leafly.com en medicaljane.com , kun je kijken welke strains geschikt zouden kunnen zijn.
       Stemma doet het forum, stout 2017

       Stemma doet stout (2016)
       Dark Devil en Punisher#2 in huize Stemma

       Comment


        #8
        Re: Weed en psychiatrische stoornissen

        Ik wil dat ook zo'n volcano classic als je ooit wilt ruilen,geef maar een gil Stemma

        Comment


         #9
         Re: Weed en psychiatrische stoornissen

         Na een paar dagen toch een reactie.

         Ik met mijn lekenverstand denk als ik lees psychiatrische stoornissen aan: ADHD, manische depressief, schizofreen, borderline en dan houd het op. Moest dus ff opzoeken wat precies een schizo-affectieve stoornis is. Vind ik vreemd.

         Is Cindy niet in staat tot wat dan ook? Want jij bepaald wat zij moet doen! Ze mag wel een stukje typen, maar jij bent aan het woord. Ook vreemd.

         Psychiatrische ziekten en Cannabis is een groot taboe en dat is jammer. Maar ook zeer begrijpelijk als je leest hoeveel mensen die aanleg hebben voor aandoeningen daardoor de mist in gaan en voor altijd last kunnen hebben door wat ze gedaan hebben, dat geldt ook voor alle andere drugs.

         Je noemt psychiatrische medicatie:

         3tal weken geleden was dit opnieuw het probleem, ze wou eens weg van de wereld zijn, en omdat ik niet erg geneigd ben haar nog extra medicatie te geven, ik noem het eerder synthetische brol.
         Maar ze slikt wel handenvol medicatie per dag om te voorkomen dat ze psychotisch of manisch wordt en jij denkt dat cannabis de oplossing is terwijl je zelf wel smoort. Vindt ik ook vreemd.

         Hoe werkt de chocomel methode volgens jouw recept en manier van klaar maken?
         Veel gestelde vragen over het forum
         JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
         420Shop.NL
         "Wat je kunt maken, kun je ook kraken."

         Comment


          #10
          Re: Weed en psychiatrische stoornissen

          In sommige gevallen kan cannabis een prima mood-stablizor/stemmingsregelaar zijn.

          Ik ken mensen die daar jaren lang goed op gaan.

          Ik merk het bij mezelf ook, als je gerookt heb; is alles net iets minder kut, of ben je iets minder enthousiast.

          Maar cannabis zal niet bij iedereen positieve effecten hebben, denk ik. En je moet zeker oppassen.


          De mensen die ik ken rookten al voordat ze een diagnose hebben gekregen.

          Dus die hadden al een soort van gewenning opgebouwd; en merkten bij "toeval" dat het beter werkte dan de medicijnen die ze kregen.


          1 iemand die gestopt was, vanwege de financieen, heeft daarna wel een psychose gehad.

          Maar dat zou ook best kunnen als hij abrupt met psychiatrische medicatie gestopt was.

          Hoe dan ook, altijd oppassen...


          En dat jij haar medicatie regelt geeft mij ook een beetje een vreemd gevoel.

          Alhoewel de omgeving meestal wel het beste merkt, hoe een persoon met psychiatrische stoornissen ergens op reageert.

          Vaak merken ze hetzelf als het te laat is.

          Comment


           #11
           Re: Weed en psychiatrische stoornissen

           Ik vroeg mij nog af of je vriendin onder behandeling is.
           Dissociaties wijzen vaak op traumatische ervaringen of extreme angstklachten. Cognitieve therapie is de aangewezen methode om angsttoornissen of trauma's aan te gaan. Alleen wegdrukken met benzo's lost niets op. Je neemt een symptoom weg maar laat de oorzaak in tact.
           Daarnaast bouwt de tolerantie op waardoor je steeds meer benzo's moet slikken. Ik ken een shizofrene jongen in de buurt die blowt regelmatig, hij voelt zich dan meer ontspannen dan met valium maar hoort wel op afstand mensen in de supermarkt over hem praten en kan zeer achterdochtig worden. In hoeverre blowen dit beinvloedt ??

           Op medicaljane.com vindt je diverse onderzoeken mbt. Cannabis en schizofrenie, zowel als mogelijke oorzaak als 'geneesmiddel' .
           Stemma doet het forum, stout 2017

           Stemma doet stout (2016)
           Dark Devil en Punisher#2 in huize Stemma

           Comment


            #12
            Re: Weed en psychiatrische stoornissen

            Klinkt nogal logisch vind ik,geestveruimende middelen gaan stemmen in hoofd of para alleen maar aanwakkeren,daarvoor hoef je g1 psychiater te zijn

            Comment


             #13
             Re: Weed en psychiatrische stoornissen

             Zou maar heel voorzichtig zijn met Cannabis dat het niet haar Vlucht route gaat worden.
             Ik begrijp dat ze soms gewoon even rust wil in haar hooft even weg van alles en iedereen.
             Houd het voorlopig gewoon op af en toe chocomelk en verstop je wiet zo dat ze het alleen kan nemen als jij het geeft
             Want voor je het weet wil ze hier elke dag in weg vluchten.
             Overleg dit gebruik ook met haar Psyghiater ivm met andere medicatie ben gewoon eerlijk over het gebruik.

             Gr en Sterkte voor je Vriendin
             God was never on your side..

             Comment


              #14
              Re: Weed en psychiatrische stoornissen

              @Stemma, die is officieel nog onder behandeling. Nu is ze/zijn we zwanger, en is nu dus al een tijdje clean van alles, dus ook medicatie.

              Dit was in overleg met GGZ, en die zouden nog regelmatig even checken hoe het ging, maar niet van weer gehoord.

              Op zich best kwalijke zaak vind ik, helemaal in deze hoek van gezondheidszorg.


              Maar goed, het gaat best ok. Slaap, wat het allerbelangrijkste medicijn is, gaat redelijk.

              Al heeft ze wel regelmatig moeite 's nachts. Ze slaap dat overdag wel bij.

              Af en toe wel extreme buien, maar zit natuurlijk ook vol hormonen.

              En die hormonen kunnen ook net zo goed soort van survival mechanisme zijn.

              Geen idee... tot nu toe, nog geen grote zorgen gemaakt. En we moeten nog maar een maandje              Na die tijd moeten we maar zien.

              Al moet ik zeggen. Ik heb haar 4 jaar meegemaakt terwijl ze zo goed als dagelijks cannabis gebruikte.

              Die periodes deed ze het beter, als toen ze op de reguliere medicatie ging. Gewoon "stabiel"

              En als ik terug denk waren de periodes, dat het minder ging, altijd toen ze een break nam (meestal ook financiele redenen)              En nee, het is zeker geen medicijn, maar dat zijn die andere ook niet.

              Die moet ze ook de rest van d'r leven blijven slikken.


              Zij heeft een bi-polaire stoornis, en heeft dus ook een stemmingsregelaar nodig.


              Recreatief wil ze eigenlijk niet meer roken, omdat ze dan ook weer verslaafd raakt aan de nicotine.

              We kunnen een vaporizer lenen van iemand. Maar ze wil eerst gewoon clean proberen, dus ook zonder medicatie.

              Ze wil sowieso ook nog borstvoedig geven, dan gaat blowen/medicatie ook niet.

              Maar als ik haar zo peil, laat ze die medicatie liever ook staan. En ik steun haar wat dat betreft wel.

              We kunnen altijd kijken hoe het gaat.

              En heel eerlijk als ik zo terug kijk, heb ik bij de medicatie wat ze tot nu gehad heeft, ook geen goed gevoel.

              Enige wat nog over is is Lithium.. maar dat is ook een heel lang proces, van afstellen etc. (en afwachten hoe ze daar op reageert)              Ik ben alleen altijd bang of we ons zelf niet aanpraten, dat wiet zo goed voor haar is (verslaafden, praten altijd alles goed).

              Maar zover ik er afstand van kan nemen, zag ik haar daar beter op reageren, dan al dat andere heftige spul, waar ik de naam zo 1,2,3 niet eens meer van weet.

              Van sommige liep ze er echt als een zombie bij, en compleet afgevlakt en geen emotie op d'r gezicht.

              Nou nee, bedankt. Dan kun je nog beter knetterstoned zijn.


              Je moet denk ik alleen wel, net als reguliere medicatie, met regelmaat je vaste "dosis" innemen.

              Zo blijf je stabiel, en bouw je ook gewenning op, en loop je ook niet telkens knetterstoned rond              Maar voor ons wordt het dan ook een soort experiment. En ik zal het zeker niemand aanraden.

              Helemaal niet als je geen blow-verleden hebt gehad, en daar al een soort van ervaring uit hebt gehaald.


              Edit: We zijn in de destijds trouwens ook doorverwezen naar een "level 2" psychiater, met specialisme in bipolaire stoornissen.

              En die was trouwens ook niet zo spatisch aan het doen, over blowen, zoals die andere psychiater.

              Die zag ook dat meerder mensen het als "zelfmedicatie" gebruikten. Maar zou het ook niet aanraden.              Verder ook veel gelezen trouwens over andere gebruikers met bipolair.

              Sommige doen het er goed op, en zijn al 10 jaar stabiel, andere doen het slecht en schieten naar een psychose.              Ook op de website van Hardvard, wordt er een beetje vaag gesproken.

              http://www.health.harvard.edu/mind-a...a-and-the-mind

              Dat bij mensen die een paar keer per week gebruiken, de kans op stemmingswisselingen vergroten.

              Dat geloof ik best, en weet ook bijna zeker dat het zo is.

              Maar als je af en toen Depakine zal slikken (normaal epelisie-onderdrukker, maar toevallig ook stemmingsregelaar) zal waarschijnlijk hetzelfde gebeuren.

              Daarom moet je ook onderscheid maken tussen recreatief en medicinaal gebruik. Anders is de vergelijking niet eerlijk.


              Verder zijn de meeste onderzoeken denk ik gebaseerd op het vinden de negatieve effecten, ipv de positieve effecten.

              "Watvoor effect heeft cannabis, op het ontwikkelen van een stemmingsproblemen" etc. en niet

              "Watvoor effect heet cannisbis, bij het ondercontrole houden van een stemmingsproblemen"


              En ik wil nogmaals herhalen: PAS OP! Ieder medicijn/hulpmiddel werkt bij ieder mens weer anders. Zelfde met cannabis.

              Het is lastig cannabis te doseren, en daardoor kan het helemaal fout gaan. Zeker als je er geen ervaring mee hebt.              .
              Last edited by Faach Viechuur; 7 September 2015, 21:21.

              Comment


               #15
               Re: Weed en psychiatrische stoornissen

               Even op psychische aandoeningen en wiet inhaken.Ben zelf op vrij jonge leeftijd (14) begonnen te blowen voor mij was het vooral de nieuwschierigheid.. Benieuwd wat het doet, woonde in een klein dorp dus moest t allemaal stiekem dus had het ook iets speciaals want alles wat niet mag op die leeftijd is natuurlijk interessant.

               Na verloop van tijd begon ik te merken dat ik er niet fijn van ging voelen. In mezelf gekeerd paranoide gedachtes etc. Heel vaak toch gewoon proberen ( het is uiteindelijk een fijn ritueel etc het draaien, de geur etc) uiteindelijk na vaak toch weer vingers branden helemaal gestopt..

               En elke x als ik t toch eens probeer reageer ik al super snel en wederom niet fijn.. Gvd ik denk dan dat moet toch anders kunnen!!

               Met wietolie heb ik t nu ook weer geprobeerd en teveel druppels werkt t net zo naar gevoel bang zijn mezelf te verliezen ofzo.

               Ben op dit forum omdat ik ondanks dat nog zo gefacineerd ben door de plant en zn vele mogelijkheden! Want ik hoop ergens dat het voor mij op een andere manier WEL zou kunnen indersteunen/ doen kunnen ontspannen/ genieten..

               Heb vh tweede jaar plantjes, rijk aan cbd.. ook bij kennis..

               Vapen met cbd rijke wiet zou dit anders zijn dan het roken met tabak? Ja duh ik doel eigenlijk op t niet psycho actieve deel.. Dat mag van mij wel achterwege blijven. Zijn er hier medeforummerd die hier ervaring mee hebben?

               Ik worstel met depressies en angsten en dwang, blijf wat zoekende in t leven vanaf mn 15e up en down geen wortels schieten beng beng.

               Grtzz

               Comment

               Footer Left Ad

               Collapse
               Bezig...
               X