Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wiet in het wild.

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Wiet in het wild.

  Korting op 420shop
  Wij wonen niet in Nederland maar in een land met een landklimaat en waar wiet ten strengste verboden is. Tot mijn verbazing zag ik in een zonnenbloemenveld wietplanten staan. Waarschijnlijk wilde planten, of toch niet...vorig jaar stonden ze er niet! Ik zag dat het vrouwelijke en mannelijke planten zijn. Nu mijn vraag: Als deze planten gaan bloeien kun je ze dan roken zonder dat je er hoofdpijn van krijgt? Kan ik een paar vrouwelijke planten uitgraven en in mijn eigen tuin verder laten groeien?

  #2
  Re: Wiet in het wild.

  Ja je kunt ze roken zonder hoofdpijn. Mr deze planten zijn vaak hennep. Hennep hoeft niet 100% vrouw of 100% man te zijn omdat de doeleinden ofwel zaadproductie, ofwel vezelproductie is. Dikke kans dat je een hermafrodiet mee naar huis neemt.
  Als je het echt wilt proberen met dat 'type' wiet, dan kun je ook bij de viswinkel voor ongeveer 3 euro een kilo (circa 50.000 zaadjes) vishennep kopen, dat is hetzelfde spul.
  Voor twee tientjes meer heb je een leuke autoflower - die niet zo groot wordt en die alles behalve hoofdpijn veroorzaakt - om thuis te zaaien.

  Daarnaast bevat hennep zo weinig interessante stofjes, dat je er wel vijf joints van moet roken om iets te voelen. Dat levert soms wel hoofdpijn op.
  Een wijs man zei ooit: Als je iets niet kunt vinden over wiet kweken, dan wil je het blijkbaar niet graag genoeg weten.
  Rommeltopic. Buiten2016. Buiten2015. Buiten2014.

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X