Mededeling

Collapse
No announcement yet.

4x Mohan Ram Fem onder 4x CXB3070 COB's (200W)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  #91
  Schimmels houden niet van een hoge pH. Bacterien wel. Bacterien verlagen ook de pH, dus als je die er voldoende in hebt zitten dan kan het wel goed komen. Ook als je water met een hoge pH hebt inderdaad..

  Lopen verslag: McPurple S1 Fem van Forum Genetics op DWC met GHE FloraNova onder 400W Cree COBs

  Comment


   #92
   Leuk om te zien de ervaringen zo verschillen, en kleine verschillen toch een behoorlijke invloed kunnen hebben op het verloop van de kweek.

   Zijn er nog schimmels of bacteriŽn die ik er nu nog bij zou kunnen doen en dan ook daadwerkelijk verschil gaan maken? Of Is het een kwestie van uitzingen met de middelen die ik heb en volgende kweek nog beter geÔnformeerd beginnen?

   Ze krijgen op het moment geen voeding meer, hooguit water met een PH tussen de 6.3 en 6.5 (dmv citruszuur). Zijn nu twee dagen met vakantie dus slapen dagelijks lekker lang uit. Zijn net echte pubers, gaan slapen als buiten de eerste vogels beginnen te fluiten en staan op als het avondeten op tafel komt .

   Ook even een foto gemaakt en toegevoegd.

   Gr MV
   1e kweek - Mohan Ram (Done)
   3e kweek - Jack47, Killer Kush, Mohan Ram, Indigo Berry Kush (Bezig)

   Comment


    #93
    Veel te lang geleden dan ik een update heb gepost . Ligt grotendeels aan mezelf (hoewel het slechte werken van Tapatalk er ook wel mee te maken heeft).

    Maar goed, inmiddels zitten we al 3 weken op 12/12, de dames zijn op 11 feb overgezet naar 12/12 en hebben nu dus zo'n 23 dagen een bloei schema. Hoewel de bladproblemen/tekorten/blokkades niet opgelost zijn, doen ze het nog steeds. Niet helemaal van harte, maar de pruiken zijn duidelijk zichtbaar. Ik denk dan ook dat ik deze ronde als verloren moet beschouwen, hoewel ik natuurlijk wel een aantal dingen geleerd heb, dus helemaal verloren is het niet.

    Maar wat heb ik de afgelopen twee weken gedaan; vooral pappen en nathouden was het devies. In eerste instantie hebben ze vooral water gekregen, met citruszuur, om de PH van het water rond de 6.3-6.5 te krijgen. Ik vermoed dat de ph in de aarde veel te hoog is geweest en ik daardoor een blijvende lockout heb. Ik had waarschijnlijk een paar weken geleden moeten spoelen met "gezond" water en toen opnieuw moeten beginnen met bewateren en voeden. Ik heb dat een 6 weken geleden wel gedaan, maar niet met afgezuurd water, gewoon kraantjes water. Daarna ben ik gaan LST'en en gaan scroggen en zaten ze allemaal zo vastgebonden dat eruit halen geen optie meer was, dus spoelen ook niet meer.

    Inmiddels krijgen ze om de 2 dagen zo'n 500ml water, afgezuurd tot +/- 6.4 met de volgende voeding:
    1ml/l BioGrow
    2ml/l BioBloom
    3ml/l BioHeaven
    1ml/l Topmax

    Ik gok dat ze nog een week of 6 moeten, dus hoop dat ze het nog zo lang vol gaan houden. Ook een paar fototjes bijgevoegd. Waarschijnlijk vragen naar de bekende weg, maar zijn er nog dingen die ik kan proberen om de schade te beperken en ze nog zo lang mogelijk in leven te houden?    1e kweek - Mohan Ram (Done)
    3e kweek - Jack47, Killer Kush, Mohan Ram, Indigo Berry Kush (Bezig)

    Comment


     #94
     Volgens zijn de toppen gewoon goed hoor. Natuurlijk is het jammer van je blad, maar op je laatste foto zag ik ook gelukkig groene blaadjes. Volgens mij hoe je geen zorgen te maken en komt het wel goed.

     Als je nog kleine beetje nieuw blad krijg en die is gewoon groen dan is het wel in orde!! Je kan ook nog kijken naar je puntjes van je bladeren maar daar zie ik ook geen gekken dingen aan. Succes
     Kweekverslag Hydro in the Mix!!!
     https://www.jointjedraaien.nl/wietfo...155#post484155

     Comment


      #95
      Thanks MZZ, hier en daar inderdaad nog wat nieuw groen blad, dus we houden hoop . Maar ik verwacht er niet al te veel meer van, dan kan het alleen maar meevallen.

      Na de zomer doen we gewoon weer een nieuwe ronde, ik denk dan met 2 plantjes en wie weet wel op hydro, ben ik nog niet helemaal uit. Als ik het goed begrijp Is hydro meer van "meten is weten", waar het bij Bio op soil lijkt op "begrijpen wat de planten zeggen". Dat laatste vind ik bij vrouwen sowieso lastig .
      1e kweek - Mohan Ram (Done)
      3e kweek - Jack47, Killer Kush, Mohan Ram, Indigo Berry Kush (Bezig)

      Comment


       #96
       Zo, na twee weken op reis te zijn geweest voor de baas, weer eens tijd voor een korte update.

       Inmiddels zitten we 44 dagen op 12/12, ong. 34 dagen echte bloei (vind de "echte" bloei lastig in te schatten, aangezien sommige topjes eerder haar hadden en andere wat later). Op zich zien de dames er netjes uit, denk dat het verlagen van de PH met citruszuur wel degelijk effect heeft. Hoewel er 1 toch behoorlijk licht blad heeft, lijkt de rest dat in de eerste weken bloei toch redelijk opgepakt te hebben.

       Ze krijgen dagelijks tussen de 500ml en 750ml aan water (afgezuurd tot PH van 6.2-6.5) en om de dag de voeding erbij volgens schema hieronder.
       BioGrow - 1ml/L
       BioBloom - 3ml/L
       BioHeaven - 4ml/L (zo'n 250ml flesje uit een starterpack is dan best snel leeg)
       BioTop - 2ml/L

       Fotos bijvoegen blijf ik lastig vinden, dus bij deze gewoon een aantal bijgevoegd. Let wel, ik heb geen natuurlijk licht in de kweekruimte, dus alle fotos zijn met kunstlicht (LED) en eventueel ingevuld met flits van mijn telefoon. Zoals te zien op de fotos, hier en daar al een amber trich, maar nog vollop clear, dus mag nog wel een weekje of twee denk ik.       p.s. oh ja, wat een gekloot, ze komen mijn CV ketel vervangen en laat mijn kweettentje hier nu bijna naast staan. Heb het al een week uit kunnen stellen, maar helaas ben ik snel de sjaak. Ben van plan om het hele zaakje tijdelijk naar mijn schuur te verplaatsen, maar ivm de kou 'snachts zal ik daar ook een kacheltje naar moeten gaan zetten... Pfff, lekker planning weer...
       Attached Files
       1e kweek - Mohan Ram (Done)
       3e kweek - Jack47, Killer Kush, Mohan Ram, Indigo Berry Kush (Bezig)

       Comment


        #97
        Ze zien er al beter uit
        Kweekverslag Hydro in the Mix!!!
        https://www.jointjedraaien.nl/wietfo...155#post484155

        Comment


         #98
         Wat een gedoe met die ketels altijd. Ik had hetzelfde probleem.

         Wordt dringend tijd voor een cannabis friendly ketel hersteldienst
         Vapers 2de Hydro avontoor (actief)
         Vapers Hydro avontuur (voltooid)

         Comment


          #99
          Zien er goed uit kerel. Nog even. Ik heb ook ff moeten ruimen ivm makelaar. Grrr. Ja als de kans zich voorsoet om te verhuizen misschien moet er ff plaats gemaakt worden
          Ach hobby he. Vervelen we ons ook niet.
          Keep you following

          Comment


           Thanks MZZ, zien er inderdaad wel een stukje beter uit, het ruikt iig ook al prima!

           Goh Vaperke, ik zie een gat in de markt, helaas heb ik geen verstand van die dingen anders had ik er een nieuwe hobby bij gehad
           Last edited by MV1977; 27th March 2017, 21:12. Reden: Aanhef was wat overdreven hoor...
           1e kweek - Mohan Ram (Done)
           3e kweek - Jack47, Killer Kush, Mohan Ram, Indigo Berry Kush (Bezig)

           Comment


            Zondagavond, tijd voor een update met wat fotos. Ik heb het ketelonderhoud iets uit kunnen stellen, maar komend weekend (paasweekend) gaan ze om, kan het niet langer uitstellen. Inmiddels zitten we op 47dgn echte bloei (57dgn sinds 12/12) en zijn we gestopt met voeden, de dames krijgen uitsluitend water, aan/afgezuurd tot een ph van 6.2/6.3.


            Hoop dat dit een beetje werkt, snap dat met die fotos nog steeds niet helemaal. (Is er niet toevallig ergens een handleiding hoe ik een stuk of 10 fotos een beetje knap in mijn verhaaltje kan plakken?)

            Goed, tijd voor wat closeups van de dames, ik zie zo'n 50/50 clear/milky, dus hoop dat de komende 7 dagen genoeg zijn om deze richting de 20% amber 70% milky te krijgen.

            (hmm, snap niet waarom hij de laatste foto horizontaal zet, het orgineel is toch echt staand, zelfs als ik het orgineel roteer blijft het forum hem liggend weergeven)


            Vandaag trouwens een heerlijk dagje geweest, heb dus even de pepertjes uitgelaten. Staan er opzich best mooi bij, de eerste pepers zijn al gegeten (volgens de kenners hier in huis veel beter dan de pepers uit de winkel ).
            Zo, alle fotos staan er volgens mij op en zelfs nog een klein beetje op volgorde. Ik hoop dat ze ook in orginele grote te bekijken zijn, anders heb je weinig aan. Ik ga de Storm maar weer even vullen en Call of Duty weer opstarten, laterz!

            Gr. MV


            p.s. mag maar 10 fotos bij plaatsen, hmm... Dag pepers...
            Last edited by MV1977; 9th April 2017, 21:37. Reden: Fotos waren niet klikbaar, maar nadat ik de post edit kan ik ze aanpassen dat ze wel klikbaar zijn.
            1e kweek - Mohan Ram (Done)
            3e kweek - Jack47, Killer Kush, Mohan Ram, Indigo Berry Kush (Bezig)

            Comment


             Ok, dan de peper fotos maar even op deze manier
             Last edited by MV1977; 9th April 2017, 21:38. Reden: Ach, op deze manier werkt het ook :).
             1e kweek - Mohan Ram (Done)
             3e kweek - Jack47, Killer Kush, Mohan Ram, Indigo Berry Kush (Bezig)

             Comment


              Echt balen zeg dat ze al binnenkort om moeten!!! Maar volgens mij zij ze helaas ook nog te veel clear. De toppen zien er wel mooi groot en dik uit.
              Kweekverslag Hydro in the Mix!!!
              https://www.jointjedraaien.nl/wietfo...155#post484155

              Comment


               Ziet er goed uit!
               die pepers zijn ook flink zeg
               2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
               2016 - Greyvol's buitenkweek
               2017 - Santa Maria van Space Cees

               Comment


                Wordt genieten dan. Cobs doen het daar ook goed zo te zien. Had gisteren de foto's al bekeken, zie vandaag pas dat lego ventje. Was weer goeie wiet denk ik.

                Comment

                Footer Left Ad

                Collapse
                Bezig...
                X