Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

waarschuwing: net politie inval gehad voor 3 plantjes

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Nederland: waarschuwing: net politie inval gehad voor 3 plantjes

  Korting op 420shop
  beste mede genieters. vanmorgen vroeg van mijn bed gelicht. ik was de trotse moeder van 3 plantjes, voor geheel eigen gebruik natuurlijk. 10 man politie en officier van justitie erbij. er is natuurlijk geen proces verbaal opgemaakt omdat 5 planten gedoogd wordt en ik had er maar drie. desalniettemin zijn ze alledrie weggehaald. ze waren 3 weken oud. triest.

  #2
  Re: waarschuwing: net politie inval gehad voor 3 plantjes

  Nogal wat mankrachten voor zo iets kleins Flink balen voor je, het lijkt erop dat er een bekende gebeld heeft want "stank"overlast zul je niet hebben gegeven.

  Comment


   #3
   Re: waarschuwing: net politie inval gehad voor 3 plantjes

   idd geen stankoverlast. op zolder netjes op mijn bestaande afvoerkanaal zo het dak uit. geschakelde huizen, dus geen directe buren. ik verdenk mijn buurvrouw. zit altijd op met te zeiken en heeft waarschijnlijk gehoord dat wij drie weken geleden de plantjes buiten in potjes hebben gedaan. daarna naar zolder gebracht. het was mijn eerste kweek ooit. erg jammer. ik had er veel plezier aan. ging mij niet eens zozeer om de opbrengst maar om het plezier van het kweken.

   Comment


    #4

    Comment


     #5
     Re: waarschuwing: net politie inval gehad voor 3 plantjes

     voor jou info, ik had stekjes gekregen en die geplant. ik had ze 3 weken staan. heb er verder ook geen verstand van maar weet wel dat ik flink genaaid ben.

     en idd echt vreemd hoe het allemaal gegaan is. ik heb geen papieren getekend, niks ontvangen. wel naar gevraagd maar die kreeg ik niet. ook geen pv. ik ga mijn rechtsbijstand inschakelen want ik denk dat deze boerenpolitie hier wel iets heeft laten vallen

     forum is toch vrij om iets op te plaatsen? vind jou bijdrage ook niet echt toevoegen aan mijn bericht. ik baal er gewoon van en wilde dit ff delen. stik er in zou ik zo zeggen.

     Comment


      #6
      Re: waarschuwing: net politie inval gehad voor 3 plantjes

      Ik denk niet dat je het bij je buurvrouw moet zoeken maar bij iemand anders, misschien hebben ze je stekkenboer in de gaten gehouden of iets.

      Comment


       #7
       Re: waarschuwing: net politie inval gehad voor 3 plantjes

       Gedoogbeleid gaat niet op voor 3 planten op zolder,kweken onder een lamp mag namelijk NIET, ook niet volgens het gedoogbeleid,dus ik snap niet dat er geen proces verbaal is opgemaakt.
       En het is waar,ze mogen niet op basis van 1 enkele tip met zulk machtsvertoon jouw huis binnenkomen.
       In mijn oren een erg vreemde zaak.
       Denk dat de reactie van extreme vooral geijkt is aan de titel van je bericht,vind het ook wat overtrokken in alle eerlijkheid.
       In de gevallen van een inval die mij bekend zijn ligt het vooral aan eigen loslippigheid en indiscretie(zoals je plantjes in september buiten in potten doen)
       "vrienden en kennissen" die van je project weten,en niet te vergeten ouders van vriendjes en vriendinnetjes van de kids.
       Dit in combinatie met een verdenking op basis van signalering door warmtecamera o.i.d kan wel leiden tot het overgaan tot huiszoeking.
       Wens je veel sterkte.

       Grts
       Daniella
       Geef een lach elke dag,je zal er vaak een voor terugkrijgen.

       Misty's ABC

       Comment


        #8
        Re: waarschuwing: net politie inval gehad voor 3 plantjes

        lel77 mag van geluk spreken: immers hij vertelt dat hij zijn plantjes kwijt is en vermeldt niet dat zijn hele equipement is geconfisqueerd. Kennelijk is de regiopolitie zou coulant geweest om zijn tent, lamp (met vsa), schakelpaneel, afzuigventilator met filter e.d. niet in beslag te nemen. Misschien hadden die 10 agenten zo veel werk met het gezamenlijk wegdragen van de 3 stekken, dat ze te uitgeput waren om ook de apparatuur mee te nemen.
        Last edited by Xtreme; 15 October 2010, 13:17.

        Comment


         #9
         Re: waarschuwing: net politie inval gehad voor 3 plantjes

         lamp is idd ook meegenomen. was een simpel klein lampje. de boel stond in mijn cv kast. dus geen tent of wat dan ook. afzuiging hebben ze laten hangen omdat het mijn ventilator van de douche is. die hadden we gewoon opgesplitst. die hebben ze gewoon laten hangen. maar het rare is dat ik niks hebben getekend. we hebben zelf gevraagd om papieren maar niks nul nada. heel raar. een buurvrouw van me is politie agent en daar ben ik meteen naar toe gegaan toen ze bij mij weg waren, maar die vind het ook vreemd. die werkt zelf in den haag en daar gaat het toch allemaal echt anders dan in zo'n boeren shit dorp.

         maar al met al dus echt kut

         Comment


          #10
          Re: waarschuwing: net politie inval gehad voor 3 plantjes

          Lijkt wel alsof je gewoon bestolen bent door een groep jongens die zich als politie voordeden niet die lui van wie je die stekken hebt??dat ze aan recycling verkoop doen??in de cv kast???ik vind t
          ook maar een vreemd verhaal, wat t natuurlijk niet minder lullig maakt
          sterkte

          Comment


           #11
           Re: waarschuwing: net politie inval gehad voor 3 plantjes

           Ja wadde.

           Gene kakkepiet, zoals ze in Belgie wel eens zeggen.
           Hebben die agenten eigenlijk enige legitimatie getoond ?!?! Klinkt zo'n cowboy verhaal dat gewoon niet pluis is.

           Doet me denken aan een geval dat men vrienden ooit tegenkwamen in Nederland, Hulst.

           Zelf enkel positieve aanvaringen met de politie in Nederland gehad.

           Comment


            #12
            Re: waarschuwing: net politie inval gehad voor 3 plantjes

            Je komt er waarschijnlijk niet achter wie wat wel of niet heeft gedaan tenzij je nog iets van de echte politie hoort.
            Waren het gewoon 10 man die op machtsvertoon van politie wouden binnenkomen, tja, wie weet wat hadden ze dan gedaan als je hen niet binnenliet op wettelijke gronden.
            Zulke zaken zijn nou eenmaal het nadeel van een fantastisch gedoogdbeleid.
            Ik ben ooit bestolen samen met mijn vrienden door een groep buitenlanders in een parkje. We waren heel vredig en discreet, maar zoiets ruik je gewoon. Aangeven kan je ze niet, al weet je perfect wie het was en hoe het is verlopen.
            Personlijk zou ik me wat informeren naar de wettelijke rechten en plichten van zowel jezelf als politie, maar het probleem verhelpen kan je niet meer.
            Volgende keer beter? En inderdaad, zaadkweek wordt minder in de gaten gehouden, dat kan je misschien beter proberen.

            Groetjes,
            Dissi
            Dissi's Outdoor 2012: Olijfgroen en Pimpelpaars: Zaad & Rookkweek

            The plant of today, makes the planet of tomorrow.

            Comment


             #13
             Het klinkt niet als politie. Als er een officier van justitie bij is houden ze zich extreem aan alle regels bij binnentreden, proces verbaal en inbeslagname. Een fout in de procedure en de officier staat met lege handen in de rechtszaal...

             Comment


              #14
              Re: waarschuwing: net politie inval gehad voor 3 plantjes

              Bij mij konden ze hun kloten scheuren zonder papieren
              Al waren ze met honderd

              Comment


               #15
               Re: waarschuwing: net politie inval gehad voor 3 plantjes

               en idd echt vreemd hoe het allemaal gegaan is. ik heb geen papieren getekend, niks ontvangen. wel naar gevraagd maar die kreeg ik niet. ook geen pv. ik ga mijn rechtsbijstand inschakelen want ik denk dat deze boerenpolitie hier wel iets heeft laten vallen.

               Rechtsbijstandsverzekeringen bestaan uit een aantal standaard modules. Tegen extra premie kun je modules bijkopen (bijv. voor calamiteiten met een pleziervaartuig, als je daarvan de bezitter bent). Een misdrijf, dat is het binnen kweken toch echt, dat willens en wetens wordt begaan valt niet onder de dekking. Een inbreker kan ook geen beroep doen op admissie van zijn verzekering als hij betrapt wordt. Dus die moeite kun je je besparen. Het bevreemdt me overigens dat de agenten zelf de planten meenamen. Meestentijds gebeurt dat door gespecialiseerde bedrijven, onder toezicht van de politie.
               Ik blijf het een vreemd verhaal vinden:
               - een buurvrouw, die je heeft horen planten; je kan toch ook Afrikaantjes in een pot hebben gedaan. Het lijkt me stug dat de buurvrouw het verschil hoort tussen het planten van wiet en andere planten;
               - een buurvrouw die misschien de politie heeft getipt: ze heeft immers gehoord dat je wiet aan het planten was;
               - de politie, die in strijd met de regels, zonder ondersteunend bewijs, de officier van justitie toch zo ver krijgt om een bevel tot binnentreden af te geven;
               - tegen alle gebruiken in komt de officier van justitie mee;
               - de politie komt met 10 man een woonhuis onderzoeken, terwijl ze elkaar hooguit in de weg lopen; (als je op een woonwagenkamp zou wonen zou dat nog wel aannemelijk zijn;
               - de politie doet een inval op een onchristelijk vroeg uur, terwijl een hennepplantage overdag echt niet gaat wandelen;
               - er wordt geen proces-verbaal opgemaakt;
               - de politie en/of de officier van justitie legitimeren zich niet;
               - zonder legitimatie weet je kennelijk toch dat er een officier van justitie bij het onderzoek aanwezig is;
               - alle 10 de agenten, inclusief de officier van justitie zijn zo dom dat ze allen de formele regels aan hun (politie)laars lappen: zouden het nu echt allemaal gepromoveerde straatvegers zijn, die met hangen en wurgen alleen de basisschool hebben afgemaakt?
               Last edited by Xtreme; 15 October 2010, 20:18.

               Comment

               Bezig...
               X