Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Drugsbeleid Overijssel en Gelderland

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Drugsbeleid Overijssel en Gelderland

  Korting op 420shop
  Hoi hoi,

  Ik ben in overweging om in de toekomst te gaan verhuizen. Ik ga hier natuurlijk geen adres plaatsen, dat zou een klein beetje dom zijn Bovendien staat er nog niets vast.
  Wat ik wel al kan verklappen is dat ik overweeg om richting het oosten te gaan verhuizen, Gelderland of Overijssel tegen de Duitse grens aan. Ik kom uit de Randstad en tot nu toe heb ik geen problemen gehad met justitie, tenminste niet met betrekking met mijn kweek hobby Dat wil niet zeggen dat alles hier ok is, want er worden genoeg kleine kweekjes verpest door

  Ik vroeg mij af of er mensen op het forum zijn die uit deze omgeving komen, of ervaring hebben van kennissen of dergelijken wat betreft het beleid op wiet kweken daar. Je zit daar tegen de Duitse grens aan en ik kan me zo voorstellen dat ze om die rede anders tegen het wiet kweken aan kijken, ook al is het duidelijk voor eigen gebruik.
  Nu kweek ik op mijn balkonnetje en kan het vrij makkelijk camoufleren. Daar denk ik een huis met tuin te nemen en zal ik naar alle waarschijnlijkheid enig overleg moeten plegen met buren voor ik een plant in de volle grond ga gooien. Een andere mogelijkheid is natuurlijk om het buiten kweken de rug toe te keren en de kweek hobby naar binnen te verplaatsen, dat is meestal veiliger neem ik aan. Toch zou ik de kweek hobby het liefst buiten blijven doen.

  Elke opmerking of ervaring is welkom, mits we het wel vriendelijk houden

  #2
  Kom je lekker in mijn wijkje wonen zie foto !!

  Comment


  • Slome Joop
   Slome Joop commented
   Editing a comment
   Ja is goed hoor, lijkt me gezellig, maar ik zie helemaal geen foto???

  • Ipie
   Ipie commented
   Editing a comment
   Links boven bij mijn naam...

  • Slome Joop
   Slome Joop commented
   Editing a comment
   Ohhh zooo, ja dat ziet er prima uit!!!

  #3
  Als je het, zoals je zegt, in goed overleg doet met de buren. En je zorgt ervoor dat het niet van buitenaf zichtbaar is, lijkt me niet dat het tot problemen leidt. Ondanks dat ik onbekend ben met het beleid daar.

  (Zo had ik m'n buurvrouw ook belooft de planten die op het balkon stonden om te hakken, mocht ze er last van hebben gehad. Gelukkig vond ze het alleen maar mooi )
  - Kweekverslag: Critical Jack, Gorilla Glue & OG Kush
  - Bouwverslag: Kweekkast met klein budget

  Comment


   #4
   Overleg is leuk, maar ze kunnen ook zeggen dat ze het absoluut niet willen hebben he....
   En de eerstvolgende keer dat ze je met een bloempot zien lopen bellen ze de ME.
   Overleggen is ook een risico.

   Maarre...als je in een stad gaat wonen kun je ook in de randstad blijven eh
   In het Oosten kun je nog wat leuks buiten vinden.
   ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

   Comment


   • kroket
    kroket commented
    Editing a comment
    Da's waar. Eerst even onopvallend peilen voor men de grote vraag stelt dus. Of gezellig samen een jointje roken met je nieuwe buren

   • Slome Joop
    Slome Joop commented
    Editing a comment
    Precies Q, dat is waar ik ook bang voor ben. Als je het vraagt, dan heb je meteen jezelf aangegeven.

    Echt in het centrum van een stad wordt het zeker niet, dat heb ik nu wel genoeg gezien in mijn leven, maar ik ontkom er niet aan om dichtbij een stad te gaan wonen, aangezien ik nog kleine kinderen heb die straks het vervolg onderwijs in moeten/willen en wie weet wat nog meer. Ik denk dus dat het toch wel een huis met buren gaat worden, maar niets staat vast.

    Waar ik vooral benieuwd naar ben is of ze in het oosten anders aan kijken tegen wiet kweken en dan de vraag of het in de positieve of negatieve zin is. Ik ken bijvoorbeeld wel iemand die in Friesland is gaan wonen om zijn eigen CBD wiet te kweken, omdat ze er daar veel relaxter mee omgaan. Zelf heb ik geen zin om in Friesland te gaan wonen, dat trekt mij niet zo.

   #5
   Ik woon in het "verre oosten" in een rustig dorpje (dat vind ik genoeg info). We hebben hier 1 politieauto die mij wel eens een boete voor fietsen zonder licht heeft gegeven. Ik verwacht geen grootschalige zoekacties naar mijn 5 plantjes die ik om medische en ontspannende redenen kweek.

   Dit is dan ook mijn eerste kweek dus wellicht heb ik vannacht de ME aan de deur.

   Grote groebels!

   Kweek #2: De tweede ronde: White Widow & Sensi Star
   Kweek #1: De race naar resultaat met een minimaal budget

   Comment


   • Slome Joop
    Slome Joop commented
    Editing a comment
    Oh jeee, ik hoop het niet voor je. Hahaha, die boete heb ik ook wel eens gehad
    Maar hoe staat men in het algemeen tegenover het wiet gebruik in die omstreken?
    Hier in de stad lijkt het wel alsof je in één grote coffeeshop loopt. Ik ben gek op wiet, maar dit slaat volledig door. Anyway, dat doet er niet toe. Ik hoef me hier in ieder geval nooit zorgen te maken over mijn wiet gebruik, het is hier zo algemeen dat mensen wiet gebruiken dat er wel tegenstanders zijn, maar je zal er nooit door in de problemen komen. Geen idee hoe dat daar is? Als ik met een ouder van een ander kind praat en het komt ter sprake dan draai ik er nooit omheen dat ik wel wiet gebruik, snap je?

   • kweek0r
    kweek0r commented
    Editing a comment
    Hier zijn ze vrij anti tegenover wiet. Er zijn maar weinigen in mijn omgeving die weten dat ik wiet gebruik. Het is allemaal vrij bekrompen. Toch heb ik nog nooit daadwerkelijke klachten gehad van de buren.


   • Slome Joop
    Slome Joop commented
    Editing a comment
    Tja zie je, dat is toch iets om rekening mee te houden. Bedankt voor je reply.

   #6
   Tis een kwestie van geluk,....hier in het midden, een stad dat ik een dorp vindt en al mijn vrienden en familie dachten dat ook.
   In het lokale suffertje lezen wij regelmatig over het zero tolerantie beleid .
   Maar toen wij hier zo`n 4 jaar geleden kwamen wonen zeiden mijn buren in de eerste ontmoeting, ( zij Apotheekster, hij software-maker 30+jaar)
   waarom zet jij geen wietplanten neer,...is misschien wel goed voor je,...en na het heel vaak gezegd te hebben ,waren ze best verbaast dat, toen er eindelijk een plant "klaar" was dit jaar,
   deze niet echt aan hun beeld van een wietboom voldeed....62cm.....
   De tuin is bijna helemaal uit het zicht van alles,......maar 2x midden in het buitenkweek seizoen , komen hier tussen de 40 en de 55 mensen in wisselende samenstelling....
   dus er zijn nogal wat mensen op de hoogte ,....helaas...
   Gelukkig is iedereen er heilig van overtuigd dat 5 planten natuurlijk gewoon nooit een probleem is......ook dus binnen geen probleem tot 5 stuks...... ,al denken sommige wel eens gehoord te hebben dat dit vroeger op onze huur flat
   misschien niet mocht.....En dan zeg ik braaf,...."ja dat is zo inderdaad ".............

   Maar over het binnen kweken ga ik helaas met bijna niemand kunnen kletsen .dat steekt best,gloeiende gloeiende.....
   Dus JD zou subsidie moeten krijgen ,....voor de uitlaatklep die ze bieden, voor frustie kwekers,..
   ........
   De huisarts ( dat komt anders toch wel uit, en zo geschiede vorige week toen hij mijn "droog"kast zag) , en hij vindt het mooi allemaal, ..gouwe jonge vent is het (en bot als het nodig is,.......),
   1 beste vriend 28 jaar lang,en deed/doet mijn electra en mijn Moeder zijn wel op de hoogte al,...... blij, en ze ziet wat cannabis met mij doet,......maar dat kweken ???
   ze is ook wat bezorgt ,..die kranten hè


   Dusss,....Slome Joop ,........Super veel MAZZEL gewenst met je zoektocht
   ...

   Comment


   • Slome Joop
    Slome Joop commented
    Editing a comment
    Hoi JFall ,
    Ik geloof dat je het allemaal goed bedoeld, maar hoe ik ook mijn best doe ik heb telkens erg veel moeite om alles te begrijpen wat je neer typt. Ik heb ook je verhaal gelezen bij je introductie en daar kwam ik ook al niet helemaal uit.
    Hoe dan ook, bedankt voor je steun

   • JFall
    JFall commented
    Editing a comment
    Ai , sorry, dat krijg ik in gesprekken ook wel eens te horen.
    Ik bedoel het goed , ik bedoelde gewoon dat ik je geluk wens in het leven,.......

    En dat bijna niemand het gedoogbeleid ook meer een beetje kent......

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X