Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Ik stem ...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    #16
    Re: Ik stem ...

    Ik vind dat een beetje een heel slappe vergelijking wat je aandraagt (of was het nou opdraagt....heb maar LTS dus zit onderin de bevolkings laag), er zal hier nooit zoiets in nederland gebeuren als in Rusland, noord-korea en wat je nog meer aanvoert.

    Heb in genoeg landen gezeten in me legertijd waar dictators het voor het zeggen hebben/hadden, dus ik heb eerstehands gezien wat een dictator kan doen, en dat zie ik niet hier in nederland gebeuren dus dat soort onzin vind ik alleen maar bang makerij.

    Maar ik wens je veel succes om je vermogen veilig te stellen en dan moet je idd op de VVD stemmen.

    Comment


      #17
      Re: Ik stem ...

      Oorspronkelijk geplaatst door Xtreme View Post
      De SP, voortgekomen uit de CPN en de PSP, bestaat uit communisten of wetenschappelijke socialisten. Wat dit voor welvaart heeft meegebracht: kijk eens naar de uiteengevallen Sovjet-Unie, Noord-Korea en Cuba of Cambodja. Daar tref je de zegeningen aan die Roemer voorstaat.
      De SP vergelijken met het Noord Koreaans regime. Sorry dan ben je echt wereldvreemd. Alsof hier een totalitair communistisch regime zou komen uit een socialistische partij die het echte socialisme al meer dan 10 jaar vaarwel heeft gezegd....duh!!!
      De neoliberalen zijn voor mij de nieuwe dictators, een wietpas invoeren met de argumentatie die ze er voor voeren, lompweg doordrukken heet zoiets. Geen banen kunnen behouden,sterker nog minder banen en voor het gemak werklozen handophouders gaan noemen die ze nu weer kleding en gedragsvoorschriften willen opleggen. Heel erg liberaal hoor.
      Een beetje mensen bang lopen te maken dat ze straks niks te makken meer hebben. Mark moet zijn belofte aan Brussel nakomen koste wat het kost. Dat is geen belang voor het volk dat is puur eigen belang.
      Tel je zegeningen met Mark zou ik zeggen.

      En het is je gegund Xtreme en je hebt het heus eerlijk verdient enzo maar een woning ZONDER HYPOTHEEK is in deze tijd wel een rijkdom ja...vind ik van wel.
      Last edited by JiMBR0wsKi; 5 September 2012, 18:58.

      Comment


        #18
        Re: Ik stem ...

        „Genoeg is genoeg”

        Lekker de centjes zelf opmaken betekent het of niet?
        Welke centjes, de jouwe of de mijne.....zal wel de jouwe gaan worden, ik heb niet meer!

        Comment


          #19
          Re: Ik stem ...

          Ik stem niet omdat ik als burger de hedendaagse democratie niet erken.
          Ik ben een Weed-O-Holic, noem me Weedovic.
          Je denk wattun mafkees maar 't boeit me niets

          Comment


            #20

            Comment


              #21
              Re: Ik stem ...

              Door de privatisering/marktwerking in de zorg zijn er nu geen wachtlijsten meer, althans de wachtlijsten zijn veel korter. Maar als je de wachtlijsten op de koop toe neemt, dan moet de marktwerking maar ongedaan worden gemaakt. Er zijn meer dan genoeg zorgverleners, die zich richten op particulieren, die het bestaande stelsel onvolkomen vinden. Ik zal een voorbeeld aandragen: enkele jaren geleden liep mijn vrouw op de eerste dag van haar vakantie bij het tennissen een ernstige knieblessure op. Er moest een MRI-scan worden gemaakt: de wachttijd was 6 weken. Dat vonden we te gortig: ik belde een privaat bedrijf in 's-Hertogenbosch op de zelfde dag - een zaterdag - om omstreeks 16 uur: we konden om 21.00 uur de scan laten maken. Dat was wel op zaterdagavond. Kostte wel 180 euro extra (de maximale vergoeding van onze verzekeraar is gebaseerd op standaardprijzen). Weer 2 dagen later kon mijn vrouw in een particuliere kliniek zich laten opereren. Ook hier weer ongeveer 500 euro extra kosten gemaakt. Dus voor ongeveer 700 euro extra liep mijn vrouw na een week weer zonder krukken, terwijl ze anders nog 5 weken op de bank had moeten zitten en zou hebben moeten verzuimen op haar werk. Dus terugdraaien van de privatisering gaat ellende opleveren voor een bevolkingsgroep die deze extra kosten voor een snellere behandeling niet kunnen betalen. Tel uit je winst.
              De hele zorg -althans de zorg waar we een beroep op kunnen doen- is wel heel erg doorgeschoten. Ik moest mijn complete gebit laten extraheren en 8 implantaten laten plaatsen voor een "all on four prothese" in de boven- en onderkaak. Deze kostbare verrichting werd niet door mijn verzekeraar vergoed. De behandelend kaakchirurg wilde een afspraak voor me maken met een anesthesist. Ik wilde geen narcose -die overigens wel vergoed wordt door mijn verzekeraar- en slechts lokaal verdoofd worden. Na een uur of 2 liep ik het ziekenhuis uit met weliswaar verkrampte kaken maar wel met een nieuw gebit op mijn implantaten. Hieraan heeft de narcotiseur dus niks verdiend en moest ik geen liggeld betalen.
              En natuurlijk vinden er onnodige verrichtingen plaats: toen onze dochter een kleuter was moest ze ooit voor een verrichting -amandels verwijderen- opgenomen worden. Dan kreeg je destijds een deftige kaart mee, waarmee je van afdeling naar afdeling werd geloodst. Een van de verrichtingen was het bepalen van de bloedgroep: toen ik aangaf dat hetzelfde ziekenhuis die voordien al had vaststeld op bloedgroep O, rhesus factor d negatief, moest er krachtens een of ander protocol -waarvan het nut zich aan mijn gezichtsveld onttrok- toch weer de bloedgroep worden vastgesteld.
              Last edited by Xtreme; 6 September 2012, 09:08.

              Comment


                #22
                Re: Ik stem ...

                ik stem op me zelf ik heb het wel goed voor,met mijn plantjes haha.laat het ze eerst maar eens zien daar in den haag.Snappen doen ze het toch niet daar de zogenaamde geleerdes.praktijk wijst altijd anders uit.zo ik stem op p.v.d.a.

                Comment


                  #23
                  Re: Ik stem ...

                  IK STEM NATUURLIJK WEER OP DE PVVfing02.gif
                  logopvv.jpg

                  rockin.gif
                  Last edited by Cannabal Lector; 6 September 2012, 11:44.
                  Alien contest FrankVLD , Grapefruit Outdoor 2012klik hier

                  :alienstoned:​← klik hier


                  sigpic

                  Comment


                    #24
                    Re: Ik stem ...

                    Tja die Geert het zou zich de Partij Voor V
                    Last edited by JiMBR0wsKi; 6 September 2012, 13:49.

                    Comment


                      #25
                      Re: Ik stem ...

                      PVV krijgt me stem

                      Comment


                        #26
                        Re: Ik stem ...

                        Toch logisch als je per handeling betaalt krijgt je meer gaat handelen. Zorg is geen plek voor wildgroei daarvoor is het te duur. Zorg moet op maat zijn..[/QUOTE]

                        Ik vind daar niks logisch aan. Als zich bij mij een client meldt met een volstrekt kansloze procedure zeg ik gewoon: voor dat grapje moet ik je tussen de 2000 en 3000 euro in rekening brengen en je verliest gegarandeerd. Ik ga echt niet om mijn omzet op te krikken voor lul staan -met een niet pleitbaar standpunt- bij een of ander gerechtshof. Uiteindelijk duurt eerlijkheid het langst.

                        Comment


                          #27
                          Re: Ik stem ...

                          Dat is allemaal heel mooi Xtreme en goed van je. Ikzelf zit zo ook niet in elkaar. Helaas wijst de praktijk in de zorg anders uit en lijken sommige specialisten regelrechte schurken net zoals de graaiers in het bankwezen. De mogelijkheid ligt er met het huidig model en er zijn erbij die daar niet correct mee omgaan. Je hebt het zelf ervaren zoals je boven beschrijft. Ik zeg ook niet dat het terug moet naar de jaren 90 maar dit werkt ook gewoonweg niet er wordt veel te veel geld verkloot in de zorg.
                          Maar dit gaat wel offtopic geloof ik.

                          Comment


                            #28
                            Re: Ik stem ...

                            gewoon verplichte euthanasie met orgaanhergebruik instellen vanaf 67. Scheelt keiveel zorgkosten, de aow kan blijven bestaan (want niemand haalt die leeftijd nog), en de rollatorvervuiling van et straatbeeld wordt een halt toe geroepen.

                            of ben ik nou toch iets te radicaal ?
                            Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

                            Comment


                              #29
                              Re: Ik stem ...

                              Voor de goede orde, Dit is een cannabis forum en vanuit dat standpunt mag je denken.

                              Alle ander punten horen in principe thuis op een politiek forum.

                              @moreweed Wat je voorstelt is Moord. Radicaal, hoe kom daar je daarbij!!!
                              Veel gestelde vragen over het forum
                              JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
                              420Shop.NL
                              "Wat je kunt maken, kun je ook kraken."

                              Comment


                                #30
                                Re: Ik stem ...

                                Ik citeer je Silas: "dit is een cannabis forum en vanuit dat standpunt mag je denken".

                                Met alle respect Silas, ik deel je mening niet. Ook op een cannabisforum kan naar mijn oordeel gediscussieerd worden over andere onderwerpen. Anders flikker je toch wetenschap en filosofie en soortgelijke gespreksonderwerpen van dit forum af. En over welke standpunten ik mag denken en mijn mening ventileren, dat bepaal ik simpelweg zelf. In een totalitair regiem bepaalt de overheid het gedachtengoed en wordt de vrijheid van denken en meningsuiting beperkt. Dit forum transformeren in een SP of PVV, waarin de leiders hun leden monddood maken, kan toch niet de bedoeling zijn? Naar ik vermoed, is je standpunt niet zo stringent zoals je aandraagt. Mocht ik me daar in vergissen, dan val je me vies tegen.
                                Last edited by Xtreme; 7 September 2012, 12:23.

                                Comment

                                Bezig...
                                X