Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Eerste joint

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Eerste joint

  Korting op 420shop
  Ik heb afgelopen zaterdag mijn eerste joint gebouwd en (alleen) opgerookt. Helaas had ik na het roken ervan een hele nare ervaring. Ik ben een kwartier erna 2 keer out gegaan op straat, zweette verschrikkelijk, heb een half uur bij de Burger King zitten slapen, maar na het drinken van een glas Cola ging het enigzins. Toen heb ik een poging gedaan om naar huis te fietsen, maar heb in het verkeer hele vervelende angst ervaringen gehad, ben volledig verdwaald, leefde met het idee dat ik alleen maar rechtdoor kon fietsen, maar uiteindelijk ben ik toch thuis gekomen. Daar ben ik mij bed in gedoken, in slaap gevallen, maar verschillende keren met hele bizarre angsten wakker geschrokken. Dus wat ik me voorgesteld had als iets wat heel relaxt zou moeten zijn is behoorlijk angstig geweest allemaal

  Mijn vraag is nu hoe kan dit? Heb ik iets verkeerd gedaan? Heb ik een te sterke joint gerookt? Kan het iets te maken hebben met hoe ik de joint gerold heb? Is dit een normale reactie van mijn lichaam?

  Dit is in het kort wat ik gedaan heb:
  1,2 gram Poison gekocht voor 10 euro
  +- 0,5 gram + 0,75 sigaret gebruikt om mijn joint te rollen
  In ongeveer 20 min. joint opgerookt

  #2
  Re: Eerste joint

  Tja, dat kan, vandaar ook vaak de adviezen hier om de eerste keer vooral met vrienden of kennissen samen te roken.
  En dan begin je met twee of drie halen, en dan wacht je een half uurtje.
  1.2 gram kun je als beginner ook wel 5 jointjes van bouwen, zoveel moet daar niet in, 25%/75% wiet/tabak volstaat als je een beetje knappe wiet hebt.

  Denk dat je te enthousiast begonnen bent.
  (en zonder hier eerst wat topics te lezen, ghehe....
  ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

  Comment


   #3
   Re: Eerste joint

   idd,mijn eerste keer was ook veel te fel...
   te veel hooi op mijn vork genomen.( lees : wiet in mijn joint!)

   rustig aan doen volgende keer! beetje minder erin en wat langer doen over je joint!

   Comment


    #4
    Re: Eerste joint    enthousiasteling.. andere woorden heb ik er niet voor.
    Vrijheid van meningsuiting, je hoeft het niet met mij eens te zijn.

    Mike's 5x special kush #1 (RQS)

    Comment


     #5
     Re: Eerste joint

     Haha das wel een harde bad trip zeg. Ikzelf heb nog nooit een badtrip gehad. Een vriend van mij heeft sws een badtrip als die te veel sterke wiet in zn joint heeft. Dan begint die ook helemaal te zweten maar zo erg als jij uitlegde niet. Niet echt slim om naar buiten te gaan, voortaan kun je het beste meteen in je bed gaan liggen en proberen te slapen.

     En wat minder sterke jointjes!

     Comment


      #6
      Re: Eerste joint

      Bedankt voor de reacties mensen. Toch teveel (sterke) wiet dus. Volgende die ik bouw ga ik dus echt rustig aan doen met de hoeveelheid, en heel rustig aan oproken. Ik ga morgen op vakantie, heb nog 0,6 gram over van de vorige keer halen. Daar moet ik dus makkelijk 3 a 4 wat subtielere joints uit kunnen halen. Ik ga het ergens de komende weken voor mijn tentje gewoon nog 's proberen

      Comment


       #7
       Re: Eerste joint

       Wat je zelf al vertelde na een Cola ging het wel weer.
       Houd dit in gedachte, drink of eet iets zoets.
       Zelf hield ik wel van enige boterhammen Pindakaas met sambal, ook bebogeen en chocopasta doen het erg goed.

       Suiker remt de werking.

       Ook een lekkere douche werkt enorm ontspannend, voor mij dan.
       Wat je leert moet je ook weer doorgeven...
       Dan is het zaad, pas echt in goede aarde gevallen!

       Comment


        #8
        Re: Eerste joint

        Douchen kan nog knap gevaarlijk zijn als je apestoned heen en weer staat te wiebelen tussen de stenen muren.
        ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

        Comment


         #9
         Re: Eerste joint

         Als ik me echt niet goed voel door de wiet.. Neem ik altijd van die suikersnoepjes.. Daarna ga ik onder de douche ZITTEN of in bad liggen en meestal val ik dan in slaap haha
         Vrijheid van meningsuiting, je hoeft het niet met mij eens te zijn.

         Mike's 5x special kush #1 (RQS)

         Comment


          #10
          Re: Eerste joint

          Trouwens was even vergeten, de liefde bedrijven vind ik nog altijd nummer 1, en die Bebogeen natuurlijk, bestaat dat nog, die lekkere caramelpasta.
          Mjummie
          Wat je leert moet je ook weer doorgeven...
          Dan is het zaad, pas echt in goede aarde gevallen!

          Comment


           #11
           Re: Eerste joint

           Oorspronkelijk geplaatst door QnQ View Post
           Douchen kan nog knap gevaarlijk zijn als je apestoned heen en weer staat te wiebelen tussen de stenen muren.
           die muren gaan nog wel, die wiebelen gezellig mee (wel uit ritme maar goed). Nee de grond dan. Da's het probleem, zoals die zo ronddraait, golft en in het putje verdwijnt. En hoe je jezelf dan terugvind : in de douche liggend met je arm half in het putje om te controleren waar al die grond dan wel naartoe gaat...


           Solistisch sensiteren aan wiet ben je dus aan het doen.. ik zeg : doe het samen. Lekker met vrienden paffen, hardstikke gezellig en er is altijd iemand zieker dan jij -als je slim bent-. Joint staat trouwens ook voor samen. Heel corny, maar toch. Net zoals in Joint Strike Fighter. Die brandt alleen langer denk ik.
           Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

           Comment


            #12
            Re: Eerste joint

            Ik kan me inleven in jouw bad trip.
            Ik heb een keertje een voorgedraaide joint gehaald bij Trefpunt in Rotterdam, redelijk snel alleen opgerookt en toen de trein naar huis gepakt. Zodra ik ging zitten begon ik opeens te zweten en het leek of ademhalen heel lastig was. Ik dacht op dat moment dat ik dood ging. Mijn hart bonkte enorm snel en ik zat helemaal onderuitgezakt in mijn stoel. Het zweet druppelde van mijn voorhoofd. Ik zag door het raam bomen en lantaarnpalen voorbij flitsen maar de tijd leek heel langzaam voorbij te gaan. De adrenaline suisde door mijn lichaam en mijn handen trilde.

            Op een gegeven moment pakte ik een flesje water uit mijn tas en begon voorzichtig slokjes te nemen en heel diep adem te halen. Dat werkte en binnen een minuutje of 5 zat ik weer rechtop, bedekt met zweet, met enorme pupillen in een hele volle trein. De trein stopte op het station waar ik er uit moest en ik liep naar huis. Ik zette een kopje chocomel en deed er een flinke schep suiker bij. Daarna ben ik op bed gaan liggen en heb een beetje tv gekeken. Voelde me voor de rest van de dag een beetje vreemd.

            Een paar dagen later was ik toch wel benieuwd wat ik had meegemaakt en heb een beetje onderzoek verricht. Het bleek dat ik een paniekaanval had, en mijzelf er 'in aan het denken' was. Het was alsof mijn hoofd constant gebombardeerd werd met ideen zonder dat ik er over na hoefde te denken. Sinds dien heb ik geen last gehad van zulke situaties, en wordt ik gewoon weer ouderwets stoned van m'n wiet.

            Ik heb laatst dit verhaal aan een vriend verteld en die zei dat hij ook zoiets had meegemaakt toen hij alleen thuis aan het blowen was. Hij vertelde dat hij constant moest denken aan uit het raam springen. Hij zei dat hij zo bad ging dat hij nu niet meer wiet rookt. Maar na veel groepsdruk toch even samen een jointje opgestoken.
            Sociaal wiet roken heeft dan ook mijn voorkeur.

            Comment


             #13
             Re: Eerste joint

             Als je af en toe flauwvalt, kun je beter niet onder de douche gaan staan. Stel je valt tegen de knop aan, en je raakt daarna de muur, warm water op volle maximaal en je ligt daar K-O onder te koken. Dat is niet zo goed voor je huid. Er zijn wat gevalletjes bekend van epileptici die dat hadden. Die zijn nu best lelijk.

             Ik gebruik nog geen 10% wiet per joint, en ik rook al jaren. Voor een beginner is 1/10 gram ruim voldoende. Sinds kort doen mijn vrienden hetzelfde, scheelt toch in de portemonnee en als je gewend raakt aan zulke lage doses dan wordt je prima doorbakken na n jointje.
             Een wijs man zei ooit: Als je iets niet kunt vinden over wiet kweken, dan wil je het blijkbaar niet graag genoeg weten.
             Rommeltopic. Buiten2016. Buiten2015. Buiten2014.

             Comment


              #14
              Re: Eerste joint

              Wat LR2 zegt is idd waar, niet doen dus!

              Ik zei in mn bericht wel dat ik nooit een badtrip heb gehad maar ik herinner mij er toch wel eentje.
              T was een klein half jaar geleden toen ik met een vriend van me ging blowen. Het was gewoon mn eigen wiet die ik al veel vaker rookte.
              we hadden bijde een pot ben & jerry ijs en dat begon ik leeg te vreten. Echter leek het dat ik in een soort van brainfreeze vast bleef zitten.
              ik zakte telkens met mijn gedacht weg als je half in een zin aan het praten was. Ook had ik een soort tunnelvisie waarbij ik alleen het beeld recht voor me kon scherp stellen. Gelukkig al aardig wat jaren ervaring dus ik wist dat ik rustig moest blijven nadenken en NIET in paniek moest raken.
              Ben naar huis gegaan en in slaap gevallen. De dag daarna was ik weer toppie

              Zo zie je maar dat het niet altijd aan de wiet ligt het kan spontaan voorkomen, tip die ik je kan geven is: Probeer niet in paniek te raken. al is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

              Comment


               #15
               Re: Eerste joint

               Pak flink wat te drinken en wat te eten. Ga lekker onderuitgezakt in je bureaustoel zitten en zet een flinke bak Bob Marley op.

               Wat bij mij wel werkt als ie niet zo lekker valt is natuur films kijken, kom je heerlijk tot rust van
               sigpic

               Tu sheng peng eerste Guerrilla kweek 2013

               Comment

               Footer Left Ad

               Collapse
               Bezig...
               X