Mededeling

Collapse

Wie een nieuwe topic opent omdat hij/zij een bladprobleem heeft, wordt vriendelijk gevraagd om enkele foto's erbij te posten, en een woordje uitleg met de beschrijving van je probleem.

Wie een nieuwe topic opent omdat hij/zij een bladprobleem heeft, wordt vriendelijk gevraagd om enkele foto's erbij te posten, en een woordje uitleg met de beschrijving van je probleem.
Zo kunnen leden vlugger en een correctere diagnose stellen!

Ook kan je via de zoek functie al eens zoeken naar gelijkaardige bladproblemen, die hier al op het forum zijn gepost.

Enkele belangrijke informatie:


Board: Bladproblemen:
Montys-Blad-Probleem-Oplosser
Fotos plaatsen bij Bladproblemen

Board: Ziekten:
Lijst van ziekten
Schimmelziekten bij cannabis
Meeldauw

Board: Beestjes:
Lijst van ongedierte
Welk insect zit op mijn wietplant
Bekijk meer
Bekijk minder

Gaatjes in bladen, insecten, virus?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Overige: Gaatjes in bladen, insecten, virus?

  Korting op 420shop
  Sinds 12 april heb ik twee special kush #1 wietplantjes. Eerst in de vensterbank, later buiten in de pot en nadat ook de 22 liter pot te klein werd toch maar een paar tegels er uit gewipt en in de grond gezet. Tot ongeveer 2 weken geleden verliep alles vlekkenloos, eentje is 130cm en de andere 110 cm (in het begin getopt). Maar toen zag ik ineens gaatjes in een paar bladen, alleen in bladeren die net gegroeid waren. Dus toen heb ik de plant maar eens goed bespeurt maar, ook met een vergrootglas, kon ik niks vinden. De gaatjes zijn aardig klein dus ik denk geen slakken, misschien een heel erg klein soort rups? Het zijn maar 5 topjes op de getopte plant dus als er af knippen helpt zou dat kunnen. Misschien ook wel gewoon even afwachten want ik heb niet echt het idee dat het door gaat in de nieuwste bladeren? Iemand enig idee wat het is? Ander advies?
  mvg
  de dopegrower

  #2
  Waarschijnlijk 'wantsen'... Zou ik niets aan doen, want dat is redelijk zinloos; het zijn bezoekers en geen bewoners zoals luis of spint...

  Comment


   #3
   bedankt voor je reactie!
   Ik dacht dat wantsen redelijk groot waren en dat ik ze dan al lang gezien had, maar misschien waren ze er maar even dan. Niks meer aan doen dus...

   Comment

   Footer Left Ad

   Collapse
   Bezig...
   X