Mededeling

Collapse

Wie een nieuwe topic opent omdat hij/zij een bladprobleem heeft, wordt vriendelijk gevraagd om enkele foto's erbij te posten, en een woordje uitleg met de beschrijving van je probleem.

Wie een nieuwe topic opent omdat hij/zij een bladprobleem heeft, wordt vriendelijk gevraagd om enkele foto's erbij te posten, en een woordje uitleg met de beschrijving van je probleem.
Zo kunnen leden vlugger en een correctere diagnose stellen!

Ook kan je via de zoek functie al eens zoeken naar gelijkaardige bladproblemen, die hier al op het forum zijn gepost.

Enkele belangrijke informatie:


Board: Bladproblemen:
Montys-Blad-Probleem-Oplosser
Fotos plaatsen bij Bladproblemen

Board: Ziekten:
Lijst van ziekten
Schimmelziekten bij cannabis
Meeldauw

Board: Beestjes:
Lijst van ongedierte
Welk insect zit op mijn wietplant
Bekijk meer
Bekijk minder

Lijst van chemische bestrijdingsmiddelen

Collapse
Dit is een Sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

 • Lijst van chemische bestrijdingsmiddelen

  Korting op 420shop
  Om jullie heel eerlijk te zeggen,ben ik behoorlijk geschrokken van wat voor chemische middelen door groothandels en shops aan jullie geadviseerd worden zoals vertimec, tork, dichloorfos enz., zonder dat deze handelaren en verwerkers enig verstand en kennis van deze gevaarlijke middelen hebben.

  Er word door hen echt zeer zware giftige middelen aangeboden en ja, zelfs door jullie gebruikt, die in de vaktuinbouw enkel voor siergewassen (bloemen en planten) gebruikt mogen worden. Al deze middelen worden illegaal aan jullie aangeboden en verkocht.

  Een chemische bestrijding is niet enkel slecht voor mens en dier, maar zelfs je planten hebben hier last van
  . Na elke bestrijding staan je planten zeker 3 dagen stil met groeien.

  Doordat deze chemische middelen zo ontzettend giftig waren, zijn ze al jaren verboden in de vaktuinbouw, en nu gaan hobbyisten zelf met deze middelen experimenteren.
  Bekijk allemaal de foto's eens heel goed, die beschikbaar gesteld zijn door de Medische Faculteit van de Erasmus Universiteit, en zie wat deze giftige dampen veroorzaken, en is dat nu wat de chemische kweker wil bereiken????

  Gezonde Long

  (plaatje ontbreekt).


  Spuit Long

  (plaatje ontbreekt).


  Onze teelten zijn geen siergewassen, ook al praten we over bloemknoppen of bloemtoppen, maar is een consumptieartikel zoals groenten. Ons eind product wordt namelijk gerookt door heel veel jonge en oudere mensen.

  In chemische bestrijdingsmiddelen zitten veel gevaarlijke stoffen, die door de natuur niet zijn af te breken, en veroorzaken heel zeker bij de gebruiker, maar ook bij de verwerker ( de kweker ) zeer ernstige ziekten zoals huid en long kanker.
  Weten jullie wel heren handelaren en kwekers, wat voor beschermende kleding jullie zouden moeten dragen om deze gevaarl?jke stoffen niet in te ademen en hoe het ook niet op je huid terecht kan komen. Zelfs de huid neemt deze gevaarlijke middelen op waarna ze dan zo in je bloedbaan terechtkomen.
  De dampen die van deze middelen afkomen zijn na dagen nog gevaarlijk bij inademing. Maar vinden jullie dat je toch chemische middelen moet inzetten ter bestrijding van ziekten en plagen, doe het dan in een lege kweekruimte waar geen planten meer in aanwezig zijn en enkel om de ruimte steriel te maken. Zorg daarb?j wel heel goed voor jezelf, je familie en je gezin. Draag een officieel goedgekeurd spuitmasker, een katoenen overall, die je na gebruik weg moet gooien en doe dikke plastic handschoenen en laarzen aan. Reinig deze direct na gebruik zeer grondig met veel water en zeep, raak je mond tijdens dit alles niet aan en rook niet. Ga je hierna uitgebreid douchen en trek schone kleding aan.
  Houd er rekening mee dat je de kweekruimte en de naaste omgeving hierna minimaal een week niet kunt betreden. Pas na goed luchten en of filteren kan je de kweekruimte weer betreden en nieuw planten neerzetten.

  Zoals je nu gelezen hebt merk je wel dat deze middelen zeer toxisch ( giftig ) zijn, en door de natuur moeilijk tot niet afgebroken kunnen worden. Hierdoor blijven er altijd resten bestrijdingmiddel achter in de plant

  Deze giftige plantendelen ( de toppen ), worden door jullie gerookt. Zo krijgt de blower deze chemische resten rechtstreeks in zijn of haar longen met alle nare gevolgen van dien. Dan kan ik de groothandels die deze middelen aan jullie verkopen wel boos aankijken, maar helaas ontbreekt het deze mensen ook aan de kennis om jullie goed voor te lichten. De grootste boosdoeners zijn daarom de tuinbouw toelevering bedrijven en de chemische wereld die deze gevaarlijke middelen bij onkundige personen aanbieden, en dat vind ik gewoon misdadig.

  Maar gelukkig zijn ook nog goede en verstandige kwekers en handelaren onder ons die hun gezond verstand weten te gebruiken om hun product op de enige en echte gezonde manier te kweken en dat is de BIOLOGISCHE.

  Grtz
  Last edited by Jointjedraaien; 31st January 2012, 19:44.

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X