Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Cannabis Bevrijdingsdag Vrijwilligers gezocht

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Korting op 420shop

  Cannabis Bevrijdingsdag Vrijwilligers gezocht

  05-03-2010 : Vrijwilligers gezocht!

  Cannabis Bevrijdingsdag 8 Mei 2010, terrein Westergasfabriek Amsterdam.

  Na het grote succes van Cannabis Bevrijdingsdag in Amsterdam afgelopen jaar heeft de organisatie (VOC/VVCC) besloten om dit jaar Cannabis Bevrijdingsdag weer terug te laten keren. We zijn dan ook weer druk bezig om er dit jaar weer een leuke en informatieve dag van te maken. Er zullen diverse live acts en sprekers zijn ook is er een hennepmarkt en zijn er een aantal attracties aanwezig. Daarnaast worden er diverse cannabis films vertoont deze dag.
  Om deze manifestatie nogmaals tot een succes te laten zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers.

  Lijkt het jou leuk om samen voor een goede manifestatie te zorgen en tegelijkertijd van de sfeer en activiteiten te genieten, meld je dan snel bij:
  info@vvcc.nl T.a.v. CBD2010
  Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

  www.vvcannabisconsumenten.nl

  • billi-bang
   #5
   billi-bang commented
   Editing a comment
   hoe laat wil je gaan jd

  • smokum
   #6
   smokum commented
   Editing a comment
   Oorspronkelijk geplaatst door Jointjedraaien
   Ik ben aanwezig, wie komen er nog meer een jointje roken in Amsterdam?

   Alle vrijwilligers kunnen contact opnemen met de www.VOC-Nederland of een mailtje naar eventief@gmail.com.

   ook dit jaar 2011 in Westerpark Amsterdam, 1400-2200.

   Met dank voor jullie komst,

   Smokum

   Oorspronkelijk geplaatst door jaelleke
   jah tuurlijk
   Volgende Cannabisbevrijdingsdagis 8 mei 2011, weer in het Westerpark in Amsterdam.

   Vrijwilligers; neem contact op met de Voc-nederland of met eventief@gmail.com.

   Dank voor jullie komst.
   Last edited by ceBep; 4th April 2011, 21:30. Reden: dubbelpost

  • ceBep
   #7
   ceBep commented
   Editing a comment
   Re: Article: Cannabis Bevrijdingsdag Vrijwilligers gezocht

   Beste smokum,

   Het is op dit forum niet toegestaan om te dubbelposten. Dubbelposten is het plaatsen van 2 of meerdere berichten onder elkaar, in een korte tijd.

   Je kunt je vorig bericht aanpassen door op de 'BEWERK'-bericht knop te drukken.


   Als er nog vragen zijn dan hoor ik ze graag, ik zal nu voor de laatste keer je berichten samenvoegen.


   Met vriendelijke groet,
   vale
  Posting comments is disabled.

Latest Articles

Collapse

 • Cannabis Tribunaal
  door Jointjedraaien
  [ATTACH=CONFIG]72127[/ATTACH]Op maandag 16 mei vond het derde Cannabis Tribunaal plaats in Studio Dudok, pal tegenover het Binnenhof in Den Haag. De publieke tribune zat vol, maar het was de hele dag live te volgen via internet.
  17th May 2011, 14:23
 • Dit land telt meer blowers dan partijleden
  door Jointjedraaien
  De vervroegde verkiezingen. The Day After - cannabis kieswijzer redactie benadrukt: Dit land telt meer blowers dan partijleden.
  En er verandert niks. Wie, o, wie brengt verandering? Voordehandliggend beginpunt: de jongerenorganisaties van oude of nieuwe partijen. Wil je je vrijheid en burgerrechten behouden? Dringend tijd ! er zelf iets aan te doen.

  En: onderweg naar de Provinciale Staten / Eerste Kamer verkiezingen...!
  De vervroegde verkiezingen van de inmiddels nieuw samengestelde Tweede Kamer vonden plaats op woensdag 9 juni 2010. Dat was (te rekenen vanaf 20 februari, zie hangditopindeshop nr.18) niet binnen drie maanden, zoals aanvankelijk door de fractievoorzitters was bepleit (bijvoorbeeld 12 mei), maar iets later - om meer nieuwe partijen de tijd te bieden, in staat te stellen, zich in te schrijven en tijd voor alle (ook voor gevestigde) partijen om nog iets van 'n campagne mogelijk te maken. Uiterlijk een week voor Koninginnedag moesten de lijsten met kandidaat-2e Kamerleden door de partij-afdelingen en partijcentrale goedbevonden, gereedgemaakt worden en ingeleverd. Goedbevonden: over die kandidatenlijsten van elke partij - is in elk van die partijen gestemd. Gezichten en programmapunten worden bekendgemaakt. Dan de bevordering van de opkomst op verkiezingsdag woensdag 9 juni: Ga stemmen ! . Je kent het resultaat.
  ...
  16th February 2011, 12:40
 • Cannabis vriendelijk stemmen
  door Jointjedraaien
  Op woensdag 9 juni kiest Nederland een nieuwe Tweede Kamer. Meer dan ooit is het van belang dat cannabisliefhebbers gaan stemmen. De toekomst van de coffeeshop en ons relatief liberale cannabisbeleid staat op het spel. De Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod heeft een lijst opgesteld van de vijf meest en de zes minst cannabisvriendelijke partijen....
  27th May 2010, 19:17
 • Het Cannabis Tribunaal
  door Jointjedraaien
  Op maandag 3 mei, tussen 10.00 en 17.30 wordt in cafe Dudok in Den Haag
  voor de tweede keer het Cannabistribunaal georganiseerd. Op dit tribunaal staat de volgende stelling centraal: "Het cannabisverbod is schadelijk voor de Nederlandse samenleving en moet zo snel mogelijk worden opgeheven" Deskundigen op het gebied van cannabisbeleid (burgemeesters, politiemensen, wetenschappers en politici) zullen op deze stelling reageren en in debat gaan met het publiek. Vervolgens gaan in het slotdebat de woordvoerders van politieke partijen met elkaar in discussie over de vraag hoe het verder moet met het cannabisbeleid na de verkiezingen. Een onafhankelijke rechtbank beoordeelt de kwaliteit van de gebruikte argumenten. ...
  29th March 2010, 21:41
 • Cannabis Bevrijdingsdag Vrijwilligers gezocht
  door Jointjedraaien
  05-03-2010 : Vrijwilligers gezocht! Cannabis Bevrijdingsdag 8 Mei 2010, terrein Westergasfabriek Amsterdam. Na het grote succes van Cannabis Bevrijdingsdag in Amsterdam afgelopen jaar heeft de organisatie (VOC/VVCC) besloten om dit jaar Cannabis Bevrijdingsdag weer terug te laten keren. We zijn dan ook weer druk bezig om er dit jaar weer een leuke en informatieve dag van te maken. Er zullen diverse live acts en sprekers zijn ook is er een hennepmarkt en zijn er een aantal attracties aanwezig. Daarnaast worden er diverse cannabis films vertoont deze dag. ...
  7th March 2010, 14:45
 • Stem Cannabis Vriendelijk
  door Jointjedraaien
  Stem-cannabis-vriendelijk
  Het merendeel van de politieke partijen in Breda is tegen het sluiten van coffeeshops, toch zijn er een aantal partijen die de coffeeshops het liefst zo snel mogelijk sluiten en verder geen alternatief hebben.

  Partijen voor de sluiting van coffeeshops: CDA, CU, PVV, TON
  Partijen tegen de sluiting van coffeeshops: Pvda, SP, D66, VVD, GroenLinks
  ...
  2nd March 2010, 13:27
Bezig...
X